Şimdi Ara

SKY SPORTS Kanallarını Nasıl İzleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sky Sports kanallarını, hangi uydu alıcısıyla, hangi özelliklerde bir çanakla ve hangi uyduya bağlanarak, nasıl bir abonelikle izleyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackhole

Sky Sports kanallarını, hangi uydu alıcısıyla, hangi özelliklerde bir çanakla ve hangi uyduya bağlanarak, nasıl bir abonelikle izleyebilirim?

Hangi sky sports? italyan olan mı ingiliz mi?
  • Italy diyodur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Italy diyodur bence

İkidir mesajınızı takip ediyorum.

Muvazalı yada net ifade edilmemiş mesajları hiç kaçırmıyorsunuz !...

Forumun bu bölümünde; ifade edememe/net ifade edememe gibi bir sorun, genel olarak var ve devam etmektedir. Bu nedenle bu hususta takibat yaptığınız için sizi tebrik ediyorum.

Forumun bu bölümüne daha sık katılırsanız, size buradan çok ekmek çıkar.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Italy diyodur bence

Forumun bu bölümünde; ifade edememe/net ifade edememe gibi bir sorun, genel olarak var ve devam etmektedir. Bu nedenle bu hususta takibat yaptığınız için sizi tebrik ediyorum.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Sky Sports kanallarını, hangi uydu alıcısıyla, hangi özelliklerde bir çanakla ve hangi uyduya bağlanarak, nasıl bir abonelikle izleyebilirim?

Ingiliz olanlari kastediyorum. Italyan olanin yayinlarini pek bilmiyorum acikcasi. Amacim masters serileri de dahil olmak uzere tenis turnuvalarini izlemek ve bu isi en ciddiye alan kanal grubu bildigim kadariyla sky sports.

• quote:

quote:

Italy diyodur bence

Saygılar, sevgiler.

Net ifade edememis olmam benim kusurum, amenna da tek mesajda butun detaylari verebilme becerisine sahip olan gormedim ben buralarda. Illaki ek olarak ogrenilmesi gereken seyler sorulabilir. En azindan soruldugunda cevap verebilirim. Hangi detaylarin onem arz ettigini de kestiremeyebiliriz bilgi eksikligine bagli olarak. Sky sports'un iki ayri ulkede yayin yaptigindan bihaberdim mesela ben. Internet uzerinden iptv uygulamalariyla tenis izleyen biri olarak simdiye kadar sky italia'ya denk gelmemistim. Ogrenmis oldum, eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackhole -- 15 Mayıs 2014; 1:08:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Italy diyodur bence

Saygılar, sevgiler.

Net ifade edememis olmam benim kusurum, amenna da tek mesajda butun detaylari verebilme becerisine sahip olan gormedim ben buralarda. Illaki ek olarak ogrenilmesi gereken seyler sorulabilir. En azindan soruldugunda cevap verebilirim. Hangi detaylarin onem arz ettigini de kestiremeyebiliriz bilgi eksikligine bagli olarak. Sky sports'un iki ayri ulkede yayin yaptigindan bihaberdim mesela ben. Internet uzerinden iptv uygulamalariyla tenis izleyen biri olarak simdiye kadar sky italia'ya denk gelmemistim. Ogrenmis oldum, eyvallah.

Alıntıları Göster
    dostum sky italy sky uk sky.de var serileri hangisni izilemek istyorsun o zaman tek bir çanak alıcan 3 lnb baglıcan hepsini izilersin yada şöyle bir sistem alırsın

• Tenis izlemek istiyorum sadece. Sky sports uk bu konuda en iyi kanallardan. Ama bildigim kadariyla sifreli ve uye olmak ya cok pahali ya da buradan mumkun degil sanirim. Atlanta, gigablue vb bir receiver ile yazilim uzerinden izleme sansim olur mu?

• quote:

Tenis izlemek istiyorum sadece. Sky sports uk bu konuda en iyi kanallardan. Ama bildigim kadariyla sifreli ve uye olmak ya cok pahali ya da buradan mumkun degil sanirim. Atlanta, gigablue vb bir receiver ile yazilim uzerinden izleme sansim olur mu?

* Bulunduğunuz lokasyonu,

* İzlemek istediğiniz uyduyu( derecesi ile birlikte ),

* İzlemek istediğiniz frekansı,

belirtebilirseniz, izlenirliği ile izleme yöntemi konusunda yardımcı olabilirim.
  • quote:

quote:

Tenis izlemek istiyorum sadece. Sky sports uk bu konuda en iyi kanallardan. Ama bildigim kadariyla sifreli ve uye olmak ya cok pahali ya da buradan mumkun degil sanirim. Atlanta, gigablue vb bir receiver ile yazilim uzerinden izleme sansim olur mu?

* Bulunduğunuz lokasyonu,

* İzlemek istediğiniz uyduyu( derecesi ile birlikte ),

* İzlemek istediğiniz frekansı,

belirtebilirseniz, izlenirliği ile izleme yöntemi konusunda yardımcı olabilirim.

Van'da yaşıyorum maalesef. Lokasyon önemliyse muhtemelen çok büyük bir çanak ile bile izlenemez buradan. İzlemek istediğim kanal ve uydu bilgileri aşağıdaki gibi.

https://img.donanimhaber.com/upfiles/4506/fed19e20-b3d2-49ad-8f8a-e29a5ab16412.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackhole -- 16 Mayıs 2014; 9:08:43 >

• quote:

Van'da yaşıyorum maalesef. Lokasyon önemliyse muhtemelen çok büyük bir çanak ile bile izlenemez buradan. İzlemek istediğim kanal ve uydu bilgileri aşağıdaki gibi.

https://img.donanimhaber.com/upfiles/4506/fed19e20-b3d2-49ad-8f8a-e29a5ab16412.JPG

Sizinde belirttiğiniz gibi, 28.2E uydusunun ayak izleri, Van şehri kapsama alanının son halkasına bile, oldukça uzak kalmaktadır.

Bilebildiğim kadarıyla, hotbird uydusundaki Eurosport kanallarında da, tenis müsabakaları sürekli verilmektedir. Tenis müsabakalarının tamamı veriyor mu, bilmiyorum... Ancak ağırlıklı olarak verilmektedir. En azından önemli tenis müsabakaları, hotbird uydusundan naklen verildiğini biliyorum.

Hotbird uydusundan verildiği kadarıyla izleme yapmayı düşünürseniz, Eurosport kanallarını kolayca kart paylaşım yöntemi ile izleyebilirsiniz. Kart paylaşım yöntemi içinde en kolay ve esnek cihazlar, enigma2 işletimli cihazlardır.

Enigma2 işletimli cihazlar, orijinal, klon ve türev cihazlar olarak 3'e ayrılmaktadır. İkinci el klon Dreambox 800HD cihazı 150 TL gibi bir bedelle edinebilmek mümkündür.

En pahalı enigma2 işletimli uydu cihazı olan, Vu+ Duo2 cihaz türev cihaz kategorisinde olup, 1500 - 1600 TL fiyatla satılmaktadır.

Yani enigma2 işletimli cihazları, 150 TL ile 1500 TL aralığında ednebilirsiniz. En alttaki ve en üstteki cihaz, kart paylaşımı işini aynı nefasetle yerine getirir.

Edineceğiniz cihazlarla ilgili daha tafsilatlı bilgilere google yardımı ile ulaşabilirsiniz.

Kolay gelsin.

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Bu uyduyu sakarya dan görebilir miyiz ? Birde görsem o kanalları bulsam şifreli değil mi o kanallar.?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Bu uyduyu sakarya dan görebilir miyiz ? Birde görsem o kanalları bulsam şifreli değil mi o kanallar.?

Görebilirsiniz.

1.80 ila 2.5 MT'lik çanak anten kurmalısınız.

Anten son derece kaliteli olmalı... LNB'de aynı şekilde.

Antene de çok iyi ayar yapılması lazım.

Bu şartlarda dahi, günün belli saatlerinde, belli transponder'lerden sinyal almanızda mümkün olmayacaktır.
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Birde o mesele var günün belli saatlerinde neden sinyal de azalma oluyor veya hiç sinyal olmuyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Birde o mesele var günün belli saatlerinde neden sinyal de azalma oluyor veya hiç sinyal olmuyor ?

Kapsaması, avrupa ve İngiltere'yi içine alan bir uydudur. Türkiye dışarıda kalmaktadır.
  • Cccam ve card alarak izleyebilirsiniz.

• Bu arada sky italyimi diyorsun hotbirddeki?

• quote:

quote:

Sizinde belirttiğiniz gibi, 28.2E uydusunun ayak izleri, Van şehri kapsama alanının son halkasına bile, oldukça uzak kalmaktadır.

Bilebildiğim kadarıyla, hotbird uydusundaki Eurosport kanallarında da, tenis müsabakaları sürekli verilmektedir. Tenis müsabakalarının tamamı veriyor mu, bilmiyorum... Ancak ağırlıklı olarak verilmektedir. En azından önemli tenis müsabakaları, hotbird uydusundan naklen verildiğini biliyorum.

Hotbird uydusundan verildiği kadarıyla izleme yapmayı düşünürseniz, Eurosport kanallarını kolayca kart paylaşım yöntemi ile izleyebilirsiniz. Kart paylaşım yöntemi içinde en kolay ve esnek cihazlar, enigma2 işletimli cihazlardır.

Enigma2 işletimli cihazlar, orijinal, klon ve türev cihazlar olarak 3'e ayrılmaktadır. İkinci el klon Dreambox 800HD cihazı 150 TL gibi bir bedelle edinebilmek mümkündür.

En pahalı enigma2 işletimli uydu cihazı olan, Vu+ Duo2 cihaz türev cihaz kategorisinde olup, 1500 - 1600 TL fiyatla satılmaktadır.

Yani enigma2 işletimli cihazları, 150 TL ile 1500 TL aralığında ednebilirsiniz. En alttaki ve en üstteki cihaz, kart paylaşımı işini aynı nefasetle yerine getirir.

Edineceğiniz cihazlarla ilgili daha tafsilatlı bilgilere google yardımı ile ulaşabilirsiniz.

Kolay gelsin.

Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Verdiğiniz bilgileri araştırıp hotbird'deki spor kanallarına yöneleceğim artık. Memuriyet zorunlu hizmetim bittiğinde trakya'ya dönersem Sky Sports hayalimi orada gerçekleştiririm belki.

• Blackhole B kullanıcısına yanıt
    Eğer internet sorununuz yoksa iptv aracılığıyla da izleyebilrisiniz ancak bunun sorun yaşatmayanlarından bulmanız gerekli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.