Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/628/Skyforge-Gift-Pack-Giveaway.html

4700 kalmış ben kendime bir tane aldım.

14 gün premium bide 1000 tane bişi verio :P
  • Daha önce aldığım için activate edemedim kodu. İhtiyacı olan varsa yazıyorum kullansın. Kullandığında yazında arkadaşlar denemesin boşuna

SFNAJ188VFCT1AC7
  • Yukarıda verdiğim linki edit'e kapatmışlar. Ben kendi drive'ıma kopyalamıştım. Onun linkini paylaşıyorum. Google Drive kullanıyorsanız siz de oraya kopyalayıp kendinize özel kullanabilirsiniz buradan.
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B-O4wcE1zD9zLz4AwTN3XUadn9kzduhwnNRG3tdbGHw/edit#gid=2001868763
  • Elinde fazlalık redeem codu olan varsa sevabına özelden atabilirmi
  • bıda gıveaway ne zaman olur
  • oyun tutmadı herhalde herkese key dağıtıyorlar ölücüler kapıyor keyleri.Ben herhalde oyuna dönünce parasını verip premium alacam ama bellide olmaz başka oyunlara yönelenilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kac gundur oynuyorum farmdan başka bırsey yok aynı yerı 30 defa yaptım x3 lere sınırlı sayıda gırebılıyorsun zaten class acmak cok zor pvp ye bır kere rastladım ondada dondurup duruyorlar 5 saat ugrasıp bıtırdıgım harıtada aynı gorevler tekrar acıldı tek fark farklı ıtemler bu kadar kasmalarını anlayamadım 90 k canı olan adam hala benımle aynı harıtada farm yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

oyun tutmadı herhalde herkese key dağıtıyorlar ölücüler kapıyor keyleri.Ben herhalde oyuna dönünce parasını verip premium alacam ama bellide olmaz başka oyunlara yönelenilirim

Gayet güzel tuttu. Oyunda premium elde etmek de zor değil zaten. Promosyon olarak dağıtıyorlar işte. Key dağıtma işi oyun tutmayınca değil, oyuncu çekmek için yapılıyor daha ziyade.
  • Katıksız Manyak! kullanıcısına yanıt
    Dağıtacaklarsa herkese dağıtsınlar premium veriyorlar oyun premium üzerine kurulu.Oyunda premium elde ediliyormu bilmiyorum bayadır oynamıyorum 2k prestijde bıraktım oyunu.Başlamayı düşünüyorum ve bu oyun premiumsuz oynanmayacağı için premiumda alırım millet beleşe getiriyor ona gıcık oldum 2 haftalık binek falan verselermiş 14 günlük premium biraz fazla olmuş birde birleştiriliyorsa fena olur ama sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Ağustos 2015; 1:50:34 >
  • Türk güildi yokmu bildiğiniz bole tek de bi yere kadar gidiyor
  • Arkadaşlar bende yeni başladım ob de cb de oynuyordum ilk 3 yada 4 üne girmiştim. Şimdi benim prestigeim 1600 ama profience mi ne vardı o düşük 71 düşen hiçbir itemide giyemiyorum. Ne yapmam gerekiyor.
  • quote:

Dağıtacaklarsa herkese dağıtsınlar premium veriyorlar oyun premium üzerine kurulu.Oyunda premium elde ediliyormu bilmiyorum bayadır oynamıyorum 2k prestijde bıraktım oyunu.Başlamayı düşünüyorum ve bu oyun premiumsuz oynanmayacağı için premiumda alırım millet beleşe getiriyor ona gıcık oldum 2 haftalık binek falan verselermiş 14 günlük premium biraz fazla olmuş birde birleştiriliyorsa fena olur ama sanmıyorum.

Lütfen oyunun bana nasıl premium üzerine kurulu olduğunu anlatır mısın?
    Premium sadece cap'i daha hızlı doldurmana yarıyor, başka hiç bir fonksiyonu yok. Premium'lu ve f2p oynayan bir oyuncu aynı spark,credits vs limitine sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 9 Ağustos 2015; 12:03:46 >
  • premiumun tek faydası günde 1 2 saat oynayana yarar.günde en az 3 4 saat oynayan cap ı cok rahat doldurur premıumsuz
    Aynı limite sahip ama premium almayan daha fazla vakit harcamak zorunda.Dungeonlar benzer ve zevksiz tekrar tekrar girmek oyundan soğutabilir.Herkesin vaktide olmuyor veya 2 saatte yapacağını 4 saatte yapmak 25 lira verir daha kısa sürede doldururum limiti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Ağustos 2015; 0:16:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axkmapm

Türk güildi yokmu bildiğiniz bole tek de bi yere kadar gidiyor

Bizim var hocam 30kişiyiz baya kalabalığız bayanlar da var. Kendimize ait teamspeak imizde var. Mesela şuan guildde en küçük benim 21 olarak Yaş ortalaması 25-35 civarı gidiyor Gelmek istersen (isteyen olursa) ulaş bana.
  • quote:

Aynı limite sahip ama premium almayan daha fazla vakit harcamak zorunda.Dungeonlar benzer ve zevksiz tekrar tekrar girmek oyundan soğutabilir.Herkesin vaktide olmuyor veya 2 saatte yapacağını 4 saatte yapmak 25 lira verir daha kısa sürede doldururum limiti.

10 tane open world map, 8 tane 5 kişilik dungeon, 28 tane 3 kişilik dungeon var ki 10 kişilik 2 tane dungeon gelecek büyük update ile. Oyunun başını görüp bellemişsin bi tekrar ediyor lafı (15k prestij im varki konuşuyorum, 4 tanede class açtım)
  • 10 tane open world map diyorsunda dediğin maplar baya küçük wow un zindanları daha büyük.28 tane dunggeon demişsinde ben geçen ay 2k prestij olana kadar aynı dungeonlara girdim nerde bu farklı dungeonlar ileride mi açılıyor.2k prestijde bıraktım bayadır girmiyorum slayeri açar denerim sonra belki oynarım belki bırakırım.Pvp sindeki bu e tuşu ile adam öldürmenin kalkması lazım.Birde zindanlarda mantık hep aynı yaratıklar benzer hep böcek çıkıyor karşıma çeşitlilik çok az.
    Kim ne derse desin bence oyun kötü çıkış yaptı.Mmo havası yok oyunda trade bile yok bunlar zamanla gelebilir tabi ama keşke bu eksikleri olmadan çıkış yapsaydı.Piyasada o kadar mmorpg varken işi zor.Birde ben aynı şeyleri yapmaya fazla vakit harcamamak için premium alırım o paraya başka oyunlarda oynanabilir.
    Prestij max kaç oluyor bilmiyorum ama geç başlayanlar oyundan geri kalacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Ağustos 2015; 13:27:51 >
  • Open world MMO değil ki oyun, adam tutmuş WoW'la kıyaslamış. Kıyaslayacaksan aynı kulvardaki oyunlarla kıyasla bari. Instance based MMO'larla kıyasladığında gayet çeşitli ve büyük haritaları var. 2k prestije gelip, oyuna trip atıp çıkmakla, sonra da gelip forumda " oyun dandik yav" demekle oyun keşfedilmiyor tabii.
    Oyunun kötü çıkış yaptığı falan da yok, o senin kendi kuruntun. Eu serverı RU serverının birazcık daha gerisinden geliyor sadece sürüm olarak, yarın da büyük bir patch çıkacak oyuna. Popülasyon açısından hiç bir sıkıntı yaşamadım ben şu ana kadar. Klavyeni kullanmayı biliyorsan gece 5'te de olsa her yere en fazla 15 dakikada grup bulabiliyorsun.
    Burda oyun hakkında sıfır bilgiye sahip olup, oyunu oynayacak insanların algısını baltalamayın lütfen. Oyun yalnızca senin zevkine hitap etmemiş, bu durumda da oynamazsın olur biter. Buraya gelip böyle böyle olsun diyince biz oyuna ekleyemiyoruz malesef.
    Ayrıca geç başlayanların oyundan geri kalması bu oyuna özgü olan bir şey değil ki. Senin verdiğin örnekte, yani WoW'da da yeni başlayan bir oyuncu 3 senedir oynayan oyuncudan geride kalıyor.

Bu arada, premium alsan da fazla vakit harcayacaksın aynı şeylere, instance based bir oyun çünkü, ilerlemenin anahtarı doğru yerleri hızlıca grindlamakta. Gerekirse 100 kere aynı yeri farmlaman gerekebiliyor. Haftada 4-5 gün 2-3'er saat düzgünce oynarsan da cap'i doldurabiliyorsun ayrıca. Prestij bitecek, cap bitecek, yüzük farmlamak gerekecek bu sefer vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 10 Ağustos 2015; 16:57:24 >

Adam open world maplar var demiş ben yok dedim.Sen niye bana oyun open world değil zaten diyorsun.Ben oyuna dandik demedim oyunun kötü bulduğum yanlarını söyledim.Ben oyunda oyuncu yok demedim zaten bu kadar key dağıtmalarına giydirme yaptım.Kazandıklarımızın limiti olduğu için 10 saatte oynasan 24 saatte oynasan o limiti aşamıyorsun.Ama diğer oyunlarda böyle değil.

Ben sana bir şey demedim alıntılamadım sende bana bir şry yazma karşındakini kışkırtmak amacındasın klavye kullanmayı biliyorsun diye her istediğini yazamazsın az saygılı ol.

Herkes oyunu denesin denemeden hiçbir oyun nasıldır karar verilmez verilmemeli.Oyunun eksilerini bir kaç mesajdır dile getiriyorum.Piyasada çok fazla oyun olduğu için bu eksiler artık göze batıyor.Allods gibi bir oyundan sonra bu oyun ne alaka diyor insan ben daha iyi şeyler beklerdim.

Sonuç olarak oyun oynaması bedava aylık 25 TL veremeyenler varsa bu oyunu deneyebilir ama f2p oyun ne olacağı belli olmaz allods dan ders çıkarmayıp oyunu ileride p2w e bağlarlarsa emeklerine yazık olur 25 TL para değil gidin p2p oyunlara bakın kafanız rahat olsun.

Benim zaten mmorpg lere ayıracak pek vaktim yok o yüzden bu oyun bana uzak duruyor ama slayer sınıfını açacağım ve onla biraz takılacağım 14 günlük premium falanda alabilirim biraz zevkini alayım sonra silmeyi düşünüyorum ama belli olmaz oyun belkide kendine bağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Ağustos 2015; 20:35:30 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.