Şimdi Ara

Skyrim efsanevi zorluk mage

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce mage açtım oyunu legendary zorlukta bitirmeyi düşünüyordum. İlk görevi bitirir bitirmez kışhisar kolejine gittim. BBikaç şey öğrendim. Sonra akçaya döneyim derken. 2 kurt geldi öldürdü. Vuruyorum vuruyorum ölmüyorlar. Mudcrablerden iki yiyorum. Bu zorluk modunu nasıl oynayabilirim? Bıktım her gördüğüm hayvandan kaçmaktan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mage açilir mi , açacan bir one hand warrior icabına bakacan .

• quote:

Orijinalden alıntı: Brave Men

Mage açilir mi , açacan bir one hand warrior icabına bakacan .

Oda çok kolay bee.

• quote:

Orijinalden alıntı: bankai20

Merhaba arkadaşlar

Az önce mage açtım oyunu legendary zorlukta bitirmeyi düşünüyordum. İlk görevi bitirir bitirmez kışhisar kolejine gittim. BBikaç şey öğrendim. Sonra akçaya döneyim derken. 2 kurt geldi öldürdü. Vuruyorum vuruyorum ölmüyorlar. Mudcrablerden iki yiyorum. Bu zorluk modunu nasıl oynayabilirim? Bıktım her gördüğüm hayvandan kaçmaktan.

Her gördüğünüz hayvandan kaçın diye var o zorluk modu Sabredip kasacaksınız artık zor geliyorsa düşürün. Ben şahsen normalde bırakıyorum en ideali. Keyif almadıktan sonra en zorda bitirdim demenin de bir anlamı olmaz çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: msnnsm

quote:

Orijinalden alıntı: bankai20

Merhaba arkadaşlar

Her gördüğünüz hayvandan kaçın diye var o zorluk modu Sabredip kasacaksınız artık zor geliyorsa düşürün. Ben şahsen normalde bırakıyorum en ideali. Keyif almadıktan sonra en zorda bitirdim demenin de bir anlamı olmaz çünkü.

Ben genelde oyunda zorlanınca eğlenirim. Ama bu çok zor. Bir derece düşürdüm. Ya tek atıyorum ya tek yiyorum.

• kurtta bitmezki oralarda kaç kaç nereye kadar
  • Kardeş assasin kas khajit ile iyi oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.