Şimdi Ara

SKODA YETI KULUBU (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
76
Favori
563.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarim oyledir yarindan sonra paylasirim burada. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mşah kullanıcısına yanıt
    Sorun 3. Ozel serviste cozuldu. Ilk 2 si turboyu acip bakmak lazim dedi. 3. Ise egzoz manifoldunda bi vida gevsemis dedi. Vida skilinca ses kesildi. Tesekkurler yardim icin dostum.

• SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    O kadar ile çözüldüğüne sevindim, işini hakkı ile yapan birini bulmak çok zor. Çok şükür benim şimdilik bir sıkıntım yok zaten bakımını artık kendim yapıyorum büyük bir arıza olmadıkça servise götürmem.
    Aklıma gelmişken bir olay paylaşayım. Arkadaşımın 1,6 dizel astrası var stop edince tırrrrr diye ses geliyor, yetkili servise gösterince baskının değişmesi gerekiyor demişler hatta bir kaç araca bakmışlar aynı ses onlarda da var, bana mantıksız geldi dedim bende bakayım ve sorun ne olsun turbonun pimi stop ederken boşluktan dolayı ses yapıyor elle tutunca ses kesiliyor. Şimdi bu yetkili servis baskıyı değiştirseydi ses hala devam edecekti yada sesin farkında olup bilerek baskıyı değiştirmek için mi yapıyorlar anlayamadım ama servislere pek güven olmaz bu gidişle.
  • mşah kullanıcısına yanıt
    bir citroen c3 sattım. bir gün öncesinde tüm bakımlarını yaptırmıştım. adamın mazotu bitmiş 1 ay sonra şamandra takılı kalmış. adamda araba 10 kuruş yakıyor diye seviniyormuş. özel serviste hoop 4 bin lira masraf çıkarmışlar. adam aradı beni durumu anlattı üzüldüm. nasıl yiyorlar merak ediyorum. allah hidayet versin.
  • Merhabalar,bir sorum olucak. Ticari iş yapacağım aynı zamanda kişisel de kullanacağım bir araç arıyorum. VW caddy 2015 comfortline manuel ve 2013 yeti 1.6 elegance manuel arasında kaldım. 2013 kasasında arkası çok hoşuma gitmedi bir de direksiyon dört kollu olduğu için makyajlıya kıyasla biraz daha eski duruyor. 2 sorum var sizce caddy mi yoksa yeti mi almalıyım. Ayrıca yetinin elegance donanım özelliklerini tam olarak bilen varsa bilgilendirebilir mi? Performans konusunda memnun musunuz? Cevaplarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofix46 -- 1 Nisan 2018; 0:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isofix46

Merhabalar,bir sorum olucak. Ticari iş yapacağım aynı zamanda kişisel de kullanacağım bir araç arıyorum. VW caddy 2015 comfortline manuel ve 2013 yeti 1.6 elegance manuel arasında kaldım. 2013 kasasında arkası çok hoşuma gitmedi bir de direksiyon dört kollu olduğu için makyajlıya kıyasla biraz daha eski duruyor. 2 sorum var sizce caddy mi yoksa yeti mi almalıyım. Ayrıca yetinin elegance donanım özelliklerini tam olarak bilen varsa bilgilendirebilir mi? Performans konusunda memnun musunuz? Cevaplarınızı bekliyorum..

Caddy nin parça ve bakım maliyeti hakkında bilgim yok, ancak, standart bir ticari araca göre, Yeti' nin parçaları pahalıdır. Aradaki farkı, işiniz için ekstra maliyet olarak kabul edebiliyorsanız, konforlu bir araca binmiş olursunuz. Performans olarak da, 1.6 dizel ölçeğinde bakıldığında, yeterince güçlü bir araçtır, ama benzinliler kadar atik değildir.

http://www.yeti.com.tr/donanim.html

• HasHoşaf kullanıcısına yanıt
    Volkswagen grubunun genel olarak parçaları pahalı diye biliyorum yani caddy de pahalıdır sanırsam. Bugün arabaya gidip bir bakacağım olmazsa 6-7 daha fazla verip makyajlısını almak geliyor içimden 2014 olanlarını. 2013 ün direksiyonu falan eski kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: isofix46

Merhabalar,bir sorum olucak. Ticari iş yapacağım aynı zamanda kişisel de kullanacağım bir araç arıyorum. VW caddy 2015 comfortline manuel ve 2013 yeti 1.6 elegance manuel arasında kaldım. 2013 kasasında arkası çok hoşuma gitmedi bir de direksiyon dört kollu olduğu için makyajlıya kıyasla biraz daha eski duruyor. 2 sorum var sizce caddy mi yoksa yeti mi almalıyım. Ayrıca yetinin elegance donanım özelliklerini tam olarak bilen varsa bilgilendirebilir mi? Performans konusunda memnun musunuz? Cevaplarınızı bekliyorum..

Yeti ticari kullanıma pek uygun bir araç değil caddy ile taşıma kapasiteleri kıyaslanamaz. Caddy de arka süspansiyonlar yaprak yaylı(yani makaslı) yeti ise ticari araç olmadığı için helezon yaylı. Tabii şimdi doblolar vs de helezon yaylı ama ben iki aracın taşıma kapasitelerini kıyaslayabilesin diye yazdım. Sonuç olarak işin içine yük taşıma vs de giriyorsa Caddy tavsiye ederim ayrıca yedek parça bolluğu olarak da ikinci el piyasası olarak da yetiden daha iyi bir araç.

• Merhabalar..
    2017 model 1.2 TSI Yeti aracımın bu ay sonunda birinci yılı doluyor.
    Kilometrem 6.000 e yaklaştı fakat süreden dolayı bakıma gitmem gerekecek sanırım.
    İstanbul Beykoz da oturuyorum servis fiyatı hakkında bilgisi tavsiyesi olan arkadaş varsa yazsın lütfen.
  • astrabestan kullanıcısına yanıt
    Servise gitmeden önce yağın durumunu kontrol edin, km düşük olduğu için servis çamura yatıp yağı değiştirmeden bakımı yapabilir, gerekirse foto çekin ve bakımdan sonra yağı karşılaştırın.
  • Aracıma pütür uyguladım, daha test etmediğim için fark var mı bilmiyorum. İnşallah boşuna uğraşmamışız dır. SKODA YETI KULUBU  SKODA YETI KULUBU SKODA YETI KULUBU SKODA YETI KULUBU

• Mşah hocam ben A/T lastik kullanmayı düşündüğüm için şuraya bakmıştım.

Bagaj ve arka koltuk altına, yani direk açık sac kısımlara uyguluyorlar. Malzemenin çok özel olduğunu sanmıyorum, siz bunu denediniz mi? Yorum kısmında özetle "sandığımdan daha etkili oldu, çok daha kaliteli bir araba hissi vermeye başladı" diyor.

Sizin uygulama da sonuç nasıl oldu?

https://www.nkgroup.co.uk/2014/12/11/noisekiller-soundproofing-kit-transforms-multiple-car-year-winner-skoda-yeti/

• aktuz A kullanıcısına yanıt
    Ben şimdilik sadece ön çamurlukları yapabildim arkalara zaman yetmedi, ilk izlenim olarak fark var şimdi sanki ses arka taraftan geliyor, Bagaj kısmına'da Bitüself aldım onuda yapınca belki daha fazla etkili olur. Otobanda 80 km hızda db değeri 60 gösterdi eskiden ölçtüğümde bu değer 70 lere yakındı bu kadar fark olmaması lazım ama belki ölçümler tam bire bir doğrulukta olmayabilir.
     SKODA YETI KULUBU

• Herkese merhaba,

Ambition paket, DSG şanzuman kazasız 50.000km-100.000km arası Skoda Yeti arayışım var. Forumda satan var mıdır? Bir de; sizce bu özelliklerde ikinci el fiyatı ne aralıklarda alınabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zorbis

Herkese merhaba,

Ambition paket, DSG şanzuman kazasız 50.000km-100.000km arası Skoda Yeti arayışım var. Forumda satan var mıdır? Bir de; sizce bu özelliklerde ikinci el fiyatı ne aralıklarda alınabilir?
    50 ila 100 bin km aralığını belirtmenizin bütçe ile ilgili bir sebebi var mı?

Eğer yok ise, daha az km yapmış olanları, 75-85 bin TL bandında bulabilirsiniz.

Önem sıralamasına göre, aşağıdaki noktaları da göz önünde tutmanızı tavsiye ederim.
    - Servis bakımlı olması,
    - 2015 ve sonrası üretimi olması,
    - az km yapmış olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasHoşaf

50 ila 100 bin km aralığını belirtmenizin bütçe ile ilgili bir sebebi var mı?

Eğer yok ise, daha az km yapmış olanları, 75-85 bin TL bandında bulabilirsiniz.

Önem sıralamasına göre, aşağıdaki noktaları da göz önünde tutmanızı tavsiye ederim.
    - Servis bakımlı olması,
    - 2015 ve sonrası üretimi olması,
    - az km yapmış olması

Alıntıları Göster
    Evet, ayırdığım bütçe 50-60 bin tl civarı. Aracı yazlıkta kullanmak amaçlı düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bende Yeti almayı düşünüyorum size de danışmak istedim. Skoda yeti elegance 1.2 tsi dsg 2012 model 44500 km yol yapmış 69000 isteniyor fiyat uygun mudur? yoksa yüksek mi? kazası yok? boyası yok deniyor ama bence küçük boyalar vardır muhtemel :) tavsiyelerizini bekliyorum
  • mhratan M kullanıcısına yanıt
    cam tavan var mı? rengi ne?
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    cam tavan rengi beyaz
  • mhratan M kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.