Şimdi Ara

Skyrim multi player

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Skyrim için multi player geliştiriliyor ya (kim tarafından olduğunu unuttum) mp ps3 için de çıkarmı çıkarsa Psn'e koyarlarmı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Domınıc toretto

Arkadaşlar Skyrim için multi player geliştiriliyor ya (kim tarafından olduğunu unuttum) mp ps3 için de çıkarmı çıkarsa Psn'e koyarlarmı

Çıkabilir çıksa klan kururuz falan süper olur böyle şeyler olursa klan kavgası ws atarız senle
  • Atarız ama bethesda geliştirmiyor bunu o yüzden sordum Psn e koyarlarmı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Domınıc toretto -- 25 Nisan 2012; 16:16:41 >
  • quote:

Arkadaşlar Skyrim için multi player geliştiriliyor ya (kim tarafından olduğunu unuttum) mp ps3 için de çıkarmı çıkarsa Psn'e koyarlarmı

oyunu gelistiren : Zenimax Online Studio dagitici ise Bethesda oyun sadece Pc'ye çikacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hik75

quote:

oyunu gelistiren : Zenimax Online Studio dagitici ise Bethesda oyun sadece Pc'ye çikacak...

ben böyle işin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.