Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gt750 m ile Tera'da nasıl o kadar fps alıyor girsin bir kalabalık ortama öyle bakalım kaç fps alacak.

Ben oyunu en üst ayarlarda oynuyorum lakin ekran kartı 75 derecelere çıkıyor.Ayarları ortaya aldığımda ise grafiklerde çok ciddi düşüş gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 22 Temmuz 2015; 4:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

gt750 m ile Tera'da nasıl o kadar fps alıyor girsin bir kalabalık ortama öyle bakalım kaç fps alacak.

Ben oyunu en üst ayarlarda oynuyorum lakin ekran kartı 75 derecelere çıkıyor.Ayarları ortaya aldığımda ise grafiklerde çok ciddi düşüş gördüm.

GT755M ayrıca SLI. Çift ekran kartı var yani laptopta, tek ekran kartı olanlarla karıştırdın sanırım... Bizzat denedim laptoptan, 55-60 fpsde sabit oynatıyor Tera'yı. Biraz ısındıktan sonra işler değişiyor tabi, laptop soğutucu bir nebze yardımcı oluyor bu konuda da.
  • Eren Erener E kullanıcısına yanıt
    Sli ama eklenebilir diyor sli olarak gelmiyor sanırım neyse gt750m sli performansı nasıldır bilmiyorum ama terada sabit 55-60 fps savaş alanında zor ama dersen solo görev yaparken mob keserken falan problem yok nexus veya corsair stronghold gibi yerlerde sabit 60 fps alıyorsa hemen alayım makinayı
  • arkadaş slayer açıcaktım tam 4 yuvarlak kaldı 3 günde limiti doldurmuşum 2 gündür bekliyorum sanırsam bu gün reset gelicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSkull

arkadaş slayer açıcaktım tam 4 yuvarlak kaldı 3 günde limiti doldurmuşum 2 gündür bekliyorum sanırsam bu gün reset gelicek

Akşam sıfırlanıyor aynen.
  • quote:

Sli ama eklenebilir diyor sli olarak gelmiyor sanırım neyse gt750m sli performansı nasıldır bilmiyorum ama terada sabit 55-60 fps savaş alanında zor ama dersen solo görev yaparken mob keserken falan problem yok nexus veya corsair stronghold gibi yerlerde sabit 60 fps alıyorsa hemen alayım makinayı

Hocam laptopta utrabay slot diye bir şey var biliyorsunuzdur 2. ekran kartı burada oluyor. Piyasadaki çoğu y510p'de burada sadece fan oluyor ama fan olanı da aynı fiyat direk sli olarak satılanları da aynı fiyat (en azından biz aldığımızda böyleydi). Almaya niyetiniz varsa yanıltıcı olmak istemem, youtubedan benchmarklara bakın, oyun denemelerine bakın öyle alın Terada da dediğiniz yerleri hiç bilmiyorum, beraber aion oynuyorduk, onu bıraktık Tera oynayalım dedik, öyle bi beraber 1-2 saat oynamışlığımız var, kalabalık alanları görmüş olduğumuzu sanmıyorum

• quote:

Gtx 780 ile alıyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunucular ne zaman açılacak bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buz Mavi Surat -- 22 Temmuz 2015; 17:53:02 >
  • Guild falan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Guild falan varmı ?

Benim bulunduğum bi guild var 6-7 tane türk 10 a yakında yabancı var. Guild sahibi türk ama hardcore player arıyorlar günde 6-7 saat online süreli falan.
  • EU ne zaman açılıyor?
  • Iconic kullanıcısına yanıt
    açık şu an
    Açık zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Açık zaten?

Ben cb'de zannediyordum vay be ne ara açıldı,cabala dalmışız unuttuk skyforge'u...
    Deneyen arkadaşlar yorumlar nasıl?cabal2 fiyaskosundan sonra indirmeye değer mi skyforge?
    Ben çok beğenmedim.Aşırı kendini tekrar ediyor ve oyun MMORPG değil.Instance-based bir oyun.Siz deneyin görün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Ben çok beğenmedim.Aşırı kendini tekrar ediyor ve oyun MMORPG değil.Instance-based bir oyun.Siz deneyin görün derim.

Yapma be? C9 tarzı yani hmm...
    Oysa ki ne beklentilerim vardı bu oyunla ilgili.
  • Skyforge Türkiye sitesinden oyun hakkında detaylı bilgi ve rehber bulabilirsiniz...

Pvp'de hangi sınıf daha güçlü diye bir soru aklınıza gelirse cevap Lightbinderdır. Bunun içinde 2vs1-3vs1 ler dahil

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 24 Temmuz 2015; 19:22:45 >

• Oyunun pvpsi last hitten ibaret olmasa iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O last hit olayı bir mmorpg'de gördüğüm en salakça şeylerden biri.hayatımda böyle bir saçmalık görmedim ben.hadi diğer mmorpglerde last hit atmakta bir yetenek isterde, abi bunda direk E tuşuna basıyorsun ve bitti.kanser yemin ediyorum.
  • O last hit olayı deathmatch de sinir bozucu sadece. 3v3 ve 10v10 maplerinde bi dalgası yok. Ek olarak 100 kişilik pantheon savaşları gelecekmiş 1 ay sonra rusyaya. Bizede tahminen 2 aya falan gelir. Bi tanıdık var rusya serverında 90k prestijli o söyledi. Gelmişken bırakayım şuraya

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.