Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba rakakadaşlar bilgisayarıma skype yükledim bunu kullana bil mem için firewall ve router ayarlarını yapmam gerekiyormuş bunu nasıl yaparım bu konuda biri bana yardımcı olursa çok sevinirim

• Progamı çalıştırdığınızda firewall uyarı penceresi açılır. Bu pencereden programın çalışmasına izin verme seçeneğini seçeceksiniz. (allow, permit vs.)

Router meselesine gelince,

Skype standart olarak 55539 nolu portu kullanır. Bu portu router menüden açacaksınız. Yalnız skye bu portu kapalı görürse 80 veya 443 nolu portlarıda dener. Bunlarda genelde router larda açık olduğundan sorun çıkmaz.
  • Skype connectin kısmında proxy ayarları var oraya girin pasif yada aktif seçnekelri göreceksiniz sizde port numarları isitiyecektir.Eğer bilginiz yok ise ayarları kullandığınız firewall üzerinden yapmanız sizin için daha sağlıklı olur.Bunun için hangi firewall kullandığınız ayzarsanız bilgilendirme işlemine devam edebiliriz..Ben yazmdan eleman üste yazmış zaten router seçenekleri bunlardır..Olmaz ise bu portlara skype için izin alman gerekir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centerland -- 26 Haziran 2005, 19:47:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Messenger problem
    4 yıl önce açıldı
    Whatsapp
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.