Şimdi Ara

SKYRIM SAVE SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

skyrim'da en son ejderhayı öldürdüm ve ejderdoğan ilan edildim. oyundan çıktım ve tekrar girdigimde 3 gün öncesine yani magnus asası görevinden baslattı. son saveler oyundan görünmüyor fakat dosyada var. yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

• Yapacak bir şey yok sanırım

Tekrar o kısma kadar gelemez misiniz? Çok uzun sürmez diye tahmin ediyorum. Bir kaç kişiyi mentionluyorum, belki bilen biri vardır

Bundan sonra save lerin yedeklerini alın böyle ihtimallere karşı

• Oyun orijinalse öyle bir şey olması imkansız hiç başıma gelmedi çünkü ama orijinal değilse hiçbir fikrim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözükmeyen save dosyasını uploadlarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Oyun orijinalse öyle bir şey olması imkansız hiç başıma gelmedi çünkü ama orijinal değilse hiçbir fikrim yok.

Orjinal olup olmamasıyla ne ilgisi var ?
  • Steam cloud'a gözüm kapalı güveniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Steam cloud'a gözüm kapalı güveniyorum.

Bu meselenin cloudla ilgisi yokki,adam savelerim silindi demiyor savelerim çalışmıyor diyor.Bu arada steam cloud güvenmiyorum,hiçbir yazılıma güvenmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 29 Ocak 2015; 17:25:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gears Of War save sorunu
    17 yıl önce açıldı
    BF3 MULTIPLAYER KASMA SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bendede otosave de sorun var oyun orjinal daha once oynayip bitirmistim bastan basladim turkce altyazi ile daha bi guzel oluyo dediler arkadaslarim basladim ama lakin bi sorun var oyun outosaveleri yapiyo gozukuyo ama sonradan olunce otosaveden baslatmio yani save ile ilgili biraz sIkIntim var yardimci olabilirmisiniz
  • LÜTFEN YARDIMMM
    Skyrim oynuyorum oyun hiç kayıt yapmıyor ve ayrıca save dosyasına save attım yine olmuyor saveler Save klasöründe ancak oyun okumuyor hiçbir hata vermiyor . Oyunu oynarke New Save yapıyorum ama kayıtetmiyor YARDIMM
  • Yillar sonra gelen cevap. Konuyu acan bendim. Arkadaslar akliniz varsa ders calisin ya da ileride yapacaginiz işte uzmanlasmaya calisin yabanci dil falan ogrenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.