Sky Star HD2 almayı düşünüyorum, birkaç soru işareti kafama takıldı. -- DiseqC ile kaç uydu bağlayabilirim. -- Kart paylaşımı yapmam mümkün mü? Nereden yapılıyor bu paylaşım. -- Tavsiye edeceğiniz uydular hangileridir. (türk sat ve hot bird kurulu şuan, bu antenlere aparat ile HD2 kart için bağlayabildiğim kadar lnb bağlamayı düşünüyorum. Özellikle kart gerektirmeden xx kanalları yazılımlar ile çözülebilen uyduları kurmak istiyorum. Bu uydular hangileridir?) -- HD2 kartın Slot kart aparatını daha sonra almayı düşünüyorum acaba kartını aldığım her yayını izlemem mümkün oluyor mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Bir HD2 kullanıcısı olarak bildiklerime cevap vereyim: ama bunları gerçekleştirmek için uzun ve yorucu bir çalışma şart.
- Diseq ile 4 LNB bağlayabilirsin, bunlar 4 ayrı çanakta olabilir, veya 1 çanakta 4 LNB çözümleri de olabilir ama sonuçta 4 farklı uyduyu alabilirsin.
- Kart paylaşımı mümkün ama ben kullanmadığım için detay veremem ama ilgili forumları incelersen gerekli yazılımları yükleyip ve uzun çalışmalarla yapabilirsin sanıyorum
- En çok tavsiye edilen 4 uydu: Türksat, Hotbird, 19' Astra ve mesela 9' eurobird olabilir, en iyisi ustalaştıktan sonra aşağıdaki linkteki listeden uyduları tek tek tıklayıp kanalları inceleyip alış haritalarına bakıp işine geleni kendin seçmendir, uydulardaki kanallar sürekli değişiyor.
- Slot aparatını kullananlar var hatta digitürk yasal kartı ile alış yapanlar var.
selamlar
Teşekkürler Binbaşım.... Bu kadar hızlı reaksiyon alacağımı düşünmemiştim. Bilgiler için tekrar teşekkürler... Kartı henüz almadım sanırım önce alt yapıyı oluşturmalıyım.