Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.N.E.Y.H.

quote:

Orijinalden alıntı: Rhyno

Pvp'ye bu şekilde giriliyor. Oyunda biraz ilerledikten sonra market açılıyor kostumler çok hoş  SkyForge yeni Sci-fi mmorpg SkyForge yeni Sci-fi mmorpg SkyForge yeni Sci-fi mmorpg SkyForge yeni Sci-fi mmorpg

Ben dün akşama doğru oyunu deneyeyim dedim daha oyunun başındayım bulunduğum MAP tan nasıl çıkacağım bilmiyorum sürekli mop kesiyorum burda DANKIT ISLAND da
    haritada renkli şekiller gösteriyor burda ne kadar daha kalacağım?

demek ki adadaki görevlerini bitirememişsin yada oralarda zaten teleport mevcut olması lazım

• diger claslar için atlas denilen talen zincirinde acmak istedigin clasa dogru gidiceksin o sekilde acılıyor diger claslar ayrıca training hub ta karakter leri deneyebilirsin hepsinin gorevlerini sonuna kadar yaparsan hepsine ozel birer kıyafet veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayattan Kocaman bir 0

diger claslar için atlas denilen talen zincirinde acmak istedigin clasa dogru gidiceksin o sekilde acılıyor diger claslar ayrıca training hub ta karakter leri deneyebilirsin hepsinin gorevlerini sonuna kadar yaparsan hepsine ozel birer kıyafet veriyor

eyvallah kardeşimde bu atlas denen tales zinciri nerde onu bulamadım.
  • quote:

quote:

diger claslar için atlas denilen talen zincirinde acmak istedigin clasa dogru gidiceksin o sekilde acılıyor diger claslar ayrıca training hub ta karakter leri deneyebilirsin hepsinin gorevlerini sonuna kadar yaparsan hepsine ozel birer kıyafet veriyor

K tusuna bas atlas acılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: KargalarınKargasası

quote:

quote:

tamam da orda yapabileceğim bir secenek yok ki nasıl gidiliyor onu çözemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KargalarınKargasası

quote:

quote:

tamam da orda yapabileceğim bir secenek yok ki nasıl gidiliyor onu çözemedim.

Görevlerden turuncu kristalle yesil kristal kastıkca uplayabiliyosun skilleri

• ulaşmak istedigin clasın logosuna sag tık yap find path dedikten sonra oyun ıcınde K basarak ilerle oyun otomatık senı o yola gore actıracak talentlerini
  • quote:

ulaşmak istedigin clasın logosuna sag tık yap find path dedikten sonra oyun ıcınde K basarak ilerle oyun otomatık senı o yola gore actıracak talentlerini

usta ben SLAYER ve BERSERKER sınıflarını merek ediyorum ama K ya basınca açılan sayfada PALADİN ve bir başka sınıf vardı yani anlamadığım bu slayer ve berseker sınıfı ben oynadıkça mı açılacak?
  • evet baslangıc olarak 3 class var bunlar sayesınde kristal topluyoruz turuncu mavi yeşil ve rep puanı bunlar talentlerı acmakta kullanılıyor bellı bir clası tam ulastıgında I ya basarak o karaktere gecebiliyorsun
  • Arkadaşlar eu sunucuları ne durumda şuan cbt midir ?
  • Arkadaşlar sizde fps durumu nedir oyunun optimizasyonu iyi gibi biraz daha düzeltilebilir
  • Kapali betanin 3.asamasi 22 nisanda basliyor bekleyen arkadaslar bilginiz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan yok mu bilgilendirebilecek ? Founder's pack aldım indiriyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

Oynayan yok mu bilgilendirebilecek ? Founder's pack aldım indiriyorum..

keşke almadan önce sorsaydın ben aldım en üst seviye olan packten bin pişmanım
  • bende pişman oldum, malesef..
  • Oyun on numara grafiklere sahip.olsada sıkıyor adami sebebini anlamadim ama oyun standart rpg den uzak biraz ilk başlarda ayni sınıfları oynatiyor amacı ne anlamadim 3 sinif koymalarinin.. velhasil kelam cok büyük umitlerle sarmistik Oyuna ama malesef belki ilerde bi deneriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta keyi olan var mı?
  • ya beyler keyi olan hiç kimse yokmu
  • MrEmq kullanıcısına yanıt
    Niye pişman oldun oyun baya güzele benziyor.
  • Rusya sunucusunda ingilizce olarak oynamaya başladım. Şimdilik güzel gibi görünüyor ama ilerledikçe ne olacak bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.