Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rage of the Berserker Extended Edition alırsan Berserkeri oynayabilirsin.

Wrath of the Gods Ultimate Edition alırsan Berserker'in yanında Gunner'ı da oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Rage of the Berserker Extended Edition alırsan Berserkeri oynayabilirsin.

Wrath of the Gods Ultimate Edition alırsan Berserker'in yanında Gunner'ı da oynayabilirsin.

Hocam peki paladin ile başladım ben combat sistemi gayet güzel beğendim de knight classı ile devam etmek istiyorum nasıl açabilirim?Yada diğerlerinide aynı şekilde nasıl açabilirim yalnız görevler teradaki gibi yine şundan öldür bundan öldür tarzı gibi geldi bana sıkıcı olur bir süre sonra böyle giderse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arda29 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yeni başladım oyuna Bilgim yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Hocam bende yeni başladım oyuna Bilgim yok maalesef.

Haklısın oyun yeni açıldı zaten teşekkür ettim

• Marwo kullanıcısına yanıt
    boş boş konuşan sensin bende 1 günlük stress testinde oynadım ve open word olan yerlere rahatlıkla gördüm sen göremediysen sorun sende
    Valla geçen arkadaş anlattı ama bende çok anlamadım sanırım talentlerden doğru ilerliyerek gidiyorsun eğer sende pack alanlardansan dikkat et yada Türkçe sitesi var orada sor tek yanlış maf ediyor anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

Valla geçen arkadaş anlattı ama bende çok anlamadım sanırım talentlerden doğru ilerliyerek gidiyorsun eğer sende pack alanlardansan dikkat et yada Türkçe sitesi var orada sor tek yanlış maf ediyor anlaşılan

Aynen pack aldım bende sağol hocam bakarım türkçe siteye bu arada pack alacaklar sakın gidipte adamların sitesinde 18€ filan vermeyin kinguin den aldım ben yaklaşık 16 liraya filan denk geldi bilginiz olsun eğer bilmeyen varsa

Nasıl yani para vermeden o classları nasıl oynucaz vururum böyle işe yeni indirdim oyunu 16 sını bekliyordum
  • Oyunu indirirken durdurmuştum 8 gb inmişti , 2 gb daha inmesi lazım . Şimdi açtım tekrardan indirmeyi baştan yapıyor . Acaba kalan 2 gb inince tamamlanacak mı ?
  • http://www.eclypsia.com/fr/contest/news-8954.html

Arkadaşlar founder pack dağıtıyolar hemen alın 7 tane aldık biz arkadaşlara oyuna hemen girebilirsiniz ve bisürü hediye veriyor.
  • Valla hiç beklemediğim bir şekilde oyunu beğendim.Combat sistemi Blade and Soul'da ki gibi.Non-target gibi ama combat sırasında saldırdığınız düşmana kitleniyor, ayrıca skill kaçırma gibi bir şeyde yok.Bu hayal kırıklığı oldu benim açımdan, ne güzel TERA'da ki gibi bir combat sanmıştım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

http://www.eclypsia.com/fr/contest/news-8954.html

Arkadaşlar founder pack dağıtıyolar hemen alın 7 tane aldık biz arkadaşlara oyuna hemen girebilirsiniz ve bisürü hediye veriyor.

kaçırmayın bu fırsatı , sömürün

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    büyük adamsin yeşil paketten kaptik nakit eder bu arkadaş
  • çok sağol kod nereye giriliyor buldum sonunda
  • Elinde fazla kod olan varsa oyunu bende oynamak istiyorum kaçırmışım giveaway'i
  • fazladan kod alan varsa gönderebilirmi hem beraber oynarız
  • Stannis Baratheon oyun içindeki adım EU dayım ekleyin oynarız
  • Fazladan kodu olan?
  • Elinde fazladan kod olan varsa iletişime geçerse sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.