Şimdi Ara

SKT vs EDG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Talon da alabilir geçen seneye gönderme yaparak PawN silencesi yok ama tercih eder mi bilemem
  • ya arkadaşlar maçların hepsini izledim ve şunu gördüm faker çok kötü bile oynasa diğerlerinden iyi oynuyor yani tflerde olması gerektiği gibi yenildiklerinde de top jungle bot hepsi fedlemişti yani yine koçları belirlicek ama kim oynarsa oynasın faker vs pawn kadar zevk vermez bence edg zoro1 çok iyi sktnin toplane biraz problem fnc'i full fedlemişti earlyde zaten botlane edg çok iyi bilmiyorum da skt çok kaliteli yani yellowstar gibi bir rakibe bile oyunu dar ettilerse ki fncde supp diye hafife almayın bana göre dünyada ilk 3tedir yellowstar. Edgnin maçlarına baktığımda çok iyi koordine olabiliyolar yani savaşı başlatan da onlar bitiren de onlar gerçekten sistemliler fazla açgözlü değiller bu da zaten dünya klası olmanın verdiği bir artı bir de çok pahalı transferleri var bunu da maçta göreceksiniz zaten benim en beklediğim şey toplanede ezilmiş ama tflerde kran krana geçen bir skt vs edg maçı

• mrsnckl M kullanıcısına yanıt
    Marin vs Koro inanılmaz olacak ya her koridorda ciddi anlamda kapışma var ve çok keyifli maç olacak inşallah ben EDG'nin 1 tık ileride olduğunu düşünüyorum çünkü clearlove ile PawN'ın iletişimi Faker veya Easyhoon ile Bengi'nin iletişiminden daha iyi gibi duruyor bunu Çin Ligi maçlarında da gösterdiler ve hala uyum içerisindeler bottom laneden bahsetmek gerekirse bence kaderini belirleyecek oyuncular ADC lerden çok supportlar gibi duruyor Wolf ve Meiko çok iyi support oyuncuları özellikle agresif locklama ve roam kabiliyeti kuvvetli herolarla oynamayı seviyorlar Thresh alan oyuncu hangisi olursa olsun özellikle Meiko alırsa çok ciddi seyir zevki olan bir koridor safhası izleyebiliriz
  • Pawn faker killer değil mi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skt kazanırsa yeni skt kostümlerimi çıkcak
  • Bu dünya şampiyonası değil ki? Sezon ortası turnuva bu dünya şampiyonasını kazanan takımın kostümleri çıkar dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khet

Büyük ihtimal öyle olacak dostum Cassio ya da Azir picki görücez SKT den ama PawN garip bir oyuncu Kassadin,Jayce gibi herolar da seçebilir ben Jayce'yi alacağına %80 eminim maçların birinde bakıp görücez

Kendine güveniyorsa alır pawndan beklerim ama diğerlerinden beklemiyorum hiç dün febivenin zed aldığını görünce sonunda be dedim cass azir görmedik bugün jayce olursa güzel olur mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khet

Ya yok şunu akıldan çıkartmamak lazım Easyhoon'un gerçekten earlysi Faker'e oranla kuvvetli ve dominasyon sağladığı zaman snowball olabiliyor ama Faker kadar yetenekli ve ani karar verebilme mekanizmaları zayıf bence Easyhoon 1 maçta oynayacak gerisinde Faker oynar zaten PawN ile aralarında yarım kalmış bir hesap da var Faker yönetim istese de kendi oynamak istediğini dile getirir ki bunu yapabilecek ün ve şöhrete sahip

Easyhoon oyunu daha iyi kontrol ediyo ama arada yetenek farkı olduğunu zannetmiyorum o kadar da Faker ile eşit seviyede bir oyuncu soloq da Faker'ın da tokatlamışlığı var Easyhoon'un da İkisi de çok iyi ama PawN'ın karşısına Easyhoon'un gitmesi daha mantıklı bence

• Artık Faker oynasın ya Easyhoon ile olacak iş değil gibi gözüküyor durum oldu 2-1
  • şunu anlayın faker psikolojidir hem sizin takımınız hem karşı takım için bütün odağı o çekiyor diğer laneler rahatlıyor kendisi zaten farmlayıp kurtarıyor easyhoon isim olarka rakibe en ufak bir şey vermiyor ve fakerın olmayışı sktyi olumsuz anlamda etkiliyor benim görüşüm faker her daim oynar hemde final maçında kesin oynar.
  • Koç, bot ve support hayatının satışı be. Faker iyiydi problem top, bot ah Piglet ah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahan BlTCH Karaarslan S kullanıcısına yanıt
    EDG daha komplike oynadı ya tabi ki oyuncular arası farklar olacak ama bence turnuvanın oyuncusu Meiko seçilmeli çok çok iyi oynadı ya resmen bi ara dedim Deft bu adama yetersiz kalıyor yanına daha kuvvetli bir ad carry lazım bkz: imp
  • Son takım kompozisyonunu hiç beğenmedim SKT nin sonuç olarak da kaybettiler. Üzüldüm ama pawn ın son oyunu inanılmazdı hak etti
  • Edgnin kazanacagını söyledim biraz daha zorlasalardı 2maç bile alamazdı skt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mide morgana mı aldılar maçı izlemedim de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.