Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • h.olsun bekleyen herkese serverlar acik ve sorunsuz suanda. hadi bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Erener

1 haftalık sparkla archer-slayer-necro gibi kolay açılan classları açabilirsiniz düzgün kullanırsanız sparkları. Ben ilk haftaki sparkları düzgün kullanmamış olmama rağmen resetten sonra yaklaşık 1000 spark harcayarak archer'ı açtım ve şuanda artı olarak necromancer'ı açacak kadar spark limitim duruyor... Class açmayı gözünüzde büyütmeyin... Oyun herkesin dediği gibi open world değil ama vindictus gibi tamamen dungeon'a dayalı da değil, büyük openworldumsu haritalarda i7 3820 + gtx 760 ile kalabalıkken 20-30 fps ancak alabiliyorum, grafikleri yüksek tutabilmek için sanırım openworld yapmak istemediler oyunu ki doğru bir karar olmuş bence, open world değil diye "bu oyun bitmiştir" demek ne kadar doğru bilemedim... Oyunun eleştirilcek "şu çok kötü olmuş" denilebilecek bir yanı yok henüz, klasik bir mmorpg kesinlikle değil, action combat'a sahip bir oyun da değil ki oyunun yapımcılarının böyle bir iddiada bulunduğunu hiç duymadım, benim duyduğum gördüğüm kadarıyla "action combat'ı tab target ile harmanladık" gibi şeyler söylediler oyunun yapımına başladıklarından beri. Sırf oyun kültürüne sahip görünebilmek için boş eleştirilerde bulunup oyunu her yönüyle kötülemek ne kadar doğru, bunu da bilemedim.

Allods faciasından sonra bu oyun hakkında pek olumlu düşünemiyordum fakat allods team sanki allods online ile kazandıkları kötü şöhreti yokedebilmek için oyunu olabildiğince p2w öğelerinden arındırmaya çalışmış. Şimdilik para ile alabileceğiniz ve para veren ile vermeyen oyuncu arasında fark yaratabilecek tek şey premium ki bunun da çok bir önemi yok, spark cap'ten ötürü para vermeyen oyuncunun 3 günde bitirdiği limiti premiumla 2 günde bitirebiliyorsunuz. Bir de order sisteminde tapınakları geliştirmek için kulanılan holy textleri argent ile alabiliyorsunuz ki bu da bir fark yaratmıyor, aynı textleri çok rahat ve hızlı bir şekilde dungeonlardan elde edebiliyorsunuz.

Oyuna ilgisi olup soru sormak isteyen arkadaşlar özelden veya burdan iletişime geçebilir, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

Reset olayı ney tam olarak ? Açıklar mısın

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Haftalık sınır var oyunda.Ondan bahsetmiş.Örnek veriyorum, haftalık 2000 spark limitin var, hafta içinde onu doldurduktan sonra o haftada bir daha spark kazanmıyorsun, öbür hafta kazanabiliyorsun.
  • oyun açıldımı herkeze bengiremiyomda hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Haftalık sınır var oyunda.Ondan bahsetmiş.Örnek veriyorum, haftalık 2000 spark limitin var, hafta içinde onu doldurduktan sonra o haftada bir daha spark kazanmıyorsun, öbür hafta kazanabiliyorsun.

haftalık 2000 çok az ya :(. Premium da fark ediyor mu ?
  • Lovelorn Rhapsody kullanıcısına yanıt
    Ben örnek verdim.Tabiki her hafta yükseliyor o limit.
  • 8000 bin bende limit. Bu arada Stannis Baratheon oyundan ekleyin guilde alayım.
  • oyunda karakter açmayı deteylı anlatacak birisi var mı ben birtane actım değiştirmek istiyom beceremedim yeni karakter nasıl acacam
  • iskender000 kullanıcısına yanıt
    Oyunda ilerle, ilerleyince sana karakter yaratma ve class seçme ekranı gelecek.
  • nasıl güzelmi oyun
  • Oyun sistemi warframe e benziyor o yüzden ben sevemedim.Açık dünya olmayışı space e basınca tüm itemleri toplaması beni oyundan soğuttu onun dışında ama grafikleri, ve karakter detaylandırması baya güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

Oyun sistemi warframe e benziyor o yüzden ben sevemedim.Açık dünya olmayışı space e basınca tüm itemleri toplaması beni oyundan soğuttu onun dışında ama grafikleri, ve karakter detaylandırması baya güzel

İtem sistemi nasıl mesela ticaret sistemi aktifmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Oyun sistemi warframe e benziyor o yüzden ben sevemedim.Açık dünya olmayışı space e basınca tüm itemleri toplaması beni oyundan soğuttu onun dışında ama grafikleri, ve karakter detaylandırması baya güzel

Ticaret sistemini bilmiyorum oyunun hikaye modundaydım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Ticaret sistemini bilmiyorum oyunun hikaye modundaydım.

Tamam dostum bakınca yazarsan sevinirim :)

• Archer'a mı gitsem Necromancer'a mı gitsem karar veremedim Hatta aklımda monk da var oradan da gunner'a geçerim. Sizce nasıl yapayım. Birde acaba Cyro ağacını fullemeli miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovelorn Rhapsody -- 17 Temmuz 2015; 13:41:59 >
  • Biz klanca bu oyuna geçtik

Klan konumuzawww.skyforgeturkiye.com üzerinden bakabilirsiniz

• Lovelorn Rhapsody kullanıcısına yanıt
    Puan kasarak sınıf açıyormuşuz hangileri açılıyor ilk başta
  • 3 tane açık eğer pack alırsan onunla beraber başka classlar da geliyor.
  • İlk atlas da sınıfınızın ağacını geliştiriyorsunuz. PATH yazan yere gelene kadar açın hepsini. Zaten 1 yol var. PATH e gelince zaten sol tarafta büyük atlas sekmesini görürsünüz. Oraya basın cok karışık gibi görünen birşey gelcek. Ordan olmak istediğiniz sınıfı bulun, sağ tıklayın find path diyin. Mavi çizgi görüceksiniz. O mavi çizgi üzerinde kileri açın sadece tamamsınız
  • Oyuna yeni başladım. Lv sistemi yok gibi gözüküyor varsada kaç level olduğumu bilmiyorum :D Necromancer olmak istiyorum. Nasıl olacağını bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.