Şimdi Ara

SKYFORGE DA ''ANATOLIA'' KLANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Başlamadan önce söyleyeyim, Skyforge a ait bir forum bulamadım o yüzden buraya yazıyorum. Skyforge a ait bir forum varsa ki ben körlük yapıp görmemişsem; yönetici arkadaşlar konuyu oraya taşırsa memnun olurum)

Merhaba arkadaşlar;

Aktif olarak oynayan 11-12 arkadaş yeni bir guild kurduk. Prestij seviyelerimiz ortalama 75.000 civarındadır. (En yükseği 105.000) Aramıza yeni katılacak arkadaşları bekleriz.

Guild tamamen Türkçe konuşan oyunculardan oluşacaktır. Sırf prestij-item, v.s. kasabilmek için yabancıların yaveri olmayacağız (!) Az olsun, öz olsun ama Türkçe konuşsun, adam olsun yeterli...

Team-speak mevcut ama %100 şart değil. İsteyen girer konuşur, istemeyen oyundan yazışır. Konuşan var konuşamayan var, şu team-speak v.b. şart koşanlara da ayrı bi ayar oluyorum.

Şartlarımız;
    1- Adam olmanız; yaş, memleket, cinsiyet, oyun bilgisi, prestij, item-mitem v.s. önemli değil
    2- Mazaretsiz olarak 10 gün oyuna giriş yapmayan klandan uzaklaştırılır.
    3- Haftalık 100.000 kredi bağışı. 100.000 diyorum ama gönlünüzden ne koparsa... 2.000 prestijlik adamdan da 100bin isteyecek halimiz yok ama 100.000 prestijlik adam da vermezse ayıp hani
    4- Klan binaları inşaası için order daki günlük görevler. Hergün 15 atsanız kâfi.

Oyun içi iletişim için:

- Gorcy Istanbul
    - Halo Dayı
    - Lodos Sodol
    pm atabilirsiniz ya da bu konu altına oyundaki adınızı yazın biz pm atarız.

Unutmadan söyleyeyim; klan yeni bir klandır. Şu an ekstra bonusları tam aktif değildir. Hergün oyuna giriş yapan 11-12 kişi tarafından bugün (12.12.2015) kurulmuştur ve kısa süre içinde gelişecektir. Söyleyeyim de bonus umut eden arkadaşlar şimdiden uyansın

Herkese hayırlı günler...

• Başarılar oyunu oynasam gelirdim sevdim tarzınızı
  • Prestige kasılımını falan filan hiç birşeyi anlamadım oyunda zaten fazlada zaman harcadım denemez 3 4 saat kadar oynadım hiç türk'e rastlamayıca bıraktım.Oynarsam gelirim önemli olan oyun değil ortam.
  • Kardeşim oyun ilk başlarda biraz karışık gelebilir ama oynadıkça öğreneceğin öğrendikçe de oynamaktan daha çok keyif alacağın bir oyun emin ol. Şu an benim bildiğim hiçbir oyunda bu tip bir sistem yok. Çoğu oyunda experience sistemi var, gidiyorsun günlerce yaratık kesiyorsun bilmem kaç level olana kadar v.s. :D Taktığın silahları upgrade etmeye çalışıyorsun, olmuyor yanıyor uğraş babam uğraş. Ayrıca bu oyun haricinde birçok oyunda hileler mevcut insanı oyundan soğutuyor.

Knight, WOW, LoL oynamış biri olarak söylüyorum bu oyun hepsinden daha farklı ve güzel.
  • klanın raid veya ts adresi herhangi bir oluşumu varmı birde merak ettiğim nokta klanla ne yapabiliyoruz kale ele geçirme klanlar arası vs ne bilim bi dünyayı istila etme yada şehir içi savaşlar falan yani fps oyunlarındaki gibi sürekli maplara tıklayıp içinde mob kesip görevi teslim edip bg atmaklamı geçiyor?
  • Oynamayı düşünüyordum ama tek kalırım diye indirmekten vazgeçmiştim hazır adil kullanımı da geçmişken indirem yarın katılırım size ben de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klanın raid adresi de team speak adresi de mevcut, gerçi raid i bıraktık team speak kullanıyoruz. Klanla dilediğiniz herşeyi yapabilirsiniz :) Anlatayım dicem de anlatmakla bitmez :) Ayrıca oyun hâlâ aktif olarak geliştirme aşamasında, klan savaşları yeni geldi mesela. Klan savaşlarında kazanabileceğiniz miktar bu sayfada yazıyor ve gerçek :) https://sf.my.com/gb/pantheon-tournament
    Oyun geliştirme aşamasında demişken öyle sıfırdan yapım aşamasında değil yanlış anlamayın sakın. Sadece şunu bilin bugüne kadar oynadığınız tüm oyunlardan daha farklı.
    Şahsen ben yok bilmem kaç levele kadar experience kas, bilmem kaç levele kadar silah upgrade etmeye uğraş, birbirinden saçma bir ton quest yap, birbirinden saçma bir ton işçilik öğren yok silahçı, derici, taşçı, şifacı olaylarından, oynadığım oyunda bir sürü bebe dolu olmasından, bir sürü hile yapanın dolu olmasından sıkılmıştım adam gibi bir oyun arıyordum. Bu oyun ilaç gibi geldi.
    Öyle her ipini koparan lap diye bu oyunu oynayamıyor çünkü beceremiyor, işin en güzel tarafı da bu :D

• Oyun içi iletişim icin ulaşacağınız kişileri güncelleyeyim : Vio Simit, Dead Rick, Gorcy Istanbul, Umut Chaos, Lorelei Bietzsche

Şu an oyuncu sayımız 50 yi geçti, sizlerin de katılımıyla daha da büyüyeceğimize inanıyorum.
  • oyunu indirmeye basladım yakın zamanda bende aranızda olmak istiyorum <:)
  • 9 günde 75 kişilik üye sayısına ulaşarak şimdilik limitimiz doldurduk, en kısa zamanda üye limitini yükselteceğiz. Hedefimiz önce 100, sonra 100 leri geçmek. Sizleri de aramızda görmek isteriz.

Oyun içi iletişim için:

Vio Simit, Dead Rick, Gorcy Istanbul, Umut Chaos, Lorelei Bietzsche
  • Arkadaşlar; şimdilik web sayfamız yok ama bir nevi web sayfası işlevi gören google e-tablo yaptık :)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ytTET5u8e9OTuD11XrnXvg1hTDXHdZl5j76HGJwXfwc/edit?usp=sharing

İçerisinde klan kuralları, team speak ve facebook sayfa adresleri, yeni başlayanlar için yararlı olabilecek birçok bilgi, bağış listeleri, v.s. bulunmaktadır.

Yaklaşık 12-13 gün önce çıktığımız bu yolda birkaç klanla daha birleştik, şu an sayımız 75 i aştı. Birkaç gündür klana alım yapamıyorduk üye limitini doldurduğumuz için hatta :)

• Oyuncu sayısı nasıl cok oyuncu var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LiveStorm-TR kullanıcısına yanıt
    Dostum su an oyun halen aktif olarak gelistirme asamasinda. Yapimcilar oyunun reklamini dahi yapmiyor bu yüzden. Buna ragmen oyuncu sayisi beraber takilacak kadar yeterli düzeyde. Örnegin bizim klan kurulali 15 gün oldu ve sayimiz 100 e yaklasti. 24 saat online adam bulabilirsin klanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan Baskın

Dostum su an oyun halen aktif olarak gelistirme asamasinda. Yapimcilar oyunun reklamini dahi yapmiyor bu yüzden. Buna ragmen oyuncu sayisi beraber takilacak kadar yeterli düzeyde. Örnegin bizim klan kurulali 15 gün oldu ve sayimiz 100 e yaklasti. 24 saat online adam bulabilirsin klanda.

Aradığım oyun birde ay başı akk girmeden indirmek gerek haftasonu indiriyorum

• Daha yeni başladim oyuna prestij 1000 lerde oynayacak olan varsa pm veya alintilasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 13 Temmuz 2016; 1:41:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.