Bildirim
skype ve o tarz programlari yukleyemiorum..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
http://www.skype.com/intl/tr/ adresınden cıhazının modelını sec ona gore ındır o zaman rahatlıkla kullanabılırsın bırde cıhazın ıslemcısı ve bu programı kullanırkenkı bos hafızası cok onemlı eger bunula beraber yanında farklı uygulamalar da acarsan cıhazın kasabılır program duzgun calısmayabılır bılgın olsun bnde aynı sıkıntıyla karsılastım bu sekılde yapmamı tavsıye ettıler ve oldu -
arkadaşlar ben yükledim tlf.kapalı ama Wi-fi ile bağlandığımda girebiliyorum -
heeeee bu arada cihaz atom sanırım Windows mobil 5 olmadığı için calışmamıştır -
quote:
Orjinalden alıntı: gokhantosun
http://www.skype.com/intl/tr/ adresınden cıhazının modelını sec ona gore ındır o zaman rahatlıkla kullanabılırsın bırde cıhazın ıslemcısı ve bu programı kullanırkenkı bos hafızası cok onemlı eger bunula beraber yanında farklı uygulamalar da acarsan cıhazın kasabılır program duzgun calısmayabılır bılgın olsun bnde aynı sıkıntıyla karsılastım bu sekılde yapmamı tavsıye ettıler ve oldu
yardimin icin tessekkur ederim. simdi dedigin sekilde denicem. insallah olur amerika da yasiorum ve bu yuzden buna cok ihtiyacim var turkiye yi aramak icin. eger baska bi sekli usulu varsa bu olayin onuda anlatirsaniz sevinirim. ayrica ben daha memory card alamadim makinama bununda etkisi varmidir kurulamamasinda ??
-
simdi yukledim amerika ici bedava oldugu icin denedim ceb i fln cok guzel calisiyor tekrar tessekkur ediyorum yardimin icin.. tabii diger windows programlarini ppc ye atabilmenin bi yolu varsa soylerseniz sevinirim...
EDIT: cab dosylarini yukleyebiliyorum ama exe uzantili dosyalari yukleyemiyorum win 2003 u desteklemesine ragmen.. acaba ozel programlar mi var bunlari yuklemek icin ppc ye.. yardim ederseniz sevinirim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_l3reA -- 29 Ağustos 2006; 7:47:37 > -
La_l3reA;
oncelıkle rica ederim bılgılerimiz paylasıldıkca cogalıyor zaten
elındekı pocket pc ıcın en ıyısı hp.com u ıncelemen eger bu cıhaza uygun rom varsa onu yukleyıp ısletım sıstemını wm05 yapman
tıpkı win98 yuklemıssın ardından da xp ye gecmıssın gıbı algılayabılırsın olayı nasıl olsa ıngılızce bılmedıgını ve amerıka da yasamadıgını dusunursek (sadece şaka) google da hpxx rom update dıye tararsan yurtdısı forumlarından faydalanabılırsın ama oncelıgı hp dot coma ver derım
yanlıs anlamadıysam wındows ıcındekı programların benzerlerını nasıl kurarım dıye sormussun onuda forum ıcersındekı programlara bakıcaksın acıklamaları var ayrıca ıcersınde suan 2003 yukluyse o sekılde arat dıger web sıtelerınde de boylece yukleyıp sılmen daha rahat olur senın ıcın (en az hata ıle kurtarırsın)
-
cok tessekkurler yardimin icin :) -
rıca ederım sıkıntın olursa gene arastırırız bulmaya calısırız sorunun cevabını -
yaa dediklerini yapmaya calistim ama soyle bi sorunum var :)
simdi benim hx4700 wm 2003 ama bunlarin upgrade'i cikmis senin dedigin gibi.. wm5 yukleyebiliorum ama wm5 i de parali satiyor amcalarim.. buna bi sekil yapabilirmiyiz acaba para vermeden bulabilirmiyz ? -
-
bunu yukledim ben zaten ama benim ppc 2003 ve bunun update i cikmis. bu update sayesinde ppc yi wm5 yapabiliosun baska bi deyisle upgrade.. ben bunu aradim ama bulamadim hic bi yerde.. hp de de parali.. -
NET Compact Framework 2.0 Service Pack 1 Redistributable
bu progr kurulu degilse pek cok programi calistirman imkansizdir birader birde bunu microsoft sitesinden cek ve kur -
kav filan mı kurulu acaaba bazen izin vermiyor kav
kav a bu arada bilgisayarı kasıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X