Şimdi Ara

SKYRIM - Stormcloaks mı yoksa İmperial Legion mu? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
9
Favori
91.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

beyler stormcloak seçtim ana görevi bitirdikten sorna unutmuşum bunları yapmayı.whiterun a savaş açtı bunlar ben şimdi kendi adamımı öldürüyor olacağım. o kaydı sildim.hep bana yardım eden tarafa savaş açmayı yediremedim.az sonra da o baltayı götür diyen stormcloak kralını öldürmeyi deneyeceğim

başlarım stormkloğuna krala vurdum kaçtım ölmediği gibi bildiğin fus ro dah atıyor saçmalık verdiği baltayıda whiteruna götürmeyeceğim.whiterun benim evin savaşamam burayla

Whiterun jarlını öldürmen gerekio isyancılara katıldıysan.Şehrin görüntüsü değişio ve başa ulfricin adamlarından biri geçiodu yanlış hatırlamıosam.Bu oyunda zaten saf iyi veya saf kötü olmana gerek yok bu politikayı benimse bence:)Öldürmen gerekeni öldür yaşatman gerekeni yaşat.Mesela ben sırf daedric item koleksiyonu yaptığım için bana yardım eden masumların canına bile kıydım:)İtem hırsı bürümüş gözümü,kullanmadığım halde duruo kasada bakıp bakıp keyifleniom:D

• quote:

Orijinalden alıntı: razor991

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

beyler stormcloak seçtim ana görevi bitirdikten sorna unutmuşum bunları yapmayı.whiterun a savaş açtı bunlar ben şimdi kendi adamımı öldürüyor olacağım. o kaydı sildim.hep bana yardım eden tarafa savaş açmayı yediremedim.az sonra da o baltayı götür diyen stormcloak kralını öldürmeyi deneyeceğim

başlarım stormkloğuna krala vurdum kaçtım ölmediği gibi bildiğin fus ro dah atıyor saçmalık verdiği baltayıda whiteruna götürmeyeceğim.whiterun benim evin savaşamam burayla

Whiterun jarlını öldürmen gerekio isyancılara katıldıysan.Şehrin görüntüsü değişio ve başa ulfricin adamlarından biri geçiodu yanlış hatırlamıosam.Bu oyunda zaten saf iyi veya saf kötü olmana gerek yok bu politikayı benimse bence:)Öldürmen gerekeni öldür yaşatman gerekeni yaşat.Mesela ben sırf daedric item koleksiyonu yaptığım için bana yardım eden masumların canına bile kıydım:)İtem hırsı bürümüş gözümü,kullanmadığım halde duruo kasada bakıp bakıp keyifleniom:D

ama hocam bana çok yardımı dokundu whiterun'ın.companions'ın lideriyim kendi adamlarıma karşı yapamam öyle bir şey durduk yere hem imperialleri hem stormcloakları düşman ettim kendime.

zaten haysiyetsiz stormlar dünden hazırmış anında kurmuş mancınıkları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 24 Ocak 2013; 13:07:28 >

• Bende bir nord olduğum için milliyetçi duygularımla stormcloak diyorum
  • Stormcloakları seçtim valla. Adam çok iştahlı konuştu bana kalırsa, windhelmi de aldık zaten kral biziz
  • Aslında her iki tarafında gerekli sebebleri var. Ben Stormcloaks ' ları seçmiştim. Çünkü en başta Imperial ler tarafından sebebsiz yere öldürülüyorduk. Stormcloaks görevlerini bitirdim. Ancak bundan sonra Ulfric 'in yanına gittiğimde beni tanımamış gibi yapıp , baştan savması beni çıldırttı. Yabancı forumlarda da Ulfric 'in bizi baştan savmasının sebebi Dragonborn ların Potansiyel High King adayı olmalarıymış. Bize görev vermeyerek bizim High King olmamızı engellemekte Ulfric.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiviLian.

Aslında her iki tarafında gerekli sebebleri var. Ben Stormcloaks ' ları seçmiştim. Çünkü en başta Imperial ler tarafından sebebsiz yere öldürülüyorduk. Stormcloaks görevlerini bitirdim. Ancak bundan sonra Ulfric 'in yanına gittiğimde beni tanımamış gibi yapıp , baştan savması beni çıldırttı. Yabancı forumlarda da Ulfric 'in bizi baştan savmasının sebebi Dragonborn ların Potansiyel High King adayı olmalarıymış. Bize görev vermeyerek bizim High King olmamızı engellemekte Ulfric.

High King ne İmparator olunmak istense olunabilmesi lazım aslında.

Oblivion' un sonunda Martin ölüyor ve Amulet of Kings parçalanıyor hatırlarsanız. Amulet of Kings, ilk imparatorluğu kuran Queen Alessia' nın kanını taşıyanlar tarafından giyilebiliyordu. Son giyen Martin idi ve çocuğu yoktu.

Martin' in de herhangi bir akrabası olmadığından Akatosh' un üzerinden krallık iddiası yapılıyorsa eğer; ki AoK' deki mücevher Akatosh' un kanından yapılma diye hatırlıyorum ben, dragonborn' dan daha büyük bir aday yok imparator olmaya. Baştakiler (Mede hanedanı), Martin Septim' in ölümünden sonra, karışıklıktan faydalanıp başa geçen adamlar zaten.

Yapılması gereken bence imparatorluğun yanında yer almak ama stormcloakları güçlendiren bir mod görmedim ben. Kolay olur gibi geliyor. :)
    Ha tabi DB' ye katılıp Titus Mede II' yi kesmek lazım bi yandan da ama...

Stormcloakları seçenlere sadece Bear of Markath' ı okumalarını öneririm.

Dipnot:İmparatorluğun tarafında olmanın gerektiğini savunsam da hiçbir savede onların yanında olmadım. Burada Mede hanedanının Septimler' den sonra Aldmeri Dominion' una dur diyememeleri de var. Stormcloakların isyancı tavırlarının hoşuma gitmesi de var. Belirttiğim gibi karşılarında olunca onlarla savaşı zorlaştıracak mod eksikliği de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solitude_within -- 6 Şubat 2013; 4:18:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: solitude_within

quote:

Aslında her iki tarafında gerekli sebebleri var. Ben Stormcloaks ' ları seçmiştim. Çünkü en başta Imperial ler tarafından sebebsiz yere öldürülüyorduk. Stormcloaks görevlerini bitirdim. Ancak bundan sonra Ulfric 'in yanına gittiğimde beni tanımamış gibi yapıp , baştan savması beni çıldırttı. Yabancı forumlarda da Ulfric 'in bizi baştan savmasının sebebi Dragonborn ların Potansiyel High King adayı olmalarıymış. Bize görev vermeyerek bizim High King olmamızı engellemekte Ulfric.

Oblivion' un sonunda Martin ölüyor ve Amulet of Kings parçalanıyor hatırlarsanız. Amulet of Kings, ilk imparatorluğu kuran Queen Alessia' nın kanını taşıyanlar tarafından giyilebiliyordu. Son giyen Martin idi ve çocuğu yoktu.

Martin' in de herhangi bir akrabası olmadığından Akatosh' un üzerinden krallık iddiası yapılıyorsa eğer; ki AoK' deki mücevher Akatosh' un kanından yapılma diye hatırlıyorum ben, dragonborn' dan daha büyük bir aday yok imparator olmaya. Baştakiler (Mede hanedanı), Martin Septim' in ölümünden sonra, karışıklıktan faydalanıp başa geçen adamlar zaten.

Yapılması gereken bence imparatorluğun yanında yer almak ama stormcloakları güçlendiren bir mod görmedim ben. Kolay olur gibi geliyor. :)

Dipnot:İmparatorluğun tarafında olmanın gerektiğini savunsam da hiçbir savede onların yanında olmadım. Burada Mede hanedanının Septimler' den sonra Aldmeri Dominion' una dur diyememeleri de var. Stormcloakların isyancı tavırlarının hoşuma gitmesi de var. Belirttiğim gibi karşılarında olunca onlarla savaşı zorlaştıracak mod eksikliği de var.

High King = Yüksek Kral yani İmparator.

Dragonborn' lar Kral adaylarıdır. Yani Kral olma yetkileri vardır. Ulfric 'in bizi başından savması , bize görev vermemesinin sebebi bu. Çok güçlenmemizi istemiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: solitude_within

quote:

High King = Yüksek Kral yani İmparator.

Dragonborn' lar Kral adaylarıdır. Yani Kral olma yetkileri vardır. Ulfric 'in bizi başından savması , bize görev vermemesinin sebebi bu. Çok güçlenmemizi istemiyor

High king, imparator demek değildir. Bi araştır istersen...

• Oyunun başındaki Imperial Captain'in tipine ve konuşma tarzına, General Tullius'un ezici gibi tavırlarına ayar olduğum için Stormcloak seçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rollz'~

Oyunun başındaki Imperial Captain'in tipine ve konuşma tarzına, General Tullius'un ezici gibi tavırlarına ayar olduğum için Stormcloak seçtim

Bize yargılamadan infaz eden zihniyete karşıydım hep Stormcloak Rules.
  • oyunu 41 lwle kadar dragonborn olarak oynadım. ana görevi bile dragonborn olarak bitirdim. iki tarafı da seçmedim. kimsenin emrinin altına giremem ben dragonborn um, benim fus roh dam var dedim ve alduin i öldürmek için yemin etmiştim zaten. hikayede de hepsine babalık yapıp, barışın bakiiim, kavga etmek size yakışmıyor. çocuk değilsiniz siz diyerek barıştırdım ve bi kaç bölgeyi ihtiyaçları doğrultusunda gereken kişilere verdim. öyle böyle barıştılar. sonra ana görevler bitti. yan görevler bitti. görev kalmadı. sadece tekrar tekrar çıkan görevler kaldı ve hala dragonborn dum. 41 lwl olmuştum. oyundan sıkılmaya başladım ve bakalım tarafların görevleriyle oyalanayım diye düşündüm. birisini seçeyim ve görevlerini yapmış olurum diye düşündüm. oturdum iki tarafı da gözden geçirdim.

imperyaller beni aşağılamıştı. bu yüzden gözümden düşmüşlerdi. ama whiterun u nedense çok seviyodum. ilk gözağrı şehrim olduğundan dolayı heralde. diğer şehirlerden daha güzel geliyor bana hep. jarl da sonralardan adam olmaya başlamıştı zaten. ama işte imperyallerin kibirleri beni çıldırtıyordu.

stormcloacklıları gözden geçirdim. ulfric e bi haksızlık yapılmıştı. high king likte ona ihanet edip suçlamışlardı. her ne kadar yanındaki ilkbaşlarda ulfric ve stormcloacklıların mekanları ve ortamlarını sevmesemde bu adama yapılan haksızlıklar zoruma gitti. hemde adamlar ezik zaten. imperyaller yayılmış heryere. bizim stormlular ise küçük bi işgalci. güçlü olanı seçersem güçsüzü vurmak zaten kolay olacak. bu yüzden oyundan keyif alamam diye düşündüm ve güçsüzün yanına geçip güçsüze güç vermeye yani ulfric e katıldım. ama o sevdiğim şehire, whiterun a mancılıkların dikildiğini görünce biraz üzüldüm. herzaman oradaki demircide smithing kasar, oradan ticaret yapardım. eski dostum lydia oralıydı. evim oradaydı. sevdiğim şehri yakıp yıkmak biraz üzdü ama sonra dragonborn dlcsini öğrenince SKYRIM heyecanım artmaya başladı ve üzüntüyü unutup yerini heyecan aldı. özet geçecek olursam iki tarafında kendine göre haklı sebepleri var. bana stormlar daha haklı geldi. onları seçtim. ayrıca güçsüz olmalarıda katılmama bi etkendi. bu arada birisi high king, imparator demek demiş. high king ile imparatorun bi alakası yok. ulfricle bizim meselemiz çok ayrı.

• Sırf Thalmorlardaki Elf kadına gıcık kaptığım için StromCloak oldum
  • Imperial Legion'u seçtim. Çünkü dişime göre tek rakip Ulfric diye düşündüm. Çok da memnunum kararımdan.
  • Mrb arkadaslar oyuna yeni basladim sayilir level 10 oldum ama nasil taraf secilir bilmiyorum veya sectiysem fakinda degilim? Nasil taraf seciliyor yardimci olurmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Mrb arkadaslar oyuna yeni basladim sayilir level 10 oldum ama nasil taraf secilir bilmiyorum veya sectiysem fakinda degilim? Nasil taraf seciliyor yardimci olurmusunuz?

İmperial e katılmak istiyorsan sanırım Solitude'de Legate bilmemne var ondan görev alacaksın.Stromcloak içinse Windhelm Jarl'ının yanındaki herifle konuşacaksın.
  • Talos'a inanan imanı kuvvetli bir Nord karakterim olduğu için Stormcloaks seçtim. Ulfric, Galmar, Heimskr ve Dragonborn pilavlı sohbetler düzenleyip Talos hakkında konuşuyorlar.
  • Çıkacak Türkçe yama oyun şirketine gönderilecek mi?
  • Arkadaslar level 20 oldum daha taraf secmedim..whiterunda evim var ve silahlarimi para edecek herseyimi orda sakliyorum..eger stormclock secersem whiterundaki evime falan bir daha giremeyecekmiyim nasil olacak?? Whiterun jarl i herzaman imperial ami katiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Arkadaslar level 20 oldum daha taraf secmedim..whiterunda evim var ve silahlarimi para edecek herseyimi orda sakliyorum..eger stormclock secersem whiterundaki evime falan bir daha giremeyecekmiyim nasil olacak?? Whiterun jarl i herzaman imperial ami katiliyor?

Whiterun Jarl'ı imparatorluğa katılıyor ama evine bir şey olmuyor.
  • Bu aslında Skyrim'in geleceğini belirliyen birşey... şöyle açıklıyim Eğer Stormcloakları seçersen İmperial'ler ilerde çıkıcak olan Thalmorların savaşında yanlız kalıcak İmperialleri seçersen ilerdeki Savaşta Skyrim'den büyük destek alıcak...

Thalmorların amacı Skyrim'i imperiallerden ayırmak bunu Main-Quest'te bir diyalogda görüyorsun... Ben imperialleri seçtim. Thalmorun oyununa gelmemek lazım Ergen gibi düşünmeyip
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.