Şimdi Ara

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
25
Favori
171.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r
    @chn06
    +1

ilk gelen partide 2.0 tdi PD motorlar vardı 140larda ama 170 olanlar hep CR geldi bu arada araç işini karara bağladınız mı sipariş konusunda yardımcı olabilirim biraz geç oldu ama

Tesekkurler.superbimizi siparis verdik.opsiyonlardan sadece anahtarsiz calismanin olup olmayacagi tam belli degil.yetide ise renk konusunda kararsiz kaldik.netlesmesini bekliyoruz.siz bayidemi calisiyorsunuz yardimci olayim dedinizde

Sn.CHN06 bayii bana da önceden olmaz göremiyoruz dedi anahtarsız çalıştırma sistemini listede ama sonradan eklenedebilir denildi pazartesi belli olacak o opsiyonun olup olmayacağı sipariş geçildi ama eğer olursa o özellik de eklenecek..sonucu paylaşırsanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

"Bahtsız Bedevi" nicki müsait olsaydı, an itibariyle nickimi değiştirirdim...

Akşam eve dönerken 1-2 km. boyunca ayağımın altından -hız arttıkça sıklığı artacak şekilde- "güp güp güp" şeklinde sesler geldi ve ayağımın altında ve de direksiyonda hissedebiliyordum bunu, hatta yolcu tarafındaki eşim ve arka koltuktaki kuzenim de...

Sabah hemen servise gittim, ama yaklaşık 30km. boyunca 1 kere bile bu vuruntuyu yapmadı araç, anlattıklarım doğrultusunda aracı lifte kaldırdılar ve tekerin o bölüme taş girdiğini, temizlediklerini söylediler. Sabah nasıl bir ruh haliyle gittiysem artık yaklaşık 3-4 kere "abi o sesi yapmayak bir daha" dediler...

Bu arada meşhur "bızlama" sesinin de çözülmediğini sabah anlamış bulundum.. Servise gitmişken onu da söyledim(bu kez Ata'ya gittim zira), ustayla abartmıyorum 50-60km gitmişizdir, o sesi yapmadı, sadece bir yerde 1sn. için yaptı, usta da "duydum abi" dedi.. Tekrar döndük, aynı yerden geçtik bu sefer yapmadı tabii.. Ustaya dedim "sesi duydun, az çok anladın, bu sesi yapma ihtimali olabilecek herşeye bak, uygulamaları yap", yaklaşık 10-15 dk. araçla ilgilendi, %90 yapmaz tekrar dedi; usta da sorunu merak etti, cep telefonunu verdi, ben de ona benimkini verdim, haberleşeceğiz yani...

Yakında namım sanırım ülke sınırlarını aşıp Skoda Merkez'e kadar ulaşacak...

geçmiş olsun..

• Nedim bey.eklenememesi bana sacma geliyor.cunku bayi tarafindan elime verilen son opsiyon listesi disinda yeni opsiyonlar diye fiyatlar var.icinde superb combi ve superb icin opsiyonlar ve fiyatlari var.superb combi icin 3 adet superb icinde 1 adet opsiyon var.1 adet olan opsiyonda anahtarsiz calisma.fiyatida 1.4 icin 899 lira 2.0 iCin 1099 lira.ayrica skoda superbin son cikan tanitim katalogunda ikinci sayfada kessy diye opsiyon olarak belirtilmis ve aciklamasindada soyle diyor:"kessy sistemi anahtarsiz calistirma araca giris ve cikis sistemidir.kessy sistemi bulunan araclarin direksiyonunda start stop butonu bulunmaktadir" seklinde aciklama mevcut.bu durumda olmasi gerekir diye dusunuyorum.yoksa hem katalogta hem fiyat listesinde olup satmamalari cok ilginc olur.gerci bayilerdede fark var.yuce oto bana colombus alinamiyor cunku navigasyon ulkemizde calismiyor dedi.oysa calisiyor Ender beyin aracinin resimlerinden gorduk ayrica tomtom,garmin vb firmalarda calisiyor renault bmw toyota vw gibi araclarda calisiyorda skodada nasil calismaz.bayi politikasi.andda ise sipariste colombusta var.bayileri gercekten anlamak zor.bazen seytan diyorki anahtarsiz calismayi alamazsan git siparisi iptal et diyor.sinirleniyorum boyle durumlara.

• Nedim bey bende beklemedeyim.sanirim size pazartesi haber verilecek.benimkinin suresi uzarsa sizden haber bekliyorum alip alamadiginizla ilgili.
  • quote:

Nedim bey.eklenememesi bana sacma geliyor.cunku bayi tarafindan elime verilen son opsiyon listesi disinda yeni opsiyonlar diye fiyatlar var.icinde superb combi ve superb icin opsiyonlar ve fiyatlari var.superb combi icin 3 adet superb icinde 1 adet opsiyon var.1 adet olan opsiyonda anahtarsiz calisma.fiyatida 1.4 icin 899 lira 2.0 iCin 1099 lira.ayrica skoda superbin son cikan tanitim katalogunda ikinci sayfada kessy diye opsiyon olarak belirtilmis ve aciklamasindada soyle diyor:"kessy sistemi anahtarsiz calistirma araca giris ve cikis sistemidir.kessy sistemi bulunan araclarin direksiyonunda start stop butonu bulunmaktadir" seklinde aciklama mevcut.bu durumda olmasi gerekir diye dusunuyorum.yoksa hem katalogta hem fiyat listesinde olup satmamalari cok ilginc olur.gerci bayilerdede fark var.yuce oto bana colombus alinamiyor cunku navigasyon ulkemizde calismiyor dedi.oysa calisiyor Ender beyin aracinin resimlerinden gorduk ayrica tomtom,garmin vb firmalarda calisiyor renault bmw toyota vw gibi araclarda calisiyorda skodada nasil calismaz.bayi politikasi.andda ise sipariste colombusta var.bayileri gercekten anlamak zor.bazen seytan diyorki anahtarsiz calismayi alamazsan git siparisi iptal et diyor.sinirleniyorum boyle durumlara.

aslında bu konuyu yüce auto nun müşteri hizmetleri veya temsilcisi ile görüşmek gerek..

• quote:

Nedim bey bende beklemedeyim.sanirim size pazartesi haber verilecek.benimkinin suresi uzarsa sizden haber bekliyorum alip alamadiginizla ilgili.

mutlaka haberdar edeceğim..
  • Birde benim sasirdigim konu su.yuce oto bana opsiyonlari sayarken colombus alamayacagimi soyledi ayrica anahtarsiz calisma bagimsiz isitma sistemi gibi opsiyonlari saymadi listede.belkide kendileri acisindan gereksiz gordukleri icindir.
    And oto ise ne kadar aile dostumuzda olsa objektif davranacagim gorusumde.genelde elindeki araci satmaya kalkar.yada koltuk isitma sunroof varsa araci full diye satar.eger musteri derseki ben sunu istiyorum diye o zamanda listeyi sunar ve derki 2-3 ayda gelir ve fiyati garanti edemeyiz der.ben araci siparisten yaklasik 2 ay once bayiye ugradigimda(o zaman benim siparis verdigim dsg 4x4 yoktu) opsiyon listesini alirken kemal beyden dedimki abi anahtarsiz calisma varmis dedim.sen nerden biliyosun dedi katalogta var dedim.sonra cikartti bana yeni eklenen opsiyon listesini verdi.ondada az once dedigim supeb ve combi icin olan opsiyonlar var.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 1:58:27 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 2:00:18 >
  • @chn06

çalışsam bu kadar yardımcı olamam kessy konusunda ise siparişle ilgili bir problem olcağını sanmam, daha geçen gün sipariş geçildi sadece bayinin üstte yazdığınız gibi kendi çapında çözüm üretme yeteneğidir sipariş verilemiyo denmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 10 Şubat 2011; 21:08:04 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 2:01:43 >
  • quote:

@chn06

çalışsam bu kadar yardımcı olamam kessy konusunda ise siparişle ilgili bir problem olcağını sanmam, daha geçen gün sipariş geçildi sadece bayinin üstte yazdığınız gibi kendi çapında çözüm üretme yeteneğidir sipariş verilemiyo denmesi

Kessy icin daha gecen gun siparis gecildi yazmissiniz.benimi kastettiniz yoksa benden baska siparisi onaylanip kessy alan arkadasmi var.
  • @chn06

yok sizi kastetmedim burdaki bayiden sipariş verildi
  • quote:

@chn06

yok sizi kastetmedim burdaki bayiden sipariş verildi

Hangi bayi isim ve sehir alabilirmiyim en azindan bize yok derlerse orayi soyleyebilirim.arkadasiniz sanirim siparis verildi dediginize gore.siparis onaylandimi peki.
  • onaylanıp onaylanmadığını bilmiyorum yarın geçince sorarım bayi adını pm olarak gönderiyorum
  • quote:

onaylanıp onaylanmadığını bilmiyorum yarın geçince sorarım bayi adını pm olarak gönderiyorum

Mesajinizi aldim tesekkurler.haberlerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

Cüneyt Bey,
    böyle bir forumu bize kazandırdığınız için teşekkür edrim.
    Bir süperb hayranı olarak forumunuzu takip ediyorum.

Bu konuda burada yazan arkadaşların hepsine ve Ender Bey' e teşekkür etmek gerekir.

Forumun bu başlığının bu kadar hareketli olacağını işin doğrusu hiç tahmin etmemiştim, ilk mesajlarımda da bu yönde kaygılarım olduğu da görülecektir.

Ama sağolsun arkadaşların katılımı çok fazla oldu ve kısa bir sürede 11 üyeye ulaştık.

Bu başlık Ender Bey olmasa açılmazdı, onun varlığı böyle bir başlığın açılmasına neden oldu.

Ben burada yazmadan önce de Ender Bey bu başlıkta yazıyordu, kendisini takip ediyordum.

Çok güzel yorumları vardı, otomobilden anlayan bir arkadaşımız olduğu çok belliydi, bir nevi Skoda bölümünün MÜŞTERİ HİZMETLERİ gibiydi ve kendisine yazan her arkadaşa istisnasız dönüş yapıyor ve cevap veriyordu.

Ama ne yazık ki forumda Octavia, SuperB ya da başka bir araç için özel bir başlık olmayınca bu arkadaşımızın önemli ve değerli mesajları bir iki gün sonra forumun dehlizleri arasına karışıp gidiyordu.

Bu nedenle hem SuperB kullanıcılarını bir araya toplamak, hem de Ender Bey gibi önemli arkadaşlarımızın değerli mesajlarının herkes tarafından okunması ve bilinmesi için böyle bir başlık açıldı.

Zaten bu başlık açılır açmaz da çok güzel tepkiler geldi ve arkadaşlar desteklerini eksik etmediler.

Sonra da Cihan Bey ve Nedim Bey' in katılımı ile forumun bu başlığı daha da hareketlendi, onların da emekleriyle beraber bugün bu noktaya geldik, özellikle Nedim Bey'in katılımıyla forumun eksik olan fotoğraf yönüde tamamlanacak gibi görünüyor.

Bütün bunların yanında diğer SuperB sahibi arkadaşlar da kulübe üye olarak ve zaman zaman yazarak bize destek verdiler.

Ve forum her geçen gün üstüne koyarak gidiyor, inşallah bu şekilde devam eder.

Biz başlığımızda kısır tartışmalar, marka fanatikliği, rencide edici ve küçümseyici mesajlar, insanlara akıl öğreten aşırı kuralcı mesajlar görmek istemiyoruz,

Tek isteğimiz saygı ve seviyeyi kaybetmeden paylaşım.

Bugüne kadar bu başlıkta bunu gerçekleştirdik, inşallah devam ettiririz.

O yüzden bu başlığı bize kazandıran bu arkadaşlarımızın katkıları, biz de bu başlığın sadece bir üyesiyiz.

Benim bu başlığı açmış olmam beni özel bir yere koymaz.

Bu başlığı hep beraber açtık, hep beraber bir gemide yol alıyoruz.

Bu başlık burada yazan herkesin,

Skodası olsun, olmasın, çalışanı olsun, olmasın.

Bu başlığın asıl sahibi SuperB sahipleri ve sevenleri.

Hocam çok güzel özetlemişsiniz...Teşekkürler size ve tüm emeği geçenlere...Hep birlikte bu forum büyüyor ve büyüyecek...

• Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

Orijinalden alıntı: baba63
    Anladım hocam teşekkür ederim..
    Adım Nedim ..
    bir önceki sayfada paylaştığım SuperB testini gördünüzmü ?

Evet, baktım.

Benim de paylaşımım olsun istedim sizinle.

Yurtdışında Skoda SuperB Mercedes S Class, Passat CC, hatta Audi A5 ile karşılaştırılmış.

Birinci linkte SuperB, Passat CC, Audi A5 karşılaştırması.

http://www.youtube.com/watch?v=fmA3xpVdjn8

Bu linkte de Skoda SuperB’in Mercedes E Klass serisiyle karşılaştırması yapılmış.

http://www.youtube.com/watch?v=bIYs7oBUO3w

Son verdiğim linkte de araç caddenin işlek bir yerine çekilerek markası kapatılıyor ve insanlara aracın markası soruluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=yVG_PEAHrLs&feature=related

en sondaki video çok güzel :)))

• Beyaz'a en çok yakışan siyah...

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü
  • Beyaza en çok yakışan siyah..

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.