Şimdi Ara

Skype Mavi Ekran Sorunu..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
16.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Skype mavi ekranda takılı kalıyor.. Adresi gireceğiniz bölüm açılmıyor bu sorunun bir çözümü var mı..?

Dipnot: Bir çok kere silip baştan kurdum.. Uninstaller programlar ile de silip kurdum.. Kayıt defterinde kalıntıları falan vs. sildim kurdum fayda etmedi..

• Aynı problem bende de var. Neredeyse eminim nvidia ekran kartlarındaki bir ayar ile alakası olduğundan.
  • Aynı sorun bendede var.Önceden herhangi bir sorun yoktu ne yaptıysam düzeltemedim.
  • Ben şöyle çözdüm sorunumu: Çalıştıra %programdata%\Skype\Apps yazdım. login olan dosya ismini login1 yaptım. ondan sonra program files içindeki skype'a girdim. ordan phone klasörüne. skype.exe'den masaüstüne kısayol oluşturdum çalıştı. Bu kadar

Benimki Win7 64bit bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykus_reyis -- 14 Şubat 2013; 1:58:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykus_reyis

Ben şöyle çözdüm sorunumu: Çalıştıra %programdata%\Skype\Apps yazdım. login olan dosya ismini login1 yaptım. ondan sonra program files içindeki skype'a girdim. ordan phone klasörüne. skype.exe'den masaüstüne kısayol oluşturdum çalıştı. Bu kadar

Sağolasın sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlg_

quote:

Ben şöyle çözdüm sorunumu: Çalıştıra %programdata%\Skype\Apps yazdım. login olan dosya ismini login1 yaptım. ondan sonra program files içindeki skype'a girdim. ordan phone klasörüne. skype.exe'den masaüstüne kısayol oluşturdum çalıştı. Bu kadar

Sağolasın sorun çözüldü.

Rica ederim.

• quote:

Sorun çözüldü hocam teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİN7 Mavi Ekran sorunu YARDIMM
    10 yıl önce açıldı
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    google beyaz ekran sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selam arkadaşlar. Bu skype mavi ekran sorunuyla ilgili xp kullanıcıları sıkıntı yaşıyorsa service pack 3 olduğuna dikkat etsinler. SP3 kurulu değilse SP3 kursunlar bendede aynı sorun vardı. SP3 kurunca düzeldi.
  • tlg_ T kullanıcısına yanıt
    eline koluna gozune aklina fikrine saglik ALLAH daha da arttirsin @tlg_ @tlg_
  • quote:

Adamsın
  • 5 sene ne kadar hızlı geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiundNoir -- 13 Kasım 2019; 22:16:43 >
  • quote:

İşime yaradı teşekkürler
  • Rica ederim arkadaşlar.
  • Teşekkürler hocam
  • Merhaba bende de mavi ekran sorunu var ama hiçbir şekilde çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bende apps klosörü yok denedim dedigin i olmadi apps klosörü hiç bir şekilde gelmiyor
  • Benimde işime yarardı eyvallah sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.