Bildirim
SKT T1 vs FNC BUG!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bununla birlikte maçı kaybettiler çok trajikomik bir durumdu ya harbiden ağlanır mı gülünür mü bilinmez -
Lucian Baron a girerkende aynı şey oldu. Bence maç iptal edilir -
İzleme modundan kaynaklı hata olmuş diye gördüm yabancı bir sitede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Lucian Baron a girerkende aynı şey oldu. Bence maç iptal edilir
O anda pause yapıp itiraz etmediği için tekrar veya iptal olmayacak. Maçın geçerlilik kazandığı riot tarafından açıklandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzleyici modundanmi bilmiyorum ama pause layip itiraz etseler remake olucakti onde olduklarindan yapmak istemediler sanirim. -
Fnatic ne yapsın, adamlar SKT gibi bir takıma karşı elde edilmesi zor bir avantaj yakalamışlar, maç tekrarlanırsa kazanmaları çok zordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elf Of Darkness -- 9 Mayıs 2015; 14:54:49 > -
Maç tekrarlansada skt kazanırdı bu nedenle birşey diyemiyorum ama fnatic orada fight kaybetmese oyunu alabilecek işleri yapıyordu yazık oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X