Şimdi Ara

SkyForge yeni Sci-fi mmorpg (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
2
Favori
18.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşabilecek kodu olan varsa alabilirim
  • kod olan var mı bu oyunu oynamak istiyorum da?
  • oyun cokta harika değil beyler fazla merak edilecek bi durum yok
  • Allods ekibi çalmadan duramamış yine
    Blade and soula benziyor oyun daha yavaş bi oyun ama. Karakter sistemi ve combat sistemi aynı.
    Oyunda her classın 1 tane zırhı var başka değişik görünen zırhlar yok. Zırhlar sadece görünüş armor değeri yok(Blade and souldaki gibi)
    Open world değil.
    Zıplama buglu
    Vuruş hissi yok.
    Tek bir karakterin var oyunda istediğin zaman göürünüşünü ve classını değiştirebiliyorsun. Level sistemi de yok. Seçtiğin classı geliştiriyorsun.(bu eksi bi özellik değil ama benim çok hoşuma gitmedi)

Tek beğendiğim yanı grafikler ve optimizasyonu oldu.Sonunda bu sene iyi bi optimizasyonla bi oyun çıktı dedik o da fos çıktı

• Ice King kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum :D Ayrıca oyun kendini aşırı tekrar ediyor.Sistem hep aynı.Birkaç instance'den sonra seni open world bir mape gönderip sanıyorum ki 30 tane falan görev yaptırıp aynı şekilde devam ediyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Katılıyorum :D Ayrıca oyun kendini aşırı tekrar ediyor.Sistem hep aynı.Birkaç instance'den sonra seni open world bir mape gönderip sanıyorum ki 30 tane falan görev yaptırıp aynı şekilde devam ediyor :D

Open world diye yedirmeye çaılışmışlar Ayrıca o open world maplari de aşırı kötü. Hiç bir özelliği olmaz mı bi mapin
  • Ice King kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma Valla Obsidian'ın işin içinde oldugu gördüğümde oyundan büyük şeyler bekliyordumda, Obsidian'ın ne yaptığını anlamadım bu oyun için

Benim için en büyük hayal kırıklığı action-combat diye bize tab target bi sistem sunması.Aynısı BnS'de de var ve hiç sevmemiştim bu durumu.

Ama sanırım oyunu biraz daha oynayacağım.Malum oyun su gibi akıyor ve tek bir karakterde bütün classların oynanabilmesi gibi bi sistemi var.(FFXIV'teki gibi)

Valla oyun garip olmuş açıkçası Blade and Soul ve FFXIV sistemi üzerine Warframe+Destiny gibi bir oyun çıkmış karşımıza

• Bakıyorumda konu oyunu kötüleyenlerle dolmuş İstemeyen oynamaz hocam zorlayan yok 1k Prestige im var beraber oynamak isteyen varsa eklesin Stannis Baratheon nickim.
  • dostum zevkler ve renkler tabi ama oyun cidden pek iç açıcı değil mmo/RPG diyorsan o rpg öğelerinden zırhların değerleri olacak b&s de onu sevmemiştim bunda da sevmedim oyunu cok yavanlaştiriyor bide yine diğer mmolardaki gibi iletişimsiz had safada sanki binlerce kişiyle ayni single player oyunu oynuyormuş hissi var hikayeside cok klişe ve tirt benden bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

dostum zevkler ve renkler tabi ama oyun cidden pek iç açıcı değil mmo/RPG diyorsan o rpg öğelerinden zırhların değerleri olacak b&s de onu sevmemiştim bunda da sevmedim oyunu cok yavanlaştiriyor bide yine diğer mmolardaki gibi iletişimsiz had safada sanki binlerce kişiyle ayni single player oyunu oynuyormuş hissi var hikayeside cok klişe ve tirt benden bu kadar

Hocam eğer oyunu oynamıyorsanız hesabınızı paylaşır mısınız, denemek istiyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhileoSophia

dostum zevkler ve renkler tabi ama oyun cidden pek iç açıcı değil mmo/RPG diyorsan o rpg öğelerinden zırhların değerleri olacak b&s de onu sevmemiştim bunda da sevmedim oyunu cok yavanlaştiriyor bide yine diğer mmolardaki gibi iletişimsiz had safada sanki binlerce kişiyle ayni single player oyunu oynuyormuş hissi var hikayeside cok klişe ve tirt benden bu kadar

Dungeon lara girerken party ile veya group finder ile girebilirsin. Tabi biz 6-7 kişi oynadığımız için group bulmaya gerek kalmıyor

@Phylian oynuyorum hocam

• Oyun zaten Vinictus a yakın Dungeon based tarzı. Tamamen değil ama genellikle öyle. Open world mmorpg isteyenler için guzel değil. ESO tavsiye ederim open worldun dibi yani kısaca.

Ben severek oynayacağım kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Alın size gerçek open world map 52 tane görev var mapde baya büyük
  • ilerde wow daki garrisonun aynısı açılıyor kendine ait bölgen ve adamların var göreve falan yolluyorsun onları
  • Arkadaşlar fazla keyi olan varsa bir tane alabilir miyim ?
  • Okan kardeşimiz sağolsun, 2 gündür oynuyorum oyunu. Oyuna vindictus benzetmesi yapanlar, iyi veya kötü anlamda vindictusla alakası yok oyunun, daha önce allods oynamış olanlar bilir, allods "open world" olmasına rağmen, dungeon gibi, ufak, birbiriyle bağlantısı olmayan mapler üzerinde geçiyordu, oyun. Bundaki open world sistemi de çok benzer şekilde. Oyunda lvl denen bir şey olmadığından oyun sizi önce open world haritalarda görev farmlayıp sonra dungeonlara zorlamıyor, oyuna başlar başlamaz dungeonlarla ilerliyorsunuz, gelen görevler doğrultusunda open world haritalar da açılıyor, open world haritalardaki görevleri tekrar tekrar yapabiliyorsunuz dungeon bitirir gibi. Farklı bir sistemi var oyunun, şimdiye kadar oynadığım hiç bir oyuna benzemiyor diyebilirim. Şimdiye kadar oyunda beğenmedim diyebileceğim tek şey haftalık spark limiti. 2 günde 2300 prestige kastım, şuanda haftalık spark limitinin %70'i bitmiş durumda. Daha yoğun bir şekilde oynasaydım şuanda spark limitini bitirmiş olurdum ve eminim ki bu spark limitini 1 günde eritecek oyuncular da vardır oyunda. Diğer forumlarda vs. gördüğüm bütün eleştiriler de bu spark limitine yönelik ve oyun early accessde olmasına rağmen çok kalabalık... Oyun hakkında sorularınız olursa yanıtlayabilirim...

• 16sında herkese açılacak mı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buz Mavi Surat

16sında herkese açılacak mı oyun

Evet hocam herkese açılacak
  • Founder Pack gelmiş. Bu gece deneyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.