Arkadaşlar oyunda biryeri geçemiyorum.. Başlangıcında bir kulenin arkasında basliyorum ve önümdeki kulede bir adam var. meydan da adamlar var. Adamların birini vurdugumda siren çalıyor ve görevi tekrar yapmak zorunda kalıyorum.. kimseyi öldürmeden istenilen noktaya gitmeye çalışıyorum,bu seferde adamlardan biri beni görüyor ve siren çalıyor,tekrar görev yeniden başlıyor :S
NASIL geçebilirim bu bölümü yardımcı olurmusunuz lütfen..
Sürüne sürüne adamlara görünmeden gidiceksin görev yerine. Otların arasına felan saklan ama sürekli sürün...
yardımın için sagolasın ''Pir'' hemen deneyecegim inşallah olur
En son kuleye kadar sürün, son kulenin orda çadır war, çadırın kapısına gel yatarak, ve kuledekini vur siren çalacak ve sen kaçmış olacan. Kuledekini vurunca arkana bakmadan koş ama
ben bölümün çoğunda sürünmüştüm korkudan
yok arkdaslar o bolm gecılmıyorm omurum cıktı ya son adama akdar surunmekten yılan gıbı tısladm bı an ama en son cadıra geldgmde yıne hc bır sey yapmadan sıren caldı, bı denemememdede kostum ordan snra vuruldum zaten sıren caldgnda bolm bıtıyor hatalı oluyor, en bastan vurarak gordm youtubeden bnde vurdum baya bı geldım ama bı adam cıktı o herseyı berbat ettı bıdahada o kadar temz oldremedm bı onerısı olan varmı hala ?
quote:
Orijinalden alıntı: tugrul31
yok arkdaslar o bolm gecılmıyorm omurum cıktı ya son adama akdar surunmekten yılan gıbı tısladm bı an ama en son cadıra geldgmde yıne hc bır sey yapmadan sıren caldı, bı denemememdede kostum ordan snra vuruldum zaten sıren caldgnda bolm bıtıyor hatalı oluyor, en bastan vurarak gordm youtubeden bnde vurdum baya bı geldım ama bı adam cıktı o herseyı berbat ettı bıdahada o kadar temz oldremedm bı onerısı olan varmı hala ?
Sanırım ilk oyundan bahsediyorsun ben suyun içinde bugda kaldım oyunu sildim oynamayın adamı sinir ediyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme