Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda paylaştığım linkteki dosya daha kullanılabilir hale getirilmiş Reddit'teki bir kullanıcı tarafından. Reddit'te takılmayan arkadaşlar için linki bırakıyorum.

http://sf.karamfils.com/

Yine aynı mantıkla çalışıyor ama bu sefer otomatik olarak proficiency aralığını işaretliyor. Benim gibi tek tek kontrol etmeye üşenen arkadaşlar için daha rahat.

@TearsForFears, sen siyasete gir bence, senden iyi politikacı olur. Blockladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 10 Ağustos 2015; 21:27:17 >

• Bırakın şimdi onu bunu,yıl olmuş 2015 bu ortamda az mmo çıkmasına rağmen bence oynanır.
  • Dostum limit var diyorsun limitden sonra order kasıyorsun zaten prestijinin 3 de 1 i ordan geliyor.
  • Katıksız Manyak! kullanıcısına yanıt
    Ben seni bloklamıyorum yine benim yorumlarımı alıntılarsın sen.

@Stannis Baratheon

Sen daha iyi biliyorsun prestijin baya yüksek çözmüşsündür oyunu ben hem düşük seviyedeyim hemde bayadır oynamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Ağustos 2015; 22:55:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük update geldi beyler indirmeye başlayın 4gb.

http://sf.my.com/gb/crucible-gods-update
  • God modu anlayan var mı
  • Yeni başladım da oyuna sistemleri çok çözemedim yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim.

1- 3 tane class ile başlıyoruz malum.Ne zaman diğer classları görebileceğim.Oyuna aslında class çeşitliliği için başlamıştım kısmen.
    2- Bu 3 tane class pencereden anlık olarak değişebiliyor bu yüzden 3 ünü de kullanmamız mı gerekiyor item falan diğer sınıflara da mı bulmamızı mı tavsiye edersiniz?
    3- Armor sağlayacak kıyafetler yok mu oyunda.Sadece silah ve yüzükler mi?
    4- Şu Atlas denilen talent haritasında yolu takip ediyoruz her zaman bir seçim yok .Çeşitlilik sınırlı gibi duruyor.(ileride var gördüm ama yine de çok geniş değil gibi)
    5- Şu sınırı doldurma olayını anlatabilirse bir sevinebilirim.

Onun dışında bazı özelliklerini gerçekten çok beğendim.
    -Oyunda isim soyisimle kayıt olma.Scott Travis
    -Grafikler <3
    -Atmosfer.Dışarıdan şehrin görnüşü falan gerçekten çok iyi.
    -Hikayedeki seslendirmeler görünütünün de güzelliği ile gerçekten çok hoşuma gitti.(Bazı yerlerde buglar var galiba konuşmalar olmuyor yer yer.)
    -Oyunun genel soundtrackleri gerçekten efsane düzeyinde.Normalde kulaklıkla oyun oynamam pek.Ama bu oyunda cidden sadece daha iyi konsantre olayım seslere diye takıyorum.
    -Skill effectler muazzam.
    -Prestige'i bana göre fazla olan birini alma şansın var oyunda.Battle girdiğimde 760 prestige ile.ortalama 3k prestigeleri olmasına rağmen ikinci oldum.Ama yine de eşleştirme pek iyi değil galiba bu konuda.

• 1- O ilk 3 class ın skill ağacında bi bölüm var örnek veriyorum path of paladin onu açınca bitane daha atlas açılıyor ordan açabiliyorsun yeni class.
    2- Hepsini birden kasmana gerek yok.
    3- Armor yok oyunda silah yüzük amulet bide onların upgrade i var.
    4- Bi aşamadan sonra takip etmene gerek kalmıyor (çoğu classı açtım çünkü ) sana kalıyor gerisi. Symbol falan açıyorsun biyerden sonra (pasif yetenek).
    5- Mesela haftalık spark limitini doldurunca Order bölümündeki temple ları falan geliştirecek malzemeler geliyor dünyadaki zindanlara spark yerine oyüzden Order bölümünü geliştirmek için iyi oluyor.
  • Cevaplar için çok teşekkürler baya işime yaradı.Ancak bir sorum daha olacak.Path of the Cryomancer talentına geldim.Oradan dediğiniz gibi büyük atlas açıldı.Ufak bir şokun ardından açamadığımı fark ettim direk diğer sınıfları.Ben kinetic oynamak istiyorum mesela.Mecbur büyük atlasdan bir de o talentları mı birleştirmem gerekecek :D Ki galiba öyle,baya zormuş gibi duruyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopelesscase

Cevaplar için çok teşekkürler baya işime yaradı.Ancak bir sorum daha olacak.Path of the Cryomancer talentına geldim.Oradan dediğiniz gibi büyük atlas açıldı.Ufak bir şokun ardından açamadığımı fark ettim direk diğer sınıfları.Ben kinetic oynamak istiyorum mesela.Mecbur büyük atlasdan bir de o talentları mı birleştirmem gerekecek :D Ki galiba öyle,baya zormuş gibi duruyor :D

1 hafta ya açarsın kinetic i atlasdan sağ tıkla kinetic e find path de en kısa yolu çiziyor sana
  • Bu son vuruşu e ile yapma kalkmış galiba ve bir süre sonra can doluyor sanırım ffa modu girdim az önce böyle daha güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Bu son vuruşu e ile yapma kalkmış galiba ve bir süre sonra can doluyor sanırım ffa modu girdim az önce böyle daha güzel olmuş.

Herkesin tek olduğu arenada evet finisher kalktı diğerlerinde duruyor hala. Bide farkettiysen artık direk giriyor arenalara prestij dengeleme geldiği için
  • Herkes tek modunda kalksında 3v3 falan pek önemli değil orada arkadaşını koruyacaksın canını düşürmeyeceksin.Neye göre ayarlıyor bilmiyorum ama dengeleme olayı var.Tera da +30 kale savaşında herkesin 65 level olması gibi sanırım.
  • Oyun biraz p2w mi bana mı öyle geldi.Şu talent atlasında sun ether slot adı altında slot var ve bu slot anca elmas ile dolduruluyor.Ve neredeyse sınırsız bir şekilde upgrade edilebiliyor.Tamam kredi ile elmas alınıyor ama baya masraflı oluyor ki bir kere upgrade olsa neyse.Eğer düşündüğüm gibiyse bırakıcam gibi duruyor oyunu.
  • 3x görevler ne zaman geliyor ona göre gireyim oyuna fazla sıkıcı aynı dungeonları tekrar tekrar yapmak.
  • spark limiti bir günde doldu açamadık gunner'ı yine bu atlasta ilerlemenin başka yolu yok dimi
  • Cevap gelmediğine göre başka bir yöntemi yok.Bana göre değilmiş demek ki bu oyun da :) Oynayanlara iyi eğlenceler :)
  • quote:

Oyun biraz p2w mi bana mı öyle geldi.Şu talent atlasında sun ether slot adı altında slot var ve bu slot anca elmas ile dolduruluyor.Ve neredeyse sınırsız bir şekilde upgrade edilebiliyor.Tamam kredi ile elmas alınıyor ama baya masraflı oluyor ki bir kere upgrade olsa neyse.Eğer düşündüğüm gibiyse bırakıcam gibi duruyor oyunu.

Oyun parasına çevrilcek o sonraki updatede
  • quote:

Cevap gelmediğine göre başka bir yöntemi yok.Bana göre değilmiş demek ki bu oyun da :) Oynayanlara iyi eğlenceler :)

İlerleyen patchlerde credit'e çevrilecek o slotlar ve şuanda farklı farklı taşlar istiyor upgrade edebilmek için, patchden sonra duyduğuma göre tek bir taşla upgrade edebilicez ve daha ucuz olacak şuanki fiyatlarından. Siz şuanki gelen taşları satın, patch geldiğinde upgrade parasını da çıkarmış olursunuz. Böyle ufacık bir şey için oyunu silip atmaya gerek yok, oyun f2p bir oyun nihayetinde, biliyorsunuz ki bi oyun yapmak ucuz ve kolay bir iş değil, para kazanmaları gerekiyor, kimse babasının hayrına oyun yapıp oynatmıyor... Dersiniz oyun hakkında beğenmediğim başka şeyler de var, bu da benim bahanem oldu, o zaman hak verebilirim...
  • Eren Erener E kullanıcısına yanıt
    İyi de oyunun p2w olması oyunu bırakmak için yeterince büyük bir neden.Tamam krediye çevrileceğini bilmiyordum diğer arkadaş da söyledikten sonra zaten günlük ödülleri kaçırmadan devam ettim.Muhtemelen casual olarak da olsa devam ederim.

Tabiki para kazanacaklar.Ama f2p yapıyorsan para kazanacağın şeyler biraz daha farklı olmalı.Premium sistemi mesela uygun p2w değil bu sistem.Ama para verip sınırsız upgrade yapabiliyorsan oyun p2we dönüyor.Eğer bu durumda da zarar ediyorsanız b2p her zaman güzel çözümdür.

Oyuna nefret kusmadım zaten oyun hoşuma gitti konusu olsun özellikleri olsun atmosferi olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.