Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun güzel , instanced olsa bile region haritaları oldukça geniş. Tamamlaması 4-5 saat sürüyor, bol bol oyuncu etkileşimi oluyor. Vakit geçirmek için birebir. Diğer oyunlardan kalan vaktimi buna harcıyorum ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Arkadaşlar başlamayı düşünüyorum da... Premiumsuz bir şeyler yapabilir miyiz ? Hani en iyi olmak için para harcamk zorunda mıyız ?

Oyun Play to Win yani vaktin varsa oyna eğer vaktin kısıtlıysa hiç uğraşma. Premium sadece (örnek veriyorum) 3 saatte yapcağın şeyi 2 saatte yaptırıyor pek bişe farketmiyor.

Günde ortalama 4 saat diyelim ? Çok güzel bir açıklama getirdin bunun içinde teşekkür ederim =) Pay to Win herşeyi izah etti aslında. Ama 4 saat yeterli mi diye sormak istedim sadece =)

Ben zaten günde 4saat oynuyorum berserker archer ve necromancer açtım 10k prestij oldu yeter hayli

• Guild imiz var gelmek isteyen varsa geliştirdik baya yer açtık guildde :)
  • 11 ağustosda yeni update geliyor sadece guild ile girilebilen 10 kişilik dungeon lar, divine form, guild savaşları ve bir çok aktivite geliyor oyuna.

http://sf.my.com/gb/news/announcements/crucible-gods-massive-update-coming-august-11
  • Bir knight açmak gerçekten 3 haftamı alır mı yahu ? Bu çok uzun bir süre :D az sabırsız adamım da ben :D
  • quote:

Bir knight açmak gerçekten 3 haftamı alır mı yahu ? Bu çok uzun bir süre :D az sabırsız adamım da ben :D

Evet bende 3 hafta sonunda berserker açtım
  • Beyler Avrupa ve Amerika sunucuları birleşik mi? Oyun şuan iniyorda yanlış oyunu indirmiyim sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 31 Temmuz 2015; 4:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Beyler Avrupa ve Amerika sunucuları birleşik mi? Oyun şuan iniyorda yanlış oyunu indirmiyim sonra.

Oyuna girerken play demeden soldan seçiyorsun serverı.
  • gençler buyrun 2064 tane kalmıştı 5 dakika önce promosyon kodunu kapışınhttp://skyforge.game-guide.fr/codes-skyforge
  • quote:

Orijinalden alıntı: posesör

gençler buyrun 2064 tane kalmıştı 5 dakika önce promosyon kodunu kapışınhttp://skyforge.game-guide.fr/codes-skyforge

kalmamış
  • Ben aldım valla oldumu sana 41 gün premium
  • Millete Beleş premium dağıtıyorlar sırf bu Yüzden oynanmaz bu oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyuna başlamaya değer mi ?

Level kasmak nasıl kolay mı ?
  • alamayan varsa mesaj atsın bende var bi tane fazla
  • Oyuna ilk adımı attık bakalım nasılmış
  • 1 hafta oldu oyun gayet başarılı olmuş çok güzel grafikleri ve oynanışı var tek sıkıntısı TÜRKÇE DİL desteğinin olmayışıdır.
    ilerleyen dönemlerde bu konu aşılırsa eminim çok tutacak bir oyun olacak.
    diğer bir konu ise bazı arkadaşlar sürekli aynı haritalrda oynadığını söylemiş bence öyle değil görevleri yaparak gidlirse yeni haritalar açılıyor ve zevkli oluyor.
    iyi oyunlar.
  • Arkadaşlar almış olup da oyunu oynamayan varsa Founder's Pack Wrath of the God's edition account satın alabilirim...
  • https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hGlleZicMvd-CQbDivJ-yxea6zp56aQVz356_kRzEaU/htmlview?sle=true#gid=717641323

Burdaki linke prestijinizi girerseniz hangi yerlerin sizin için uygun loot verdiğine bakabilirsiniz.

Bunu etkili kullanmak için Proficiency ve Prestige'e bakmanız lazım. Prestijinizi girdikten sonra sonuçta çıkan dungeon/adventureları alttaki listeden bulun.
    1-) Proficieny'niz min-max aralığındaysa orada yazan yerleri dönün.
    2-) Proficiency max'dan fazlaysa Prestijinizi yükseltin.
    3-) Proficiency min'den düşükse proficiency kasın.

Prestijinizi hızlı yükseltmeye çalışmayın arkadaşlar. Prestije abanayım derken statlarınızı ihmal ederseniz ve dengesiz ilerlerseniz oyunun zorluğu bir anda yükseliyor. Might statını olduğunca düşük tutmaya çalışın. Weapon Booster'ı upgrade etmekten olabildiğince kaçının. Bir de aynı tür yüzüklerden giyip belli statlara yoğunlaşırsanız daha güzel sonuç alırsınız.(Örneğin 4 tane farklı yüzük yerine, 4 tane aynı yüzükten takarsanız aynı statları boostlamış olursunuz. ) Bir de temple'lar için eğer DPS oynuyorsanız critical chance olan chapel'leri yapmaya özen gösterin. Critical chance kolay elde edilebilen bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 3 Ağustos 2015; 11:30:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hGlleZicMvd-CQbDivJ-yxea6zp56aQVz356_kRzEaU/htmlview?sle=true#gid=717641323

Burdaki linke prestijinizi girerseniz hangi yerlerin sizin için uygun loot verdiğine bakabilirsiniz.

Bunu etkili kullanmak için Proficiency ve Prestige'e bakmanız lazım. Prestijinizi girdikten sonra sonuçta çıkan dungeon/adventureları alttaki listeden bulun.

Prestijinizi hızlı yükseltmeye çalışmayın arkadaşlar. Prestije abanayım derken statlarınızı ihmal ederseniz ve dengesiz ilerlerseniz oyunun zorluğu bir anda yükseliyor. Might statını olduğunca düşük tutmaya çalışın. Weapon Booster'ı upgrade etmekten olabildiğince kaçının. Bir de aynı tür yüzüklerden giyip belli statlara yoğunlaşırsanız daha güzel sonuç alırsınız.(Örneğin 4 tane farklı yüzük yerine, 4 tane aynı yüzükten takarsanız aynı statları boostlamış olursunuz. ) Bir de temple'lar için eğer DPS oynuyorsanız critical chance olan chapel'leri yapmaya özen gösterin. Critical chance kolay elde edilebilen bir şey değil.

Weapon boosterı upgrade etmememizin nedeni nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hGlleZicMvd-CQbDivJ-yxea6zp56aQVz356_kRzEaU/htmlview?sle=true#gid=717641323

Weapon boosterı upgrade etmememizin nedeni nedir?

Might statının dps classları için gereksiz olmasından ötürü weapon boosterın kazancı sadece prestige oluyor, ilerki seviyelerde profiency prestige'e göre düşük kalırsa drop aldığınız itemları takamıyorsunuz. Gereksiz prestige kazancından ve gereksiz harcamalardan ötürü tank falan değilseniz geliştirmeniz gereksiz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.