Bildirim
Skyrim: Esberni riverwooda getiremiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam çözümü bilmiyorum ama bende de o adam buglıydı. Diyaloglarda çat diye kesiliyordu konuşma falan. Bi acayipti... -
Vurdum bi kaç kere bana saldıra saldıra geldik ama şimdide delpinhe ile konuşmuyor :D -
Saldıra saldıra getirecen onu -
durduğunda wait here sonra follow me de adam çok yavaş geliyor 2 saat beklicen -
Beyler bayanlar...ben de ilk eşbern görevinde zorlanmıştım.adamı rıften den çıkartmayı başardıysaniz fast travel ile riverwood a veya at arabası ile whiterun a gelmeyi denediniz mi ben save yapıp denedim.siz de yapın.sonra eşbern in konuşması için save load yapın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de esbern konuşmuyordu forumda gördüğüm bi konuda halletmiştim, oyunun içindeki dosyalardan biriyle oynayınca olmuştu galiba.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X