Şimdi Ara

Skoda Yeti RESMİ Fiyatları Belli oldu! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
29.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Skoda Yeti RESMİ Fiyatları Belli oldu!

kaynak: e-otodergi kasim 2010 sayısı
    http://www.testyilligi.com/e-otodergi_kasim2010_sayi29.zip

• ciddi anlamda hafif ticari araç havası veriyor bence. özellikle yandan ve arkadan.
    öndeki sis farı esprisi iyi düşünülmüş. ama bunun dışında görünümü beğenmediğimi rahatlıkla söyleyebilirim
    bir de tamam fiyat uygun ama baz modelin donanımı çok zayıf.
    Skoda yı genel olarak çok beğeniyor ve Türkiye pazarındaki yerinin, hakettiğinin altında olduğuna inanıyorum. Ama yeti biraz hayal kırıklığı oldu benim için.
    Bu segmentte Qasqai daha güçlü bir alternatif gibi duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suyunaksi -- 11 Aralık 2010; 21:56:18 >
  • Ben aracın testini yaptım .Özelliklle DSG şanzıman harika ve performansı şaşırttı beni doğrusu.Çok sessiz bir motora sahip.Bence yorum yapmadan önce muhakkak bir bayide test etmelisiniz.
  • bizim "kar adamı" YETi karlı tepelerde mahsur kalıyor..

test kaynağı: http://jake.auto.cz/skoda+yeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi higtr -- 30 Aralık 2010; 21:50:54 >

• Karlı orman yolunda Yeti iyi gidiyor. Benim Accent'in kış lastiği ile zirveye çıkacağına inanmam.
  • ben mahsustan mahsur kaldığını söyledim. gerçekten kalsaydı, bu test videosunu, skodanın resmi sitesine (çek cumhuriyeti) koymazlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: higtr

ben mahsustan mahsur kaldığını söyledim. gerçekten kalsaydı, bu test videosunu, skodanın resmi sitesine (çek cumhuriyeti) koymazlardı.

skodanın resmi sitesine (çek cumhuriyeti) bu videoyu göremedim

acaba tam olarak adresi nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.