Şimdi Ara

sky star 2 yi geri veriyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirma128 -- 25 Mart 2013; 11:21:15 >

• Aldirma dostum kartı vermek istiyorsan bunu yap ama illaki kanal bulamadı diye yapıyorsan biraz daha araştır. Ben şu an işyerinde olduğum için hatırlayamıyorum ama kanal araması esnasında frekans arama süresi var şu an ismini hatırlayamadım kanal araması esnasında sol tarafta 1500 rakamı var onu 5000 olarak değiştirip tekrar arama yap sanırım sorun çözülecektir ayrıca hazır kanal listeleri var bunu kullandığı izleme programı ile birlikte kanal listesi diye internette arattırırsan bulabirsin, bu hazır kanal listesini programın içindeki ile yerlerini değiştirirsen son güncel haliyle kanal listen olmuş olur. Yinede geri verip vermemek sana kalmış tabi . Kolay gelsin.
  • progdvb nin kanal dosyaları hazır sürümleri var.. onu kullan kanallar kendiliğinden yüklü geliyor
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirma128 -- 25 Mart 2013; 11:21:01 >
  • progdvb programı sayesinde türksatta 70kanal üzerinde kanal izleyebilirsin hemde mpeg 4 formatında skystarla film izlemek 1 ayrıcalıktır bunu bil bende senin gibi ilk zamanlar demiştim ama 3 senedim kullanıyorum çokta memnunum kolay gelsin sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: white06

progdvb programı sayesinde türksatta 70kanal üzerinde kanal izleyebilirsin hemde mpeg 4 formatında skystarla film izlemek 1 ayrıcalıktır bunu bil bende senin gibi ilk zamanlar demiştim ama 3 senedim kullanıyorum çokta memnunum kolay gelsin sana

benide bayağı bi uğraştırmıştı zamanında, ama sonuç mükemmel
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirma128 -- 25 Mart 2013; 11:20:48 >
  • bende skystar kullanıyorum 2 haftadır. kullandığım program altdvb. aşağıdakı linkte ayrıntıları var. bununlada sonuç alamazsan çanak sisteminde sorun var.

http://www.conaxstore.net/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=92
    işte sonuç

http://img163.imageshack.us/img163/1815/ssci8.jpg

http://img166.imageshack.us/img166/7528/ssgl3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 27 Aralık 2006; 0:37:16 >

• .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirma128 -- 25 Mart 2013; 11:30:44 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirma128 -- 25 Mart 2013; 11:20:18 >
  • Setup4pc yi kapat, onun tv izlemen ile bir alakası yok. verdiğim altdvb yi indir. içinde hazır kanallar vs. var.
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirma128 -- 25 Mart 2013; 11:20:26 >
  • pm kutuna bir bak
  • Bence kartında bir sorun yoksa geri vermene gerek yok bu kart gerçekten çok güzel sana burada arkadaşlar yardımcı olacaktır tabii bende yardımcı olurum
    Sevgiler
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirma128 -- 25 Mart 2013; 11:19:52 >
  • Üst konuda verdiğim linklerden hazır kanal listesi ve yeni transponder.ini dosyalarını içeren ProgDVB versiyonlarından birini indirin ve tekrar deneyin. Eğer bağlantınızda bir sorun yoksa ve yine aynı sonucu alırsanız tunerinde sorun olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.