Şimdi Ara

SKYRIM - Stormcloaks mı yoksa İmperial Legion mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
9
Favori
91.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu resmen sündüre sündüre oynuyorum sırf uzasın diye. Ayrıca çalışan birisi olduğumdan dolayı günde 2-3 saatten fazla vakit te ayıramıyorum. Diablo 3 gelene kadar bitmemesi lazım bu oyunun benim için

Level 27 civarındayım ve ana questlerden ziyade yan questlere abanıyorum sürekli. Abartmıyorum taa level 10'dan beri biriktirdiğim ana questler var Daha dragon görmedim desem anormal mi kaçar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 24 Aralık 2011; 11:55:21 >
  • Ben bir neden yokken kafamı istedikleri için stormcloaks'ı seçtim.
  • bir kaç sorum olucaktı bn ; taraf seçimini nasıl yapıyoruz bide bu tarafları seçtikten sonra ne gibi faydaları var laf olsun diye seçmiyoruz dimi biri açıklarsa sevinirim....
  • baka bi oyun olsa iki kere oynayıp seçimleri görmek isterdim de; bu oyunda ohooooo.....

hacı bi arkadaşın dediği gibi doğru taraf, tercih yoktur. zaten olsa kesinlikle yanlış olanı seçmek lazı ki heyecan gelsin.. ne öyle her oyunda iyiyiz, her oyunda iyiyiz.. (örnek; mass effect'de acar piç, kimseye saygısı olmayan, hep kötülük hep kötülük yapan, 2'nin sonunda mümkün mertebe herkesin ölümüne yol açan shapperd'ı daha çok seviyorum :D)

ben nord olduğum için Stormcloaks seçtim, bir de haritaya bakarsanız genel olarak imperial'in bir üstünlüğü var stratejik-lojistik anlamda... şayet Stormcloaks olursam daha çok savaş yaparım diye düşündüm ama aynı teraneymiş meğerse... (ilk önce hasbel kader imperial olmuştum lvl27ye kadar, sonra bi daha başladım bakalımç...
  • Her yeni karakterimde bu sefer Imperial olacağım diyorum o tipsiz kıyafetlerini görünce yine dayanamayıp Ulfric'e katılıyorum.
     SKYRIM - Stormcloaks mı yoksa İmperial Legion mu?

Bu da bonus;
     SKYRIM - Stormcloaks mı yoksa İmperial Legion mu?

• bu seçimi ne zaman yapıyoruz yaptıysam bile farkında değilim :) Oyunu yeni öğreniyordumda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroberk70

bu seçimi ne zaman yapıyoruz yaptıysam bile farkında değilim :) Oyunu yeni öğreniyordumda :)

İlk bölümde kaçarken 2 kişi oluyor.2si de benimle gel diyor.Sağdakiyle gidersen Stormcloaks'a, soldakiyle gidersen imperial'a katılmış oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

bu seçimi ne zaman yapıyoruz yaptıysam bile farkında değilim :) Oyunu yeni öğreniyordumda :)

İlk bölümde kaçarken 2 kişi oluyor.2si de benimle gel diyor.Sağdakiyle gidersen Stormcloaks'a, soldakiyle gidersen imperial'a katılmış oluyorsun

Amma sallamışsın

Stormcloak'a katılman için Windhelm'e gidip,Ulfric'e başvurman

Imperial'a katılman için Solitude'a gidip ordaki komutan'a başvurman gerekir..
  • oyunda bizden başka dragonborn varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suraz

quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

quote:

Amma sallamışsın

Stormcloak'a katılman için Windhelm'e gidip,Ulfric'e başvurman

Imperial'a katılman için Solitude'a gidip ordaki komutan'a başvurman gerekir..

Başta kimle gidersen o olduğunu sanıyordum.Pardon hata için

• main quest yapmadım , herhangi bir sivil savaşa dahil olmadım . dragon soula bile sahip değilim,,ama archmage master assassin thieves guild master harbingerim
  • İmparatorluk kendisini bile Thalmor'dan koruyamayacak kadar zayıf düşmüş durumda, eski kudretinden eser yok. 200 yılın neler değiştirdiği şaşırtıcı.
    Stormcloak'lar direniş kuvveti burada. Thalmor'a karşı, gerekirse de İmparatorluğa.

Ama durum şu.

İmparatorluk zayıf ve yenilenmesi gerek, öyle ya da böyle. Yıkılıp yeni bir imparatorluk kurulması bile daha faydalı olur Tamriel halkı için.
    Ama Stormcloak'lar ırkçı. Çok. Windhelm'de Gray Quarter'a uğramanız yeter bunu görmek için. Ulfric de bunların ele başı.

İkisi de rezil. İyi taraf yok. Bana kalsa, iki tarafı da ortadan kaldırmak için başka bir grup kurar veya Thalmor'a katılırdım; en azından daha dürüstler. (Ve karakterim High Elf, onun da etkisi var)
  • Thalmorlara katılmanın kesinlikle olması lazımdı oyunda, bence.

Hatta daha fazla irili ufaklı taraflar olması lazımdı, birine görev yaptığımızda diğeri ile aramız bozulacak tarzında(New Vegas gibin)
    Forswornlar, Vampirler, Avcılar gibi taraflarla çok daha fazla etkileşim olsaydı süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Thalmorlara katılmanın kesinlikle olması lazımdı oyunda, bence.

Hatta daha fazla irili ufaklı taraflar olması lazımdı, birine görev yaptığımızda diğeri ile aramız bozulacak tarzında(New Vegas gibin)
    Forswornlar, Vampirler, Avcılar gibi taraflarla çok daha fazla etkileşim olsaydı süper olurdu.

aynen katılıyorum, aslında "free rol playing" olayı çok da var sayılmaz. sadece istediğimiz her yere gidebiliyoruz o kadar, haritanın açık olması hikayenin ucunu açmıyor, farklılıklar çok basit kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Dragonborn falan dediniz aklıma yine geldi benim bu oyunda en gıcık olduğum şeylerden biri koskoca Dovahkiin gelmiş guardlar diyorki yok saygısızlık yapma kelleni alırım bilmem ne cart curt guardların bize laf bile edememesi lazımken adam bize alt sınıf insan muhamelesi yapıyor çok gıcık oluyorum bu duruma

bazen de diyorlarya belki ben dragonborn ümdür diye.insanın gerilip gerilip fuuuss..ro.dahhhhh diyesi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tamam hangi taraf haklı ya da haksız neysede ben sunu soracam sıze stormclock ları seçenler bütün görevleri yaptıktan sonra neoldu.yani solutüda da alınca ondan sonra ne oldu,aynı soru imperiallere windhelmi aldıktan sonra ne oldu?

VEDE BU OYUNUN 6. SINDAN SUNU BEKLIYORUM.GERCI BUNU TUM RPG OYUNLARINDAN BEKLIYORUM AMA BU OYUNA GORE SOYLEMEK GEREKİRSE.BU İMPERİAL VE THALMORUN SAVAŞINI KONU ALAN VEYA HERHANGİ BUYUK SAVAŞLAR.HİKAYEDE KIRILMA SÜREKLİ OLABİLECEK.(MOUNT & BLADE DE BU KAPASITE FAZLASIYLA VAR AMA TES DE büyülü bir hava var.)HİKAYE ANLATIMI SUPER OLAN CİNEMATİK OLMASADA OLUR YETERKİ BANA OZGUR BIR SAVAŞ VERSIN.

orneğin two worlds 2 nin giriş cinematik ini seyrettiğimde aha beydan savaşı dedim.hadi bakalım dedim.sırf bu savaş için oyunu oynadım.oyun haritasının ortasındaki ada kocamandı heralde savaş burada olacak diye dusundum.sonunda gördüm ki o koskocaman haritanın sadece ortası açık geri kalanı çöl savaş mavaş yok .peh hevesim kursağımda kaldı.

BUNLAR OLMADI BANA BU OZELLIKLERİ VEREBİLECEK OFFLİNE İNTERNETSİZ RG OYUNU VARSA ONEREBILIRMISINIZ?

• bence stormcloak çünkü oyunun başlarında siz stormcloakdınız sizi imperial lar esir aldılar he bu arada idamda ulfric kralı da vardı azı bantlı görmüşsünüzdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasaybars

bence stormcloak çünkü oyunun başlarında siz stormcloakdınız sizi imperial lar esir aldılar he bu arada idamda ulfric kralı da vardı azı bantlı görmüşsünüzdür

Hayır, oyuncu oyunun başında Stormcloak'lara dahil değildi.
    Onlarla aynı yerde bulunma talihsizliğine yakalanmış şanssız birisiydi sadece.

İmparatorluk Ulfric ve saz arkadaşlarını arıyorken bizimki oradan geçiyordu, baskın yapıldığı sırada da tuzağa düştü onlarla beraber. Yoksa alakası yok, onlara bağlı değil.
  • oyuna ilk başladığımda farkında olmadan stormclock a katılmışım
    o şekilde 70 level kadar gittim
    yeniden başlayıp imp olarak oynamak içimden gelmiyor artık
    ama arkadaşlarında dediği gibi reach is ours diye bağırmaktan başka bişey bilmeyen forsworn yerlilerine veya thalmor gruplarına katılma seçeneği de olsa fena olmazdı hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

ben 50 saatin üstünde oyunu oynamama rağmen ikisini de seçmedim. dragonborn gelip dragonborn gittim nötral bi şekilde

Puhahahaha al benim kafadan biri daha! Adamsın wildlove

Ben kimseden taraf olmadım zira kimse benden taraf olmadı... Bizim kelle gidiyor orda kimseden gık çıkmadı maşallah. Imperial Legion bizim kafayı almaya çalışanlardı zaten en başta. Bi de onlar için mi savaşıvercem? Yıkyieeaaa! Irk olarak nors seçenler içlerindeki vikingi (varsa) tatmin etmek adına stormcloaks seçebilirler. Aynı şekilde roma imparatorluğuna ilgisi olanlar da (bkz kıyafetler) "zaten bushtluk romalıların doğasında, özünde var, nolcak yani kelleyi zor kurtardıysak" diyerek imperial legion seçebilir. Ben ikisi de değilim. İkisinden de üstün bişeyim. Ben DHOVAKHIN'İM! kim gelirse keserim farketmez FUUUUUUUUUUUSSSS!!!!!!!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.