Şimdi Ara

sky star 2 kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar merakım var ama sözlüklede ilerliyemiyorum.sky star 2 aldım ama henüz açamadım (izleyemedim) vakti olan ve daha önce kurulum yapmış olan bi arkaşla ayrları tekrar kontrol edip çalıştırmak istiyorum. müsait olan arkadaştan randevu istiyorum. s_line_x@hotmail.com

ilginize şimdiden teşekkür

• kurulum basit. önce denetim masasından aygıt yöneticisine gir. orada sarı ünlem işareti olan ağ bağdaştırıcı ss2 oluyor. buradan sürücüyü yükle diyeceksin yada güncelle diyeceksin ve sana sürücünün nerede olduğunu soracak sende ss2 nin sürücüsünün olduğu klasörün yerini göstereceksin ve ss2 nin driverı bu şekilde yüklenecek. sürücü yüklendikten sonra b2c2 ağ bağdaştırıcısı aygıt yöneticinde gözükecektir. sonra sürücünün olduğu klasörde install diye bir klasör var. bu klasöre girip setupı başlat. böylece setup4pc ve server4pc programlarını kuracaksın. burada sistem restart yapacak. ss2 nin kurulumu bu kadar. daha sonra codec dosyalarını yükle. sonrada progdvb den diseq ayarlarını yap. güncel transponder dosyalarını progdvb de transponder dosyasına kopyala. sonrada kanal taraması yap. yada en iyisi hazır progdvb programı var. her şeyi kurulu geliyor. "progdvb power instal" diye aratırsan bulabilirsin.

• Al sana babalar gibi bir skystar rehberi >>Burdan<< alabilirsin (By conax)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.