Şimdi Ara

SKYRIM PC mi PS mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Grafiklere önem vermem konsolda sorun olup olmadığını da bilmiyorum ama kesinlikle PC.Niye dersen neredeyse her ay yeni bir mod çıkıyor ki çoğu da profesyonellerin elinden çıkma modlar ve bunları sadece PC de kurabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Grafiklere önem vermem konsolda sorun olup olmadığını da bilmiyorum ama kesinlikle PC.Niye dersen neredeyse her ay yeni bir mod çıkıyor ki çoğu da profesyonellerin elinden çıkma modlar ve bunları sadece PC de kurabiliyorsun.

Sırf inventory'i adam eden mod yüzünden bile pc derim ben..Konsolda oynanmaz bu oyun arkadaş ,cidden işkence yani.Pc'de mod olayı falan olmasaydı o zaman tabi ki konsol ama mod olayı bambaşka bir şey.
  • Tabiki PC modlar , kasmıyor (Konsolda bazı yerlerde kasıyor ) , daha iyi grafik , hile yapabilme şansı
  • RPG denildiği zaman akıllara ilk önce PC gelir.Skyrim'in her platformda belli başlı sorunları var ama çözülmeyecek sorunlar değil.
    Grafikler ve modlar açısından PC'yi tercih etmelisin diyorum.
  • Ben TR Yamayı beklıyorum valla herturlu PC bu yuzden
    Onun dısında grafık ve oyunu etkıleyen modlar skyrım atmosferını grafık modları ve ılerı gorus mesafesı bıde kablosuz gamepad varsa konsoldan farkını bırakın bırsuru artısı var fakat PS3de oynanmaz dıyenlenlerıde dovmek lazım fıstık gıbı oynanır ama dedıgım gıbı ımkan varsa PC

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Grafiklere önem vermem konsolda sorun olup olmadığını da bilmiyorum ama kesinlikle PC.Niye dersen neredeyse her ay yeni bir mod çıkıyor ki çoğu da profesyonellerin elinden çıkma modlar ve bunları sadece PC de kurabiliyorsun.

Sırf inventory'i adam eden mod yüzünden bile pc derim ben..Konsolda oynanmaz bu oyun arkadaş ,cidden işkence yani.Pc'de mod olayı falan olmasaydı o zaman tabi ki konsol ama mod olayı bambaşka bir şey.

Steam'e bekleriz. Ortak oyun oynayalım ama nerdeeeee...

• Bu tarz oyunlar pc de oynanır üstüne yüksek çözünürlüklü paketi indirirsen ps3 deki grafi 30 katlarsın ben de ps3 de de vardı ama pc satın aldım oynuyorum görev felan yapmıyorum sadece öyle dolaşıyorum zevkine

Edit:2012 de sormuş adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 25 Ocak 2013; 16:57:11 >
  • Her iki sürümde var bende, mod açısından pc diyorum. Grafik hiç önemli değil benim için ama verdiği zevk açısındanda ps3 diyorum. 50" tv karşısında koltukta yayılarak oynamak harbi zevkli.

• PC de çok daha rahat oynarsın.Mod ve grafikler bir yana.Oyunda büyücü sınıfı oldukça fazla büyüler kullanmak zorunda kalabiliyor.

Oyunu normalden daha zorda oynuyorsan büyücü sınıfı ile önce sessiz yürüme büyüsü,ardından defans veren büyü,karanlık bir yerdeysen ışık oluşturan büyü,daha sonra yardımcı bir hayvan çıkarma büyüsü,daha sonrada saldırı büyülerini kullanmak zorunda kalıyorsun.Bunu konsolda yapacak olursan her büyüden sonra menüye girip büyü değiştirmen gerekiyor.Kısayola yalnızca iki eşya koyabiliyorsun.Ama PC de her sayıya bir büyü,eşya ekleyebilirsin..
  • Benim pcde sistem yetmesine rağmen kasiyor
    Ps3e almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.