Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

Rusya sunucusunda ingilizce olarak oynamaya başladım. Şimdilik güzel gibi görünüyor ama ilerledikçe ne olacak bakalım.

Bende 2 haftadan fazla bi süre Rusya server ında oynadım prestige kastıkça göreceksin oyunun belli bi kısmından sonrasında ingilizce karşılık bi kısımdan sonra yok hatta follower kısmı ingilizce'de görünmüyor en sağdaki boşluğa tıklayarak keşfetmiştim. Oyunla ilgili görüşümü de burdan belirteyim Çok fazla monoton sürekli aynı mekanlara gir çık gir çık hayli sıkılıyor insan. Bakıyorsun dünya haritası üzerinde bi yer 2x mavi zımbırtıdan veriyo gir zaman geçio aynı yer 3x kırmızı zımbırtıdan veriyo gir sonra bi daha bakıyorsun follower itemları veriyor gir.Arada open world mmo gibi dungeonlar diyim nasıl izah edilir bilmiyorum normal mmo dünyasına benzeyen mekanlar yapmışlar oralar güzeldi. Pvp sistemi genelde benim oyun tarzıma çok uymuyordu. Yani 5 vs 5, 3 vs 3, 10 vs 10 gibi değişik 3 farklı pvp yeri var. Olay 5vs5 te kenara çekil millet birbirini yesin git last hit yap al killeri ama class ların talenti skilleri çeşitliliği güzel yani ben Paladin oynuyordum Paladin'de pvp de last hit alıcak şekilde build yapabilmiştim oyun bu bakımdan güzel class'ları ''uygun bir anda'' pvp içinde bile değiştirebilirsin ama o class ın kendi skill ağacını kasmadıysan çok bi işe yaramıyor ayrı ayrı oynamak istediğin tum class ları ya kasıcaksın ya da bi tanesi fulleyeceksin full onunla oynaycaksın fulledikten sonra başka bi spark kazanmaya başlıyor fullenmiş classlar.bu sparkları istediğin herhangi bi class'a harcaya biliyorsun. Koskoca oyunda pve sini ne kadar sevmesemde monotonda olsa boss fightları gerçekten güzeldi yani önce boss un yeteneklerini anlaman lazım grup olarak girdiğinde hayvan gibi tankta olsa kendi prestige'ine denk bossların yanlış bi skill ine çarparsan canının %80 gidebiliyor. Bu gerçekten zevkliydi sürekli dikkatli olman lazım üstüne düşen görevi bileceksin(ama bu da nereye kadar kardeşim adım başı boss fight yapıosun bi yerden sonra cılkı çıkıyor.)
    kısacası çok oynamaya değer bi oyun değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trafalgarrrr

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Rusya sunucusunda ingilizce olarak oynamaya başladım. Şimdilik güzel gibi görünüyor ama ilerledikçe ne olacak bakalım.

Bende 2 haftadan fazla bi süre Rusya server ında oynadım prestige kastıkça göreceksin oyunun belli bi kısmından sonrasında ingilizce karşılık bi kısımdan sonra yok hatta follower kısmı ingilizce'de görünmüyor en sağdaki boşluğa tıklayarak keşfetmiştim. Oyunla ilgili görüşümü de burdan belirteyim Çok fazla monoton sürekli aynı mekanlara gir çık gir çık hayli sıkılıyor insan. Bakıyorsun dünya haritası üzerinde bi yer 2x mavi zımbırtıdan veriyo gir zaman geçio aynı yer 3x kırmızı zımbırtıdan veriyo gir sonra bi daha bakıyorsun follower itemları veriyor gir.Arada open world mmo gibi dungeonlar diyim nasıl izah edilir bilmiyorum normal mmo dünyasına benzeyen mekanlar yapmışlar oralar güzeldi. Pvp sistemi genelde benim oyun tarzıma çok uymuyordu. Yani 5 vs 5, 3 vs 3, 10 vs 10 gibi değişik 3 farklı pvp yeri var. Olay 5vs5 te kenara çekil millet birbirini yesin git last hit yap al killeri ama class ların talenti skilleri çeşitliliği güzel yani ben Paladin oynuyordum Paladin'de pvp de last hit alıcak şekilde build yapabilmiştim oyun bu bakımdan güzel class'ları ''uygun bir anda'' pvp içinde bile değiştirebilirsin ama o class ın kendi skill ağacını kasmadıysan çok bi işe yaramıyor ayrı ayrı oynamak istediğin tum class ları ya kasıcaksın ya da bi tanesi fulleyeceksin full onunla oynaycaksın fulledikten sonra başka bi spark kazanmaya başlıyor fullenmiş classlar.bu sparkları istediğin herhangi bi class'a harcaya biliyorsun. Koskoca oyunda pve sini ne kadar sevmesemde monotonda olsa boss fightları gerçekten güzeldi yani önce boss un yeteneklerini anlaman lazım grup olarak girdiğinde hayvan gibi tankta olsa kendi prestige'ine denk bossların yanlış bi skill ine çarparsan canının %80 gidebiliyor. Bu gerçekten zevkliydi sürekli dikkatli olman lazım üstüne düşen görevi bileceksin(ama bu da nereye kadar kardeşim adım başı boss fight yapıosun bi yerden sonra cılkı çıkıyor.)
    kısacası çok oynamaya değer bi oyun değildi.

Anladım Teşekkürler bilgiler için.

Ben Lightbringer oynuyorum. Bosslara gerek kalmadan moblar bile tek atabiliyor zaman zaman Mekanlar çok hoşuma gitti. Biraz devam edicem zaten oynayacak daha iyi bir oyun yok elimde.

• Satılık Wrath of the Gods Ultimate Edition hesabı.
    150 TL.
  • Lightbringer pvp de iyiydi bnm oynadığım zamanlar pvp dışında 5 kişilik dungeonlardan uzak dur derim. Tam anlamıyla takım çalışması gerektiriyor, ben oynadığım süre zarfında bi tane 5kişilik dungeon bitirebildim butun günüme mal oldu doğru grubu bulup tüm gün öğrendiklerimi adamlara aktardıktan sonra anca bitrebildik. 5 kişilik dungeon denersen support olarak aradan bir yaratıgın aggroyu üstüne al kite'la tanka yardımcı olursun, tanklar bile karşılayamıyo gelen hasarı bazen.Hem tankı hem dps i rahatlatırsın en azından biz bunun gibi taktikler kullanarak bitirmiştik şu nagalı 5 kişilik dungeon'ı. he bi de atıyorum bi 5 kişilik dungeon'a girmek için 3.2k ~ 4.1k arası prestige istiosa 4k yı geçtiğinde o dungeon için gruba gir o dungeon ın prestige olarak zorluk seviyesin sınırına yaklasıtıgından daha sağlam dps ve tanklarla eşleştirilirsin (bu söylediklerim rus server'ı için geçerli dungeonların zorlukları eu'yla aynımıdır bilemem).

Ama en güzel yöntem bul bi tane 15-20k üstü adam tek başına döner başlardaki çoğu dungeon'ı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trafalgarrrr -- 16 Mayıs 2015; 5:41:26 >

• Beta Key için =http://www.gameitems.com/get-your-skyforge-cb4-raffle-giveaway-948.html

You dont win derse ip değiştirip tekrar farklı bir e posta ile deneyin. Modemimi resetlersiniz programı mı indirirsiniz bilemem artık bana 6. da verdi ama sonuçta verdi.

-----

Şu anda indiriyoruz ama çıktığında f2p mi olacak yoksa pay to win mi olacak kesin bilgi var mı?
  • Ayın 16 sında başlıyor oyun. Paket alanlar 9 unda başlayacak.
  • 16 dan daha önce bekliyordum açıkcası, baya uzattılar. 16 bile çok geç. Neys
  • oyunu beklıyorum ama umarım cabal 2 Tera gibi hayal kırıklıgına ugratmaz FPS yüzünden.
  • En ucuz founder packten satın almayı düşünüyorum. Oyunu rus serverında çok az deneme imkanım oldu(rusça olmasından ötürü) fakat ilk izlenim olarak dövüş mekanikleri,grafikler,atmosfer çok hoşuma gitti. Bir topluluk oluşturabiliriz başlayacak arkadaşlar ile beraber.

Birde anlattığınız gibi Rus serverını ingilizce yapmayı deniyorum last.xml de Dev_ru_RU yu silip en_US yazıyorum fakat oyunu başlattığımda Error: Code: 10203, error: RS_ERROR_RESOURCE_CONTEXT diye bir hata veriyor. İlgilenirseniz sevinirim.
  • Futuré kullanıcısına yanıt
    Tera ve Cabal mmorpg de çok uç noktada grafik sunan oyunlar sağlam donanım lazım.Oyunlarda iyi optimize değil belliki her pc de her donanımda çalışsın diye uğraşmıyorlar.
  • Oyun bügün saat 3-4 gibi paket alanlara açılıyor 16 temmuz da ise full açılıyor

fan sayfasında yazıyorwww.skyforgeturkiye.com
  • Sress Test de biraz oynadım da oyun bildiğin dragon nest Open world değil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marwo

Sress Test de biraz oynadım da oyun bildiğin dragon nest Open world değil!

open world maplerde var
  • quote:

Sress Test de biraz oynadım da oyun bildiğin dragon nest Open world değil!

nasıl open world değil

open world olmayan oyunlara kanım ısınmıyor nedense
  • Divine Observetory (DO) yani lobby olarak düşün ordan görev alanlarına ışınlanıyorsun görev bitince geri DO ya dönüyorsun. Justice League'in watchtower'ı gibi Arkadaşın open world maplar var dediği de bi kaç dk lık görev ama haritada senden başka 30-40 kişi var onlarda aynı görevi yapmaya çalışıyo. Yine görev bitince DO ya dönüyorsun. Bunlar 1 günlük stress testen öğrenebildiklerim ilerde nasıl olur bilmem
  • quote:

Divine Observetory (DO) yani lobby olarak düşün ordan görev alanlarına ışınlanıyorsun görev bitince geri DO ya dönüyorsun. Justice League'in watchtower'ı gibi Arkadaşın open world maplar var dediği de bi kaç dk lık görev ama haritada senden başka 30-40 kişi var onlarda aynı görevi yapmaya çalışıyo. Yine görev bitince DO ya dönüyorsun. Bunlar 1 günlük stress testen öğrenebildiklerim ilerde nasıl olur bilmem

Kardeş bütün cbt lerde oynadım open mapler var diyorum

• Skyforge 20$'lık Founder's Pack Giveaway'i. 750 adet dağıtılacakmış. INFO

http://woobox.com/33j5oz/fhswnv

refli link koyuyorum bana da yarasın. teşekkürler :)
  • Marwo kullanıcısına yanıt
    nasıl oynadın birader sen open word var zindan var 5 dakika oynayıp çıktın mı
  • http://imgur.com/ATZKTof
    http://imgur.com/kQV3lpK
    Oyuna yeni başladım gayet güzel geldi bana diğer classları açabilirsem birde iyi olacak en ucuz olan founder pack i satın aldım berserker gunner gibi classları açamazmıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda29 -- 10 Temmuz 2015; 22:34:38 >
  • 1 günlük Stress test diye yorumumda belirttim. Yazdığım yorumu okusan o boş mesajı atmamış olucaktın Mesajımda ilerde nasıl olur bilmem diye de sonuna eklemişim tekrar oku istersen.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.