Şimdi Ara

sky star2___sinyal %45 YARDIM(!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sky star 2 tv kartını ızlemek ıcın progDVB programını kullanıyorum
    ılk zamanlar rahatlıkla ızleyebılıodum ama suan ne goruntu var n bişey
    sınyal %45 gosterıyo
    we kanal kategorılerının yanındakı "+"larda yok!
    hıcbı sekılde ne kanallara nede goruntuye ulasamıyorum.
    çiftli lnb ile dıger tarafta tv de ızleyebılıyorum.
    yardımcı olursanız cok sevınırım

sınyal goruntusu ve kategorı olarak bahsettıgım yer burası.Tıklayın!!!!!!

sky star2___sinyal %45  YARDIM(!!)

sky star2___sinyal %45  YARDIM(!!)

• Arkadaşım progdvb programını kurarken 1or 2 seçeneği var onu seçiceksin bazen programı kurduktan sonrada aygıt ayarlarındanda ayarlama yapman gerekebiliyor.Uyduları seç ordan birde channel klasörünü güncellersen sorunu çözebilirsin sinhyal seviyeside programdan kaynaklanamaz arasıra düşebiliyor seviye çanak uydularından dolayı...
  • bız programı kurduk hatta bılgısayarcıya kurdurttuk eve geldıgımızde ızledıkte fakat 1-2 gundur ızlemıoduk suan calısmadıgını farkettık.
    sınyal sevıyesı dusse tv.dende ızlenmez heralde.???
    ve channel klasorunu nasıl guncelleyebılırım
  • yardım edebılecek kimse yokmuu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelin_rtrk -- 5 Eylül 2007; 14:11:54 >
  • Keyleri upload ettğiniz siteden mutlaka temin edebilirsin.Vplug ve benzeri programlar kullanmıyormusunuz...
  • kanal klasörlerinin içi boş sen kanalları göremeiyorsun dolayısıyla hiç bir kanalda göstermiyor doğru mu anladım?
  • _hayır kullanmıyorum

_kanal klasorlerının ıcı bos degıl aslında cnk 2-3 gun oncesıne kadar ızleyebılıodum butun kanalları
    fakat bugun klasorlerın acılmadıgını farkettım dolayısıyla hıcbısey ızleyemıyorum
    belkı sınyaldendır dıye dusunerek sınyalın 45le 43 arasında gıdıp geldıgını belırtmek ısterım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelin_rtrk -- 5 Eylül 2007; 14:20:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klasörlerin yanındaki + lar kaybolduysa senin kanalların gitmis demektir yeni kanal listesini netten indirip yüklayaceksin olmadı
    kendin kanal taratacaksın ama kanal tarattığın zaman liste çok karışık gelme ihtimali var ayarlayabilirsen dene fikrim önce kanal tarat baktın çok karışık geldi show star fok d filan bulamadın bi hal yol düşünecez
  • bu klasorlerı google da mesela n adı altında aratıyım??yada tavsıye edebılıcegınız bı sıte varmı ındırebılcegım
  • reklam olmasın ama

www.dvbsat.org

burada hazır kanal listeleri bulabilirsin
  • tesekkurler denıyorum hemen
  • cok tesekkurler yardımlarınız ıcın
    channel lıst ekledım duzeldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.