Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karakter yaratma ekranı diye bir şey yokmu oyunda ben bu karakteri silip baştan başlamak istiyorum.Oyuna gelirsek open world değil gibi başlangıçta ufak maplar arası teleport oluyoruz.Oynanış dinamikleri ve skill efektleri güzel.

Dikkatimi çeken denemek istediğim classlar slayer , monk ve archer.

Anladığım kadarıyla tek karakterden tüm classları oynayabiliyoruz ama ben en baştan başlamak istiyorum çünkü diyalogları sinematik sahneleri hızlıca geçmiştim. Nasıl olsa siler baştan başlarım diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 18 Temmuz 2015; 16:44:32 >
  • Şu anlık silme diye bir şey yok.Gerekte yok.Tavsiyem youtube üzerinden, oynanış videoları bularak oradan izlemeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Şu anlık silme diye bir şey yok.Gerekte yok.Tavsiyem youtube üzerinden, oynanış videoları bularak oradan izlemeniz.

Merhaba hocam ticaret sistemi nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Oyunda trade falan yok.Oyuncular birbirlerine bir şey satamıyorlar.
  • Ashina kullanıcısına yanıt
    Tek karakter üzerinden tüm classlar oynanıyor her şey yapılıyor o yüzden gerek yok haklısın ama ilk başta sinematikleri geçmiştim hemen oynanışa bakayım diye.Youtube den baktım videolarına zaten ingilizcem yok ama ara videolarda dövüş sahneleri fena olmamış.1-2 dungeon yaptım öyle ilerliyorum şöyle yap diyebilceğin bir şey varmı?
  • Ana görevler ne yapman gerektiğini gösteriyor zaten.Ana görevleri takip et, yeterli olur.Bende pek bilmiyorum bıraktım oyunu ilk günden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Oyunda trade falan yok.Oyuncular birbirlerine bir şey satamıyorlar.

Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren Erener

1 haftalık sparkla archer-slayer-necro gibi kolay açılan classları açabilirsiniz düzgün kullanırsanız sparkları. Ben ilk haftaki sparkları düzgün kullanmamış olmama rağmen resetten sonra yaklaşık 1000 spark harcayarak archer'ı açtım ve şuanda artı olarak necromancer'ı açacak kadar spark limitim duruyor... Class açmayı gözünüzde büyütmeyin... Oyun herkesin dediği gibi open world değil ama vindictus gibi tamamen dungeon'a dayalı da değil, büyük openworldumsu haritalarda i7 3820 + gtx 760 ile kalabalıkken 20-30 fps ancak alabiliyorum, grafikleri yüksek tutabilmek için sanırım openworld yapmak istemediler oyunu ki doğru bir karar olmuş bence, open world değil diye "bu oyun bitmiştir" demek ne kadar doğru bilemedim... Oyunun eleştirilcek "şu çok kötü olmuş" denilebilecek bir yanı yok henüz, klasik bir mmorpg kesinlikle değil, action combat'a sahip bir oyun da değil ki oyunun yapımcılarının böyle bir iddiada bulunduğunu hiç duymadım, benim duyduğum gördüğüm kadarıyla "action combat'ı tab target ile harmanladık" gibi şeyler söylediler oyunun yapımına başladıklarından beri. Sırf oyun kültürüne sahip görünebilmek için boş eleştirilerde bulunup oyunu her yönüyle kötülemek ne kadar doğru, bunu da bilemedim.

Allods faciasından sonra bu oyun hakkında pek olumlu düşünemiyordum fakat allods team sanki allods online ile kazandıkları kötü şöhreti yokedebilmek için oyunu olabildiğince p2w öğelerinden arındırmaya çalışmış. Şimdilik para ile alabileceğiniz ve para veren ile vermeyen oyuncu arasında fark yaratabilecek tek şey premium ki bunun da çok bir önemi yok, spark cap'ten ötürü para vermeyen oyuncunun 3 günde bitirdiği limiti premiumla 2 günde bitirebiliyorsunuz. Bir de order sisteminde tapınakları geliştirmek için kulanılan holy textleri argent ile alabiliyorsunuz ki bu da bir fark yaratmıyor, aynı textleri çok rahat ve hızlı bir şekilde dungeonlardan elde edebiliyorsunuz.

Oyuna ilgisi olup soru sormak isteyen arkadaşlar özelden veya burdan iletişime geçebilir, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

Archer classına sadece lightbringer den mi açıyoruz find path diyince öyle gözüküyor ? ben bu buzcu çocukla başladım path cyro yazan yerden sonrada verdim biraz sanırım şimdi light tan devam edeyim dedim ama sanırım çorba oldu tam sistemi anlayamadım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

quote:

Orijinalden alıntı: Eren Erener

1 haftalık sparkla archer-slayer-necro gibi kolay açılan classları açabilirsiniz düzgün kullanırsanız sparkları. Ben ilk haftaki sparkları düzgün kullanmamış olmama rağmen resetten sonra yaklaşık 1000 spark harcayarak archer'ı açtım ve şuanda artı olarak necromancer'ı açacak kadar spark limitim duruyor... Class açmayı gözünüzde büyütmeyin... Oyun herkesin dediği gibi open world değil ama vindictus gibi tamamen dungeon'a dayalı da değil, büyük openworldumsu haritalarda i7 3820 + gtx 760 ile kalabalıkken 20-30 fps ancak alabiliyorum, grafikleri yüksek tutabilmek için sanırım openworld yapmak istemediler oyunu ki doğru bir karar olmuş bence, open world değil diye "bu oyun bitmiştir" demek ne kadar doğru bilemedim... Oyunun eleştirilcek "şu çok kötü olmuş" denilebilecek bir yanı yok henüz, klasik bir mmorpg kesinlikle değil, action combat'a sahip bir oyun da değil ki oyunun yapımcılarının böyle bir iddiada bulunduğunu hiç duymadım, benim duyduğum gördüğüm kadarıyla "action combat'ı tab target ile harmanladık" gibi şeyler söylediler oyunun yapımına başladıklarından beri. Sırf oyun kültürüne sahip görünebilmek için boş eleştirilerde bulunup oyunu her yönüyle kötülemek ne kadar doğru, bunu da bilemedim.

Allods faciasından sonra bu oyun hakkında pek olumlu düşünemiyordum fakat allods team sanki allods online ile kazandıkları kötü şöhreti yokedebilmek için oyunu olabildiğince p2w öğelerinden arındırmaya çalışmış. Şimdilik para ile alabileceğiniz ve para veren ile vermeyen oyuncu arasında fark yaratabilecek tek şey premium ki bunun da çok bir önemi yok, spark cap'ten ötürü para vermeyen oyuncunun 3 günde bitirdiği limiti premiumla 2 günde bitirebiliyorsunuz. Bir de order sisteminde tapınakları geliştirmek için kulanılan holy textleri argent ile alabiliyorsunuz ki bu da bir fark yaratmıyor, aynı textleri çok rahat ve hızlı bir şekilde dungeonlardan elde edebiliyorsunuz.

Oyuna ilgisi olup soru sormak isteyen arkadaşlar özelden veya burdan iletişime geçebilir, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

Archer classına sadece lightbringer den mi açıyoruz find path diyince öyle gözüküyor ? ben bu buzcu çocukla başladım path cyro yazan yerden sonrada verdim biraz sanırım şimdi light tan devam edeyim dedim ama sanırım çorba oldu tam sistemi anlayamadım ben.

O 3 classın ortasına kadar gidebilirsin find patha uymana gerek yok rahat ol :) Birleştikten sonra koyu mavilere uy.

• Oyunda hiç guild falan yok mu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Phylian

Oyunda hiç guild falan yok mu ya

Var, yukarıda okursanız Stannis arkadaşımız davet etmiş.
  • Elinde "wrath of the gods" kodu veya accountu olan var mı? Uygun bir fiyata alabilirim...
  • Stannis arkadaş çağrı yapıyor gelmek isteyen olursa pm atsın diye, kendisine mesaj attım guild için, 1300 prestige iken atmıştım sanırım, bana dedi guild dolu 2000 bin olunca gel, 2 saat sonra zaten 2000 prestige oldum şuanda da artmaya devam ediyor. Oyunun açılmasıyla aynı gün içinde böyle bir şeyi söyleyerek geri çevirmek nedir anlamıyorum. Neyin kafasındasınız cidden hem insanları çağırıyorsunuz hem de geri çeviriyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovelorn Rhapsody -- 19 Temmuz 2015; 23:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Stannis arkadaş çağrı yapıyor gelmek isteyen olursa pm atsın diye, kendisine mesaj attım guild için, 1300 prestige iken atmıştım sanırım, bana dedi guild dolu 2000 bin olunca gel, 2 saat sonra zaten 2000 prestige oldum şuanda da artmaya devam ediyor. Oyunun açılmasıyla aynı gün içinde böyle bir şeyi söyleyerek geri çevirmek nedir anlamıyorum. Neyin kafasındasınız cidden hem insanları çağırıyorsunuz hem de geri çeviriyorsunuz :)

Öncelikle merhaba. Evet 2k olunca gelin dedim size çünkü o an guild limiti full dü. Ilk acildiginda 8 kisi olarak aciliyor ve guild gorevlerinden gelen resource larla kurulan guild in limitini arttiran binalari insa ediyorduk. Sen 2k olana kadar insa olmasini planliyordum seninde o seviyede guild gorevin acilir bize yardimci olurdun diye düşünmüştüm. Taki guild de kimse iplemedi guild gorevi falan böylelikle çoğu arkadasi alamadım guild e bi size özel değil yani. Zaten suan yeni bi guild acicam yarin tatilden gelince eren arkadasim ile birlikte ciddi oynayan arkadaşları alacağım sadece yoksa millet resmen ekmek sırası bekliyor guild e girebilmek icin. Hayirli forumlar, iyi geceler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Para kazanak diye berbat etmişler.Herkes mage crymancer mi ne premiumda çok ciddi etki ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Stannis arkadaş çağrı yapıyor gelmek isteyen olursa pm atsın diye, kendisine mesaj attım guild için, 1300 prestige iken atmıştım sanırım, bana dedi guild dolu 2000 bin olunca gel, 2 saat sonra zaten 2000 prestige oldum şuanda da artmaya devam ediyor. Oyunun açılmasıyla aynı gün içinde böyle bir şeyi söyleyerek geri çevirmek nedir anlamıyorum. Neyin kafasındasınız cidden hem insanları çağırıyorsunuz hem de geri çeviriyorsunuz :)

Öncelikle merhaba. Evet 2k olunca gelin dedim size çünkü o an guild limiti full dü. Ilk acildiginda 8 kisi olarak aciliyor ve guild gorevlerinden gelen resource larla kurulan guild in limitini arttiran binalari insa ediyorduk. Sen 2k olana kadar insa olmasini planliyordum seninde o seviyede guild gorevin acilir bize yardimci olurdun diye düşünmüştüm. Taki guild de kimse iplemedi guild gorevi falan böylelikle çoğu arkadasi alamadım guild e bi size özel değil yani. Zaten suan yeni bi guild acicam yarin tatilden gelince eren arkadasim ile birlikte ciddi oynayan arkadaşları alacağım sadece yoksa millet resmen ekmek sırası bekliyor guild e girebilmek icin. Hayirli forumlar, iyi geceler.

Hocam ben size mesaj atiyorum 3 gundur 2k olunca gel dediniz3.5k oldum, hic geri donus yapmadiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Phylian

quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Hocam ben size mesaj atiyorum 3 gundur 2k olunca gel dediniz3.5k oldum, hic geri donus yapmadiniz

Tatildeyim hocam 3 gundur mesaj atınca gene geliyor ama oyuna girdigim zaman gorebiliyorum. Yarin gelicem zaten adam akilli kurucaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Para kazanak diye berbat etmişler.Herkes mage crymancer mi ne premiumda çok ciddi etki ediyor.

Ciddi neye etki ediyor anlatsana biraz classlar paketle direk aciliyor deme lütfen

• Classlar direk paketle açılıyor baştaki bölümlerde hep 3 kişi giriyoruz 2 mage crymancer 1 tank paladin sanırım.Tüm classlar açık olsaydıda farklı sınıflarıda başlangıçta görseydik.2'dir aynı zindanlara giriyorum görev gönderiyor bilmiyorum belkide ben yanlış gidiyorum.Çok büyük etkisi yok zamanla açılıyormuş yeni classlar oyuna bağlar oyuncuları ama önceden para ile satılmasına pek anlam veremedim gerek yoktu öyle şeylere.

Oyun hakkında hiç bilgim yoktu görünce indirdim klasik mmorpg beklerken farklı bir oyunla karşılaştım.Karakter seçme ekranı yok tek karakterden tüm classlara erişebiliyorsun arasında geçiş yapabiliyorsun skill sistemi olsun inventory arayüz çok farklı çoğu mmorpg den farklı.Open world diyen arkadaşlar vardı bu oyun open world değil.Bu oyuna open world dersek tera , aion , archeage ne oluyor openception.Gezegen gibi teleport yerinden görevlerin olduğu maplara veya zindanlara ışınlanıyoruz.

Premium ödülleri belli oranda artırıyor.Senin 3 dungeondan aldığını adam 2 dungeondan alabiliyor.Bu sistem oyunu p2w yaparmı bence yapmaz.Allods'la karşılaştırırsak devenin yanında pire gibi kalıyor.

Oyunu NW'ye çok benzettim skill efektleri güzel oynanış seri son çıkan cabal 2 ye göre oynanış çok daha iyi küçük haritalar ve az kişi olduğundan oyunda kasma problemi olmuyor en azından bende olmadı.

Sonuç olarak denenebilir bir oyun olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Temmuz 2015; 3:18:27 >

• Oyunda para ile erişilebilecek şeyler tamamen tembel insanlar için oluşturulmuş şeyler diye düşünüyorum. Şahsen 2 haftalık spark limitiye necromancer + archer açtım, class olayına fazla takılmayın, ayrıca sanmayın ki sonradan açacağınız classlar ilk 3 classtan üstünler... Archerı açana kadar cyromancer ile oynadım, pvede archerdan daha yüksek burst ve dot dmg'ı var aynı zamanda çok çok fazla cc skill'i var. Diğer classları oynamadım ama eminim onlarda da aynı şekildedir. Bu söylediğimden ilk 3 classın diğer classlardan üstün olduğunu söylediğim anlaşılmasın, öyle bir şey söylemiyorum, sadece parayla satılan classların herhangi bir +sı olmadığını, istediğiniz classı açana kadar ilk 3 classla diğerlerine denk bir şekilde keyifle oynayabileceğinizi söylüyorum. Şuanlık normal üyelere karşı bariz avantaj sağlayan tek şey premium, o kadarı da göz ardı edilebilir bana kalırsa...

Ayrıca oyundaki training roomdan bütün classları istediğiniz kadar deneyebilirsiniz. Böylelikle ilerlemek istediğiniz karakteri seçip buna göre atlasınızı şekillendirebilirsiniz. Class denemek isteyenler için; zaman zaman dungeonlarda x2-x3 etkinliklerde farklı farklı classlarla oynamanıza olanak veriliyor oyunda, bu classlarla oynadığınızda dungeon ödülünün 2 veya 3 katı ödül alıyorsunuz, buna bakarak oyunun insanları classları tanımaya teşvik ettiğini bile söyleyebiliriz...

Bir diğer konu open world-dungeon konusu. Bu biraz göreceli bir konu, kimi koskoca haritalarda bir görev için dakikalarca, saatlerce yol katetmeyi sever, kimi diğer türlüsünü sever. Sadece bu da değil, şahsen ben de oyunun open world olmasını tercih ederdim lakin böyle grafiklerle, böyle skill effectleriyle binlerce kişiyi değil, sadece 100 kişiyi aynı bölgeye koysanız, bu oyunu şuan oynayan oyuncuların %80'i oynayamaz, sistemleri müsade etmez. Çünkü allods team-obsidian grafik konusunda bir mmoya göre hiç cimri davranmamış... Eminim ki oyunu dungeon sistemi ile çıkarmalarının en büyük sebepelerinden biri de budur.

Oyunu beğenip beğenmemek farklı bir şey, beğenmeyip kötülemek farklı bir şey arkadaşlar. Sırf oyunu beğenmediğiniz için oyunu oynamayı düşünen insanların kafasını karıştırmayın lütfen. Sadece 1-2 saat oynamayla hiç bir mmo hakkında bilgi değil, izlenim sahibi bile olamazsınız... Ha bu kadar "övüyorum" oyunu, hiç eksisi yok mu? Var. Oyun kendini sürekli tekrar ediyor, şuana kadar pek bir şey görmüş sayılmam, henüz 6200 küsür prestige olabildim, bildiğim kadarıyla bu 100000lere kadar gidiyor, ama şuana kadar gördüğüm kadarıyla oyunda yapabildiğiniz şeyler kısıtlı. Craft sistemi bildiğim kadarıyla yok, housing yok, görev çeşitliliği yok, auction house gibi oyuncuların ticaret yapabileceği bir sistem yok, end game content yok(tahmini). Oyunda yapabildiğiniz şeyler; dungeonlara girmek, order sisteminde ilerlemek, open maplerde görev farmlamak, 3vs3-10vs10-6 kişi deathmatch haritalarında pvp yapmak. Şuanlık gördüğüm kadarıyla bunlar dışında oyunda kendinizi adayabileceğiniz bir şey yok ama iyi olan şu ki bunları sınıra dayandırmak kolay değil ve diğer mmolardaki gibi sıkıcı bir süreçle end game content'e ulaşıp end game contentte oyundan keyif almaya çalışmıyorsunuz. Oyunda yapabileceğiniz her şey daha oyunun ilk başlarından itibaren size sunulmuş ve oyunun sonuna kadar eğlenerek ilerleyebiliyorsunuz. Ayrıca şunu da unutmamak gerekir; oyun henüz obt'da. Çoğu mmo için bu pek bir şey ifade etmese de Allods'u bilen bilir. Allods Team'in huy edindiğini düşünüyorum obt'da kısıtlı bi oyun sunup zamanla oyunu tamamen farklı bi oyuna çevirmelerini Allods onlineda böyle olmuştu, inanıyorum ki bu oyun da zamanla çok çok gelişecektir... Hala oyun hakkındaki tek kaygım zamanla p2w olması. Umarım tekrar bu hatayı yapıp kendilerini bitirmezler...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.