Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.twitch.tv/ziggydlive

Şuan download ediyorum bende seçilmişim CBT ye resimler atarım buraya.
  • Combat non-target ama bence baya güzel olmuş. Yani hiç olmazsa Guild Wars 2 den daha fazla sevdim :D 1 saat oynadım oyunu ilk önce şunu söyleyim klasik bi mmorpg bekliyorsanız uzak durun çünkü oyun bayağı farklılık yaratıyor gerek talent ağacı olsun (path of exile gibi büyük bi ağaç oyunda ascension atlas deniyor) gerek leveling(?) olsun ki level diye bişey yok gözlemlediğim kadarıyla. Aşşağıya CBT dan bikaç foto koyacağım isteyen bakabilir.

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg

• key yokmu yav bulamıyorum
  • oyunu bende begendim. tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 saat, 19 dakika & 52 saniye

• Bütün classları açıklamışlar. Tamı tamına 13 tane

• oyun baya güzele benziyo cbt2 de suan sanırım forumuda canlı baslıcak varsa obtye gecince bisiler yapabiliriz ama obtye ne zaman gecer bilmiyorum
  • Ana konusu bu en azından ilk konusu bu olduğundan buradan yazıyorum benimde oynamak istediğim bir oyundu 8 aydan fazladır accountum hazır olmasına rağmen cb için giriş kazanamamıştım founder pack satma isteği olduğundan firmanın.Neyse Forumlarını maillerimi sürekli takip ettim giveaway filan varmı diye forumlarda rusya da ob ye geçtiği yazıyor 26 marttan beri erken erişimde olanlar oynuyor dünde herkese açıldı ob rusya serverında tabi.İngilizce oynamakta çok kolay patch e filan gerek yok sadece ufak bir satır değiştiriyorsunuz ve oyun içi ingilizce olmuş oluyor tabi bazı çeviriler eksik ama oyunu tanımak ve zaman geçirmek için denenebilir yaza kadar ob gelmeyecek eu ve na için eskidende bir çok betada bulunan oyunu tanıtırdım alpha zamanlarında girip eskiler bilir ama okuduğunu anlamayan yada hiç okumadan bahsedilenleri tekrar tekrar soranlar yüzünden paylaşımları bırakmıştım yine işine yarayan olur diye belirteyim istedim.gerçekten oynamak isteyen benim gibi artık pek zamanı olmayan ama değerlendirebilecek bir kesim duruyor forumda benim gibi sessiz biçimde onlara yararım dokunsun istedim ;)

https://sf.mail.ru bu siteden çok kolay google chrome ile önce mail.ru yada içinde görebileceğiniz bir mail açıp oyuna bağlıyorsunuz ve yan tarafta bulunan indirmek yazılı butona basıp indiriyorsunuz yaklaşım 9.5 gb benim ilk günlerden kotamı bitirsede oynamak istediğimden hiç dokunmadı bile...

İngilizceye çevirme işlemine gelirsek oda kurulduktan sonra yani tamamen kendi launcherından indirip girmenize izin verdikten sonra oyunun kurulu olduğu bölüme gelip

Gup klasörüne girip içinde bulunan last.xml dosyasını notpad yardımıyla açıp Dev_ru_RU olarak gördüğünüz satırı en_US olarak değiştirip kaydedip çıkacaksınız launcher ingilizce gözüksede oyun içinde bir çok şeyin ingilizce olduğunu görüceksiniz.Tabi bulamadığı kelimeleri yada cümleleri maalesef çevirmiyor ama rusça olarakta bırakmıyor text bulunamadı gibi bir ibareyle çevrilmediğini belirtiyor size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 4 Nisan 2015; 0:29:07 >

• hunterx kullanıcısına yanıt
    Eyw bu şahane bilgi için
  • sa arkadasalar bende rus sitesinde oynamakdayım космос навязчивый pm atarsanız beraber takılabiliriz oyun sarıyo cidden
  • oyunda evet şu çok iyi dediğiniz bir durum var mı? mesela yüzmesidir craftıdır uçmasıdır tarzı?
  • oyunda leveling sistemi yok prestige diye bisi kasıyosun ona göre skillerin falan acılıyo aslında oyun cok ama cok degisik hali hazırdaki mmorpgleri göre oyun non target mesela skill combolarından bahsetmem gerekirse atıyorum x skilini 2 kere üstüste basınca 3. farklı bi skill oluyosuyo ama 1kez bastınmı bambaska bir skill vuruyosun suana kadar item yüzük ve ben crymancer (ice mage) gibi kasıyorum silah giydigimde acıkcası silah gelmiyo elime yanı elimdeki silahın sekli flaan degismiyo bikac foto atıyım hem fotolar yapıstı birbirine anlamadıgım bir nedenle pvpsine gelicek olursak pvpsinede girdim arenasına daha dogrusu mac usulu buldu acıkcası pvpsi güzel last hit alan kill almıs sayılıyo suana kadar girdigim 3 pvpdede 1. oldum :) hani oyun farklı cidden cok farklı ortak kasma alanlarıda var görev usulu ama solo giricek maplerede gönderiyo suan prestigem 629 bu kac lvl tarzı bisiye denk geliyo bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KargalarınKargasası -- 5 Nisan 2015; 15:01:06 >

• oyunu beğenmedim hesabımı 40tl karşılığında satmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

oyunda evet şu çok iyi dediğiniz bir durum var mı? mesela yüzmesidir craftıdır uçmasıdır tarzı?

Pvp nasıl giriliyor açıklarsan memnun olurum kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

quote:

oyunda evet şu çok iyi dediğiniz bir durum var mı? mesela yüzmesidir craftıdır uçmasıdır tarzı?

dostum pvpye görev icin gittigimiz dünya haritası varya ordan map seciyoruz orda pvp yazıyo ora kayıt yaptırıp o ekranda bekliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KargalarınKargasası

quote:

quote:

dostum pvpye görev icin gittigimiz dünya haritası varya ordan map seciyoruz orda pvp yazıyo ora kayıt yaptırıp o ekranda bekliyosun

bu haritadayım ama pvp yerini bulamadım.

• Pvp'ye bu şekilde giriliyor. Oyunda biraz ilerledikten sonra market açılıyor kostumler çok hoş  SkyForge yeni Sci-fi mmorpg SkyForge yeni Sci-fi mmorpg SkyForge yeni Sci-fi mmorpg SkyForge yeni Sci-fi mmorpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhyno -- 6 Nisan 2015; 9:00:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhyno

Pvp'ye bu şekilde giriliyor. Oyunda biraz ilerledikten sonra market açılıyor kostumler çok hoş  SkyForge yeni Sci-fi mmorpg SkyForge yeni Sci-fi mmorpg SkyForge yeni Sci-fi mmorpg SkyForge yeni Sci-fi mmorpg

Ben dün akşama doğru oyunu deneyeyim dedim daha oyunun başındayım bulunduğum MAP tan nasıl çıkacağım bilmiyorum sürekli mop kesiyorum burda DANKIT ISLAND da
    haritada renkli şekiller gösteriyor burda ne kadar daha kalacağım?

• quote:

quote:

quote:

Ben dün akşama doğru oyunu deneyeyim dedim daha oyunun başındayım bulunduğum MAP tan nasıl çıkacağım bilmiyorum sürekli mop kesiyorum burda DANKIT ISLAND da

birde diğer clasları açmak ücrete tabimi? özellikle SLAYER ve BERSERKER classlarını denemeyi çok istiyorum PVP de ve pve de
    son olarakta levell olayı yok peki bulunmuş olduğum moblarda sürekli mop mu keseceğim ve görev mi yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 6 Nisan 2015; 16:15:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

birde diğer clasları açmak ücrete tabimi? özellikle SLAYER ve BERSERKER classlarını denemeyi çok istiyorum PVP de ve pve de
    son olarakta levell olayı yok peki bulunmuş olduğum moblarda sürekli mop mu keseceğim ve görev mi yapacağım?

sanırım ücretli rus serverinda oynuyorum obt de orda suana kadar sadece 3 class var ücretsiz olan ilerki levellerdemi acılıyor bilmiyorum ama

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.