Şimdi Ara

Skylake üst düzey sistem için anakart!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde güzel bir skylake sistemim var.
    Parçalar kısaca şöyle;
    6700K - Corsair 2x8GB 3000 Mhz Cl15 Ram - Msi Gaminx X 1070
    Maalesef anakart konusunda o kadar tahlihsizlik yaşadım ki bu hafta 4. Anakartımı iade ettim.
    2 tane Msi Gaming M7 ve 2 tane Asus Maximus VIII Hero kullandım, Msi'larda HD530 ile görüntü kararmasından iade edip Hero aldım, aldığım 2 Hero'da güney köprüsü arızalı çıktı ve anakartlar çok geç açılıyordu.
    Şimdi bu hafta iade olduğu için farklı bir anakart düşünüyorum.
    Msi Z170A XPower Gaming Titanium, sizce bu anakar nasıldır?
    Yada bütçeyi biraz daha zorlayıp Msi Gaming M9 ACK mı almalıyım?
    Ama M9 alırsam Ext-Atx kasama uyumlu değil ve kasamıda değiştirmem gerek.
    Xpower Titanium hakkında yada farklı bir anakart için neler düşünüyorsunuz?
    Bu paralara Z170 anakart gereksiz diyenler olucaktır illa ki, maalesef orta düzey anakart istemiyorum, faz sayısı, malzeme kalitesi vs illa ki farkediyor ve uzun yıllar kullanmak istediğim için kendimce yatırım yapıyorum.
    Şimdiden herkese teşekkürler, iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 58emre588 5 kullanıcısına yanıt
    Msi Z170A XPower güzel seçimdir. Bu anakartları nerden aldın hepsi arızalı çıkmış ? Oralara bulaşmayalım..

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-z170-deluxe-intel-z170-soket-1151-ddr4-3733mhzoc-usb31-anakart.html
  • Z170A MPower Ti tavsiye ederim.
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayar maalesef :/
    Msi yine servis bakımından iyi, ama Asus' un servisinden lanet ettim resmen, Hero serisinde arıza var diyiyorum bir seri hatalı üretim beğenmiyorsanız iade edebilirsiniz diyiyolar ya diyiyorum ürünleriniz bozuk göz göre göre bu seriyi satmayın yapıcak bir şey yok isterseniz başka marka alın diyiyorlar, o yüzden Asus' a bu saaten sonra pek bulaşmak istemiyorum, sanırım en mantıklı tercih şuan Msi Titanium.

• 58emre588 5 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten forum da sürekli söylüyoruz Asus'a fazla güvenmeyin diye. Ben MSI kullanıyorum dediğiniz gibi servisi çok iyi. Gaming 3 vardı Vatandan almıştım elektirik dalgalanması yüzünden anakartın chipsetin de sorun olmuştu. Gönderdim para iadesi yaptılar hemen. Üstüne 3 5 ekledim Gaming 5 aldım çok da memnunum hiç bir sorun yaratmadı. Sanırım üzerindeki bileşenlerden arızalı bir seri üretime denk gelmişsiniz.
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Sanırım hocam şans işi biraz elektronik, Vatan'ın iade konusu gerçekten iyi bir bakıma, en azından istediğimizi seçme şansı yada para iadesi veriyor. Bu sefer de Msi Xpower Titanium deniyeyim sorunsuz çıkarda bir daha sorun yaratmazsa benle bi 3-5 sene geçirir artık

• üst düzey birşey alıcaksan bari eşsiz olsun beyaz pcb anakartlarda çok sık kullanılan birşey degil xpower titanium alabilirsin oldukça güzel bir anakart şuan kullandığım gigabyte z170x gaming 7 yide önerebilirim ancak bios arayüzünde ve yazılım konusunda pek iyi degil malesef özellikle msi nin click biosuna ve kurulumu ve kullanımı kolay yazılımlarına alıştın mı çok arıyor insan.Bu arada her ne kadar üst düzey bir anakart arıyor olsan da z170 chipset için lütfen 1000 liranın üstüne çıkma tamamen gereksiz masraf yapmış olursun.
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız zaten 1000 liranın üzerinde sayılı anakart var Z170 olarak. Gigabyte'ın yazılım sıkıntısını bildiğim için bulaşmadım açıkcası yoksa Gigabyte'da gayet kaliteli bileşenlere sahip.
    Msi Xpower Titanium'un beyaz olması gerçekten hoş, ileride bir de 760T bir full tower beyaz kasa ile kombine etmek istiyorum.
    Eğer getirtebilirsemde EK sıvı soğuutma kiti var bu anakart için, bunu kit şeklinde alıp Custom sıvı soğutma ve beyaz bır sıvı ile mükemmel bir konsept yakalayabilirim. Youtube'da tam hayal ettiğimin aynısını bir videoda gördüm, muazzam kaliteli görünüyor beyaz.
    Bakalım yavaş yavaş hayırlısıysa olur diyelim, düşünceleriniz için teşekkür ederim.
    Bu arada Z170'lerin kralı bence Gigabyte G1 Gaming ama 2000 seviyesinde bir fiyatı var ve dediğiniz gibi gereksiz bir masraf olur benim açımdan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.