Şimdi Ara

Skyrim Special Edition - Türkçe Yama Hk. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
12.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nexus mod sitesine bakınız yamalar atrık var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxhero

Nexus mod sitesine bakınız yamalar atrık var!

• gxhero kullanıcısına yanıt
    Türkçe yaması Bethesda'nın kendi sitesine yüklenmiş.

Orjinal oyunun arayüzünden aranıp direkt indirilebiliyor. güzel düşünmüş Behçet kardeşimiz ellerine sağlık diyelim buradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 16 Ocak 2017; 18:24:18 >

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş ama acaba fps ne alemde hiç pack geldimi mobil kartlar yerlerde sürünüyordu bende indirmeyip normalden devam etmiştim acaba ne durumda...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yamanın dosyalarını paylaşacak kimse yok mu ?
  • DLC leri kapsayan yama gelme ihtimali var mıdır ?
    Ona göre düz sürümü oynamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet4428

DLC leri kapsayan yama gelme ihtimali var mıdır ?

DLCler için ayrıca yama çıktı. Bethesda.net veya oyunun kendi MOD mağazasından bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankalima

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet4428

DLC leri kapsayan yama gelme ihtimali var mıdır ?

DLCler için ayrıca yama çıktı. Bethesda.net veya oyunun kendi MOD mağazasından bulabilirsin.

Çok sağol hocam.
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Hocam buna dlcler dahl mi bir de boyutu çok küçükgözüküyor siz denediniz mi bu skyrim i dlcleri ya da en azından salt skyrimi tamamen çeviriyor mu
  • Oyunun içinden modlardan 'Türkish' diye aratın direk oradan kendisi indirip kuruyor zaten. Ana oyunda dlc lerde Türkçe oluyor. Hiçbişeyle uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsboyby -- 18 Haziran 2017; 9:40:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama da sorun devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drima -- 17 Aralık 2017; 10:50:46 >
  • bethesda nın sitesindeki yamayı paylaşabilecek aslan parçası yok mu?
  • Elderscrollstürk olur verirse paylaşırım. Yoksa kusura bakmayın. Tr yamanın en güncel halinden bahsediyorum bu arada.

@Drima son sürümde o eşya gözükmeme sorunu yok. Başkada önemli bir soruna rastlamadım.

@Sahip yama boyutuna takılma. Merak ediyorsan söyleyim 63 mb boyutu.

Edit:İzin yok, sadece oyun içinden indirebilirsiniz SE TR yamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 19 Ekim 2018; 13:4:11 >
  • Arkadaşlar türkçe yamayı yaptım ama hala ingilizce diyenler için videoda anlatılmış

Bayar Müzikyoutube
    Müslüm Gürses - Sevda Yüklü Kervanlar
    https://youtu.be/rbVRFTsUUCY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi florim -- 29 Kasım 2018; 9:20:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yukota

quote:

Orijinalden alıntı: girdap

quote:

Orijinalden alıntı: Yukota

quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Bi türlü anlamıyorum...Bir dosyanın paylaşılması bu kadarmı zor...Elimizde orjinal oyun mevcut ve türkçe yapmaya çalışıyoruz.Ortada illegal bir durum yok....
    Niye insanlar kendilerini bu kadar naza çekiyorlar...

EDİT: Sözüm Steam'e o dosyayı koyup sonra kaldıran lüzumsuza....

Lüzumsuz diye tabir ettiğin kişi ben oluyorum sanırım...
    Oyun ilk çıktığı gün benim aklıma gelen ilk şey Türkçe yamaydı ve ben bunu nasıl çalıştıracağımı araştırarak oyunda çalıştırmayı başardım. Senin elini bağlayan mı vardı? Hayır. Ertesi gün henüz kimse tarafından paylaşılmadığını gördüm ve başkalarıda erkenden Türkçe oynayabilsin diye steam üzerinden rehber olarak paylaştım. Benim gibi bir an önce Türkçe oynamak için can atanlar bu sayede erkenden Türkçe olarak oynayabildiler. Yamayı yapan ekibin Workshop sayfasına mesaj atmıştım bu anlatımı paylaşmamda bir sakınca var mı diye ama ordaki mesajlarımı silerek yamayı bugün yayınlayacağız dediler. Bende bu nedenden dolayı linki kaldırarak insanlara yamanın kısa bir süre sonra çıkacağını söyledim. Linki kaldırma sebebim bu ki daha sonra çok istek geldiği için linki yama yayınlana kadar tekrar ekledim. Vay be çok lüzumsuz iş yapmışım. Umarım ilerde hakkında bilgi sahibi olmadığın bi konu hakkında atıp tutmazsın. Teşekkürler.

Eline koluna sağlık baba .
    Şimdi link yayındamı değilmi ?

Yamayı yapan ekip paylaştı.
    Burdan indirebilirsin:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=210598390

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.

• yamayı oyunun içinden indiremiyorum yardım edebilecek var mı ?

bethestaya üye oldum gmailden onayladım her şeyi yaptım ama oyunun içinde gmailimi girince yeni bir sayfa açılmıyor aynı yerde kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safagimo

yamayı oyunun içinden indiremiyorum yardım edebilecek var mı ?

bethestaya üye oldum gmailden onayladım her şeyi yaptım ama oyunun içinde gmailimi girince yeni bir sayfa açılmıyor aynı yerde kalıyor.
    İndirsende oynayamazsın son güncellemeyle bozuldu yama.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Gene mi güncelleme getirdiler? 1.5.80di en son ve daha 2 gün önce oynamistim.

• v1.5.80.0.8 ile mağazadaki türkçe yamayı indirince türkçe harfler bozuluyordu bende.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Haa bende başka bişey mi oldu sandım o hata var evet ama kısmi full bozuk değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.