Şimdi Ara

Skype setup Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim skype kurulum sorunum var . hemen anlatayım.

Skype'yi Kendi sitesinden Setup olarak indiriyorum fakat setup'a tıklayıp programı kurmak istediğimde kurulum için hiç birşey çıkmıyor mausun bu ok ucu yuvarlak olarak bir iki kere dönüyor sanki işlem yapıyormuş gibi ama hiç bişey acılmıyor. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum Sorun ne olabilir acaba?

Bu arada ; Laptop'a yeni format atıldı .... virüs programı skype setup'u her indirdiğimde siliyordu , virüs programını kaldırdım. Herhangi virüs programı yok ...Yönetici olarak çalıştırmak istediğimdede açılmıyor....Skype' setup'a sağa tıklayıp özellikler bölümündeki bütün uyumluluk modlarını denedim.hiç birisinde çalışmadı yine.başka programların setuplarını indirdiğimde herhangi bir sorun olmadan kurulum yapabiliyorum sadece Skype problem yapıyor

İşletim sistemi Win 7 ultimate

Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?

• Hadi beyler bi el atın... Acil cevap bekliyorum

Güncell...
  • M.bulut_06 M kullanıcısına yanıt
    Formatı kendin mi attın attırdın mı ? Kurmuyorsa bir virüs buna sebep olabilir. Skype için herhangi bir ek yazılım yüklenmesine bile gerek yok. Bilgisayarı başlat tekrar dene.
    Format atılsın diye verdiğinde bunu bilgisayarcılar internetten indirilmiş virüslü crackli windows 7 kuruyor. Kurduğu antivirüs ve sürücülerde virüslü. Kendiniz format atsanız daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 13 Ağustos 2014; 17:46:00 >
  • Formatı bir bilgisayarcıya attırdım. Cd takıp format attı bende yanındaydım.. Güncellemelerde hiç bir sorun yok tüm güncellemeler yapıldı.Bilgisayarı bir çokkez başlatıp yeniden denedim ama yine olmadı.

Peki bilgisayarcının kurdugu antivirüs ve sürücülerde virüs varsa ,bunu nasıl bulup kaldırabiliriz.Herhangi bir virüs programı yüklesem virüsü bulabilir mi?
  • Sorunu çözdüm şimdi skype yüklendi ve kuruldu sorunsuz bir şekilde.Nasıl yaptığımı anlatayımda bu durumdan müzdarip kalan arkadaşlar okursa bu şekilde çözebilirler.

Öncelikle CruzerBlade verdiği cevab'a teşekkür ederim..onun dediği gibi bilgisayarcılar sanırım internet üzerinden driverleri indirerek virüslü yazılımlar donanımlar yüklüyolar format atarken.

Öncelikle forumlarda antivürüs programı araştırdım daha sonra Bitdefender antivirüs 2015 virüs programını indirdim ve kurdum bilgisayarıma.Daha sonra bi tarama gerçekleştirdim ve 5 tane virüs buldu temizledi.Yeni format atılan bir bilgisayarda 5 tane virüs cıktı:))
    Daha sonra bir reset attım skype'nin kendi sayfasından tekrar indirdim setup dosyasını ve şimdi kurdum.

Sorun düzeldi.

• Bu tarz indirme sorunlarına karşılıkhttps://ninite.com/ sisteisinide öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Kodi Eklenti Yükleme Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.