Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben şu anda oyundayım birbirimize yardımcı olabiliriz oyundaki ismim Sıanna Ewellen
  • Herkese paket gelmiş bi bana gelmemiş ya. Ulan en cokta ben istiyorum oynamayı. Adalet not found 303 error bad gateway

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red Lotus isminde guild açtık arkadaşlarla ciddi oynayacak varsa Stannis Baratheon pm atsın alalım
  • archeageden sonra ufak open worldler ve instancelar beni sarmıyor ama denemeye değer duyduğuma göre 3 tane açık dünya haritası varmış
  • Selamlar, arkadaşlar sabah saat 06:00 da mı açılacak oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

archeageden sonra ufak open worldler ve instancelar beni sarmıyor ama denemeye değer duyduğuma göre 3 tane açık dünya haritası varmış

6 tane var
  • "Bi kaçtane open world map var" Sizin open world anlayışınız bumu yani? Oyunda dungeon raid arena olmasın demiyorum. Benim open world den kastım archeage gibi bir harita. Bu oyunda ki o bölgelere open world değilde open map demek daha doğru olur. Birde oyun action combat değil. Action combat dediğin de skilli kullanmak için bir hedefe ihtiyaç duymamalısın, ıska olmalı. Herneyse oyunu beğenmedim demek için daha erken. İşten vakit buldukça oynayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clestius_88

Selamlar, arkadaşlar sabah saat 06:00 da mı açılacak oyun?

16:00 da açılıcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

quote:

Teşekkürler bilgi için :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

quote:

Teşekkürler bilgi için :)

Rica ederim her zaman :)
  • Elinde fazla pack i olan pm den kodunu atabilir mi?
  • Dün kazandım kod denedim oyunu, harbiden güzelmiş. Fakat tek kötü yanı var oda class olayı. Başlangıçta 3 class var. Diğer classlar için oynamak gerekiyo baya, prestige 2.2 k civarlarında acıyormuşuz istediğimiz classı. O zamana kadar mecbur bu başlangıç classları ile oynamak sıkıcı ya. Mage açtım hani mage ne ajan ya Archer istiyom ben ._. Onun harici efsane zevkli

Oyunun combat sistemi Blade and Soul ile aynı. Open world değil oyun. Bi dungeon var bide public görev haritaları var. Biraz büyük harita içerisinde ki görevleri tamamlıyorsunuz. Ama cok zevkli yine de, o public harita da baya Sürüyor böyle bitmiyo hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Temmuz 2015; 9:37:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda class acmak pekte zor degil, her carsamba gunu haftalik resetler var, eger limitlerinizi ona gore kullanabilirseniz, en uzak class i acmaniz (0 dan) 3hafta + 1-2 gun suruyor. ki bu bahsettigim uzak class lar berserker ve gunner, archer slayer etc. yakinda olan classlar 1hafta icinde acabilirsiniz, monk warlock 2 hafta alabilir. ancak tabi ascension atlasi actikca daha rahat acilmaya basliyor classlar.
    Oyun hakkinda sorusu olan, yeni baslayan olursa beni de ekleyebilirler 'Qami Sama' ign'em.
    ayrica turk guildimize gelmek isteyenler burdan da basvuru yapabilirler.http://skyforgeturkiye.com/konu/black-label-men-klan.26/ (ts zorunludur)

• 1 haftalık sparkla archer-slayer-necro gibi kolay açılan classları açabilirsiniz düzgün kullanırsanız sparkları. Ben ilk haftaki sparkları düzgün kullanmamış olmama rağmen resetten sonra yaklaşık 1000 spark harcayarak archer'ı açtım ve şuanda artı olarak necromancer'ı açacak kadar spark limitim duruyor... Class açmayı gözünüzde büyütmeyin... Oyun herkesin dediği gibi open world değil ama vindictus gibi tamamen dungeon'a dayalı da değil, büyük openworldumsu haritalarda i7 3820 + gtx 760 ile kalabalıkken 20-30 fps ancak alabiliyorum, grafikleri yüksek tutabilmek için sanırım openworld yapmak istemediler oyunu ki doğru bir karar olmuş bence, open world değil diye "bu oyun bitmiştir" demek ne kadar doğru bilemedim... Oyunun eleştirilcek "şu çok kötü olmuş" denilebilecek bir yanı yok henüz, klasik bir mmorpg kesinlikle değil, action combat'a sahip bir oyun da değil ki oyunun yapımcılarının böyle bir iddiada bulunduğunu hiç duymadım, benim duyduğum gördüğüm kadarıyla "action combat'ı tab target ile harmanladık" gibi şeyler söylediler oyunun yapımına başladıklarından beri. Sırf oyun kültürüne sahip görünebilmek için boş eleştirilerde bulunup oyunu her yönüyle kötülemek ne kadar doğru, bunu da bilemedim.

Allods faciasından sonra bu oyun hakkında pek olumlu düşünemiyordum fakat allods team sanki allods online ile kazandıkları kötü şöhreti yokedebilmek için oyunu olabildiğince p2w öğelerinden arındırmaya çalışmış. Şimdilik para ile alabileceğiniz ve para veren ile vermeyen oyuncu arasında fark yaratabilecek tek şey premium ki bunun da çok bir önemi yok, spark cap'ten ötürü para vermeyen oyuncunun 3 günde bitirdiği limiti premiumla 2 günde bitirebiliyorsunuz. Bir de order sisteminde tapınakları geliştirmek için kulanılan holy textleri argent ile alabiliyorsunuz ki bu da bir fark yaratmıyor, aynı textleri çok rahat ve hızlı bir şekilde dungeonlardan elde edebiliyorsunuz.

Oyuna ilgisi olup soru sormak isteyen arkadaşlar özelden veya burdan iletişime geçebilir, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

• Bakalım oyun nasıl olacak.
  • son 3 dakika
  • 1 saat uzatıldı son dakika bikaç sıkıntı olmuş 17.00 da açılacak.
  • 1 saat sonraya ertelenmiş
  • Connection server has been lost hatası alıyorum
  • Evet beyler indirdim serverın açılmasını bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.