Şimdi Ara

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
25
Favori
171.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence fiyat/performans kalite konfor teknoloji olarak alinabilecek en iyi birkac arabadan birisi.birde bayiler illa elimizdeki arabayi satacaz diye ugrasmasalar.banada fiyati belli olmaz demislerdi.bende 200 milyar olacak hali yok ya artarsa 3-4 bin anca artar dedim.ben almadan 2bin lira zam geldi bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Bence fiyat/performans kalite konfor teknoloji olarak alinabilecek en iyi birkac arabadan birisi.birde bayiler illa elimizdeki arabayi satacaz diye ugrasmasalar.banada fiyati belli olmaz demislerdi.bende 200 milyar olacak hali yok ya artarsa 3-4 bin anca artar dedim.ben almadan 2bin lira zam geldi bile.

Haklısınız..

Evet kesinlikle en iyi araçlardan biri ama hiç bir araç bundaki genişliğe kafa tutamaz...Bu araçtaki arka diz genişliği Bmw 7 ve Mercedes S serisinde bile yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

EnderBey, Neşenin kepek sorununa çözüm bulundu.

İnşallah sizin araçta ses sorununa da çözüm bulacaz.

Arabadaki sorundan ziyade böyle giderse bana bir çözüm bulmak gerekecek galiba... Bu gidişle el yapımı RR'a bile binsem "ses geliyor" bundan diyeceğim

Hocam yorumu kacirmisim:).alkan oto rr ghost getirmis 650bin euro istiyor.adam diyorki 10 tane satmayi planliyoruz.sadece ali agaoglunda var bir tane adam nasil satacaksa artik.duydugum kadariyla borusan satiyormus normalde ama satan bayisini gormedim hic.serviside yoktur kesin.en iyisi forumca toplanip gidelim alkana ses varmi yokmu bakariz:))

• chip değil de 2 aracımdada box var valla büyük rahatlık superB de güç (yaklaşık 130hp) ve tork(300nm) inanılmaz fark etti aynı zamanda caddy'de öyle oda 1.6 tdi'ci arkadaşlara kesinlikle öneririm
  • CHN06 Haldex 4x4 sistemini en detaylı bir şekilde anlatan bir video en altta:

http://www.skoda.com.tr/new/multimedia.asp
  • Cüneyt Hocam size bir sorum olacak..
    Benim aracıın üzerinde opsiyonlu olarak Bolero Dokunmatik ekran gelecek...
    VW'deki RNS-510 ile Skoda Columbus Navigasyon aynı mı ? Skoda'nınkinde üzerine logosu var...
    Birde RNS 510'u Ender Elektronik'ten mi alabiliriz..Ayrıca Normal RNS 510 da VW ye uyumlu renk tonları Skoda Columbus'da ise SuperB Renk tonları (yeşil var) RNS 510'da renk değiştirebiliyormu bu konuda kafam karışık pek bir bilgiye sahip değilim aydınlatırsanız sevinirim..
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 1:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

quote:

Orijinalden alıntı: baba63

Cüneyt Hocam size bir sorum olacak..
    VW'deki RNS-510 ile Skoda Columbus Navigasyon aynı mı ? Skoda'nınkinde üzerine logosu var...
    Birde RNS 510'u Ender Elektronik'ten mi alabiliriz..Ayrıca Normal RNS 510 da VW ye uyumlu renk tonları Skoda Columbus'da ise SuperB Renk tonları (yeşil var) RNS 510'da renk değiştirebiliyormu bu konuda kafam karışık pek bir bilgiye sahip değilim aydınlatırsanız sevinirim..

baba63,

İsminizi bağışlarsanız size isminizle hitap etmek isterim.

Sorularınıza gelince bildiğim kadar yazayım.

Skoda Columbus ile Vw RNS 510 aynı diye biliyorum,

Aradaki fark birinde Columbus yazıyor, diğerinde yazmıyor,

Yalnız kesin bir bilgi değil benimkisi.

Renk değişim konusunu en iyi Ender Bey bilir.

Aslında Ender Beyden Skoda Columbus ve Rns 510 konusunda detaylı bir brifing vermesini bekliyoruz.

Hem biz de öğrenmiş oluruz.

Bu cihazları sizin bahsettiğiniz yerden başka Çetin İLAN' dan da alabilirsiniz, bu firma ithalatını yapıyor sanırım bu ürünlerin, ama yine de araştırıp öyle almak lazım cihazı.

Anladım hocam teşekkür ederim..
    Adım Nedim ..
    bir önceki sayfada paylaştığım SuperB testini gördünüzmü ?

• Arkadaşlar 11 SuperB sahibi üyemiz var..
    Benim ve CHN arkadaşımın aracı henüz gelmedi..2 Aylık bir zaman zarfı var...
    Cüneyt Hocamın'da söylediği gibi bence Diğer üyelerimiz kendi araçları ile ilgili fotoğraf v.s paylaşımı araçları ile ilgili düşüncelerini bilgilerini fikirlerini paylaşırsa forumun işlevselliği artar..
    Saygılar...
  • Cüneyt Bey,
    böyle bir forumu bize kazandırdığınız için teşekkür edrim.
    Bir süperb hayranı olarak forumunuzu takip ediyorum.
  • Böyle bi mekana ihtiyaç vardı hayırlı ugurlu olsun (biraz geç oldu ama yenı gördum)

bende sahibi degilim ama hayranı sayılıırm:)

güzel bi kareyle merhabalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 10 Şubat 2011; 14:32:02 >
  • quote:

RNS-510 ile Columbus aynı; zaten üretici firma da aynı(Siemens VDO ya da Continental)...

Hatta araç çok eski olmadığı sürece Columbus'un VW'de, RNS-510'un da Skoda'da çalışma ihtimali var... Deneme amaçlı taktığımız RNS-510 tüm fonksiyonlarıyla çalışmıştı benim araçta...

Columbus'u Ender Elektronik'ten alabilirsiniz, normale göre biraz daha pahalıdır, ancak cihazın "0" olduğuna ve çalıntı olmadığına emin olursunuz, 5 ay da garantiniz olur...

Ben Metin İlan'dan aldım, bir sıkıntı yaşamadım, hatta ilk cihazda uyum problemi olmuştu, sorunsuz bir şekilde cihaz değişimini yaptı, bana maliyeti daha az olmuş oldu...

RNS-510 ve Columbus için 3 renk var arayüzde, kırmızı, yeşil ve mavi; Skoda'da misal kırmızı arayüz isterseniz VAG-COM kodlama ile bu da yapılabilir...

Aracınız Superb olacağı için alacağınız cihazın kodu önemli... 3 farklı versiyon mevcut ve uyum sorunu olabiliyor... 1Z0 kodu ile başlayanlar bir ihtimal firmware update ile uyumlu hale gelebiliyor, ancak riske girmeye değmez; bence mutlaka 3T0 kodlu cihaz alın ve almadan önce de bu isteğinizi belirtin, sonra uğraşmayın boş yere...

Cihazla, yazılımla ve haritalarla ilgili bilgilere vwnavi.com, my-gti.com ve briskoda.net sitelerinden de ulaşılabilir, ben sürekli takip ediyorum o siteleri...

Ben de hayırlısıyla bu akşam firmware update ve harita işini halledeğim, umarım bu konuda bir sıkıntı yaşamam...

Cihazla ilgili başka bir soru olursa bilgim dahilinde yanıtlamaya çalışırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

quote:

RNS-510 ile Columbus aynı; zaten üretici firma da aynı(Siemens VDO ya da Continental)...

Hatta araç çok eski olmadığı sürece Columbus'un VW'de, RNS-510'un da Skoda'da çalışma ihtimali var... Deneme amaçlı taktığımız RNS-510 tüm fonksiyonlarıyla çalışmıştı benim araçta...

Columbus'u Ender Elektronik'ten alabilirsiniz, normale göre biraz daha pahalıdır, ancak cihazın "0" olduğuna ve çalıntı olmadığına emin olursunuz, 5 ay da garantiniz olur...

Ben Metin İlan'dan aldım, bir sıkıntı yaşamadım, hatta ilk cihazda uyum problemi olmuştu, sorunsuz bir şekilde cihaz değişimini yaptı, bana maliyeti daha az olmuş oldu...

RNS-510 ve Columbus için 3 renk var arayüzde, kırmızı, yeşil ve mavi; Skoda'da misal kırmızı arayüz isterseniz VAG-COM kodlama ile bu da yapılabilir...

Aracınız Superb olacağı için alacağınız cihazın kodu önemli... 3 farklı versiyon mevcut ve uyum sorunu olabiliyor... 1Z0 kodu ile başlayanlar bir ihtimal firmware update ile uyumlu hale gelebiliyor, ancak riske girmeye değmez; bence mutlaka 3T0 kodlu cihaz alın ve almadan önce de bu isteğinizi belirtin, sonra uğraşmayın boş yere...

Cihazla, yazılımla ve haritalarla ilgili bilgilere vwnavi.com, my-gti.com ve briskoda.net sitelerinden de ulaşılabilir, ben sürekli takip ediyorum o siteleri...

Ben de hayırlısıyla bu akşam firmware update ve harita işini halledeğim, umarım bu konuda bir sıkıntı yaşamam...

Cihazla ilgili başka bir soru olursa bilgim dahilinde yanıtlamaya çalışırım...

değerli yorum ve önerileriniz için çok teşekkür ederim..
    Özelikle kodu bildirmeniz çok iyi oldu..

• "Bahtsız Bedevi" nicki müsait olsaydı, an itibariyle nickimi değiştirirdim...

Akşam eve dönerken 1-2 km. boyunca ayağımın altından -hız arttıkça sıklığı artacak şekilde- "güp güp güp" şeklinde sesler geldi ve ayağımın altında ve de direksiyonda hissedebiliyordum bunu, hatta yolcu tarafındaki eşim ve arka koltuktaki kuzenim de...

Sabah hemen servise gittim, ama yaklaşık 30km. boyunca 1 kere bile bu vuruntuyu yapmadı araç, anlattıklarım doğrultusunda aracı lifte kaldırdılar ve tekerin o bölüme taş girdiğini, temizlediklerini söylediler. Sabah nasıl bir ruh haliyle gittiysem artık yaklaşık 3-4 kere "abi o sesi yapmayak bir daha" dediler...

Bu arada meşhur "bızlama" sesinin de çözülmediğini sabah anlamış bulundum.. Servise gitmişken onu da söyledim(bu kez Ata'ya gittim zira), ustayla abartmıyorum 50-60km gitmişizdir, o sesi yapmadı, sadece bir yerde 1sn. için yaptı, usta da "duydum abi" dedi.. Tekrar döndük, aynı yerden geçtik bu sefer yapmadı tabii.. Ustaya dedim "sesi duydun, az çok anladın, bu sesi yapma ihtimali olabilecek herşeye bak, uygulamaları yap", yaklaşık 10-15 dk. araçla ilgilendi, %90 yapmaz tekrar dedi; usta da sorunu merak etti, cep telefonunu verdi, ben de ona benimkini verdim, haberleşeceğiz yani...

Yakında namım sanırım ülke sınırlarını aşıp Skoda Merkez'e kadar ulaşacak...

• Ender bey sesin tekrarlamasina uzuldum.birde anda baktiralim cozulmezse.
  • http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=320856
    http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=319487
    Bu iki araç arasında kaldım kısmet olursa birini almayı düşünüyorum.
    Sizce hangisi seçmeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9
    http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=320856

Imkaniniz varsa 2.0 alin derim.ama soyle birsey var.2.0 motor ilk cikan motor cr degil.1.6 ise cr.bu iki nedeni iyi dusunmekte fayda var.Ender ve Cuneyt beyde yardimci olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=320856

Zor bir karar...
    2.0 TDİ'nın hem performansı hemde dsg konforu var...
    1.6 TDİ'nin de hem model farkı hemde çok yeni ve az km oluşu var...
    Gördüğüm 2.0 TDİ'nin Alacantra Döşeme ve Jant Farkı var...
    Ama bir yandan da 1.6 TDİ'nin iç Bej Renk göz zevki farkı var..(daha güzel)
    Aracı satma durumunda mesela 2014 de aracı sattınız daha 3 yıllık olacak fakat diğeri 5 yıllık ve daha fazla km de olacak..
    1.6 TDİ'nin 2011 model olması nedeni ile daha çabuk alıcısı çıkar..
    2.0 TDİ'nin vergi dezavantajı var...
    V.s Gibi durumlar var..iyice karar verip düşünmeniz gerek..
    Ama sonuçta ikiside SÜPERRR yani Superb...

• @chn06
    +1

ilk gelen partide 2.0 tdi PD motorlar vardı 140larda ama 170 olanlar hep CR geldi bu arada araç işini karara bağladınız mı sipariş konusunda yardımcı olabilirim biraz geç oldu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r
    @chn06
    +1

ilk gelen partide 2.0 tdi PD motorlar vardı 140larda ama 170 olanlar hep CR geldi bu arada araç işini karara bağladınız mı sipariş konusunda yardımcı olabilirim biraz geç oldu ama

Tesekkurler.superbimizi siparis verdik.opsiyonlardan sadece anahtarsiz calismanin olup olmayacagi tam belli degil.yetide ise renk konusunda kararsiz kaldik.netlesmesini bekliyoruz.siz bayidemi calisiyorsunuz yardimci olayim dedinizde
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.