Şimdi Ara

Skullcandy Hesh 2 Kulaklık Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kulaklığı denedim D&R'da ve çok beğendim. Kulağımı tamamen kaplıyor olması, kulaklığın çok pahalı olmaması, tasarımı, dinlediğim müziklerle olan uyumu vb. çoğu yönden hoşuma gitti fakat yine de alsam mı almasam mı tam karar veremedim sizler bu kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz mesela kulaklık çok büyük geldi bana kulaklığı katlayıp kılıfına koymak gibi bir şansımız var mı? Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler

• up
  • up 2
  • ben de denedim dr da sesi fena değildi ama cidden büyük mesela ben marshall major aldım her ne kadar daha pahalı olsa çünkü rock müzik dinliyorum.skullcandy biraz boguyor gibiydi sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batgyro

ben de denedim dr da sesi fena değildi ama cidden büyük mesela ben marshall major aldım her ne kadar daha pahalı olsa çünkü rock müzik dinliyorum.skullcandy biraz boguyor gibiydi sanki..

ses konusundan hoşuma gitmişti ben o tarz kulağımı tamamen içine alan bir şey istiyorum dışarıdaki gürültüyü daha iyi kesmek için benim asıl merak ettiğim katlayıp küçültebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabız Civciv

quote:

Orijinalden alıntı: Batgyro

ben de denedim dr da sesi fena değildi ama cidden büyük mesela ben marshall major aldım her ne kadar daha pahalı olsa çünkü rock müzik dinliyorum.skullcandy biraz boguyor gibiydi sanki..

ses konusundan hoşuma gitmişti ben o tarz kulağımı tamamen içine alan bir şey istiyorum dışarıdaki gürültüyü daha iyi kesmek için benim asıl merak ettiğim katlayıp küçültebiliyor muyuz?

maalesef bilmiyorum ama katlanmiyordur tahminimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.