Şimdi Ara

SKYRIM - Stormcloaks mı yoksa İmperial Legion mu? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
9
Favori
91.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisine de katılmadım Serena'yı kurtardıktan sonra da vampir oldum.Dragonborn dediğin biraz ağırbaşlı olmalı öyle onun bunun askeri olmak yakışmıyo bence
  • Arkadaşlar ben de taraf seçsem mi diye düşünüyordum da wood elf olarak imparatorluğa katılmam daha doğru gibi geliyor ama sizce hangi tarafı seçmem daha mantıklıdır ve getirisi karakter için daha fazladır ?
  • ben imparatoru seçmiştim eğer fırtınapelerinlileri seçseydim güzelim akçay mahvolacaktı orayı seviyorum hem rohan beyliğine de benziyor
  • Niye mahvolsun? Ben fırtınapelerinlileri seçtim akçay gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Niye mahvolsun? Ben fırtınapelerinlileri seçtim akçay gayet iyi

bir yerden okuduğuma göre fırtınapelerin tarafını seçen ev alamıyormuş akçaydan, o anlamda mahvolmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Niye mahvolsun? Ben fırtınapelerinlileri seçtim akçay gayet iyi

bir yerden okuduğuma göre fırtınapelerin tarafını seçen ev alamıyormuş akçaydan, o anlamda mahvolmuş

Ben evde aldım

• Stormcloaks elbette imperialler bebe
  • Sebepsiz yere idam edilmem çok ağır geldiği için Fırtınapelerin'i seçtim Ulfric biraz ters bir adam olsa da.
  • fırtınapelerin akar
  • Ben artı eksi olarak yazayım. Yoksa öbür türlü yazarsam çok çok fazla uzun sürer.

Genel olarak benim hangi karakterde oynadığımda önemli aslında.

Stormcloaks

+ Nord ırkı olduğu için sempatim var.
    + Great War sırasında en fazla kahramanlık yapan askerlerin neredeyse tamamı bu ırktan.
    + Empire gibi yenilgiyi kabullenip baskı altına girmeyen bir yapısı var.
    + Thalmor ve Aldmeri Dominion'u kabul etmiyorlar ve White-Gold Concordat'ı tanımıyorlar.
    + Kendi topraklarını daima koruyabilecek güçteler.
    + Ulfric'in High King'i eski yöntemlerle öldürdükten sonra onun yerine geçmesi gerektiği.
    + Thalmor'un saçmalıklarını sadece izleyen Imperial askerleri gibi değiller.

- Ağır derecede ırkçılar.
    - Sadece Nord ırkından olanların sorunlarını çözüyorlar.
    - Ulfric'in High King'i öldürürken Shout kullanması.
    - Thalmor elçiliğinde bulduğunuz dosyayı okuduktan sonra onunda sadece bir piyondan ibaret olduğunu görmeniz.
    - İçten pazarlıklı bir liderleri olması.
    - Markath Incident diye bilinen katliamın baş mimarı olması.
    - Önceden Greybeard'lardan eğitim alan Ulfric'in sonra gidip savaşa katılması (dengesiz olduğunu gösterir).
    - Tek insana bağlı olan liderlik durumu. Ulfric ölünce dağılabilecek bir yapıya sahip olması.

Imperial

+ Belirli bir askeri disipline ve yapıya sahip olmaları.
    + Geçmişlerinden ötürü tek bir lidere bağlı olmamaları.
    + Birleşmiş bir Skyrim'in Aldmeri Dominion'a karşı biraz daha fazla şansı olduğu.
    + Dragonborn olduğumuz için Tiber Septim'in mirasını devam ettirip, tahta geçebilme şansımız.
    + Hatta Dark Brotherhood görevlerinde İmparator'u öldürebilme şansımız (yerine geçebiliriz).
    + Thalmor'dan kendileride nefret etmesi.
    + Sadece geçici olarak mecburi boyun eğmeleri.

- Kafasına göre hareket eden askerler.
    - Çoğu askerin Aldmeri Dominion tarafından ezilmesi.
    - Thalmor'a karşı açık savaş açabilecek durumda olmamaları.
    - İçlerinde Aldmeri Dominion'a karşı olan herhangi aleni gizli bir örgüt olmaması.
    - Talos'a tapınmayı yasaklayan anlaşmayı tanıyıp hemen tapınmayı bırakmaları.
    - Daha oyunun başında suçlu olup olmadığınızı bile sorgulamadan idam edilme emriniz.

Dragonborn olduğunuz için Imperial tarafında olmanız çok daha avantajlı olacaktır. Tahtın tek gerçek varisi siz oluyorsunuz. Zaten bazı diyaloglarda bunu belirtiyorlar ama onur ve sadakatinde kolay kazanılan şeyler olmadığını belirtiyorlar. Yani Imperial görevlerini yapma amaçlarınızdan biriside budur. Oyun eğer Cyrodiil'de geçseydi emin olun oyunun sonunda tahta geçerdiniz.

Bu arada ben devam oyununun tekrar orada geçeceğini umuyordum. ESO çok erken yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 22 Ocak 2014; 16:17:43 >

• Elfim ama fırtınapelerinlileri seçtim
    DirenUlfric

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High Elf karakter yaratıp Thalmor'a katılamadıktan sonra neyleyim Skyrim'i

Ama ilk bitirdiğim oyunum Nord ve milliyetçi bir Stormcloaks üyesi karakterdi.
  • ulfric zafer konuşmasından sonra bizlere nasıl güzel konuştum ama demi? dedi şaban gibi. orda karizması çizildi gözümde
  • Önceki oyunlarını hiç oynamadığım için soruyorum.acaba geçmişle ilgili bağlantı var mı? Karakter olsun bölge olsun hikaye olsun vb

• imparatorluk akar.ulfric e kendi halkını neden öldürdüğünü sorduğumda onları verilmesi gereken kayıplar olarak görüyordu.Sen koskoca skyrimde isyan başlatıcaksın sonra millet öldüriyim başa geçiyim diyeceksin yok öyle bir dava.Biz eski generallerdeniz aslanım ! İmparatorluğa katılmadan önce riverwood da bir handayken kandırılmasaydım helgen olayı hiç olmayacaktı bile. insan sarhoşken yanlış kararlar verebiliyor. neyseki tarafımı seçerken ayıktım ve yavaş yavaş hatırlıyorum geçmişimi.
  • Stormcloaks seçtim. Nord karakteri oluşum ve sebepsiz yere kellemin uçurulmak istenmesi sebebiyle seçtim. En mantıklı seçim bu
  • Herkesin dediği gibi kafamı durduk yere almaya çalışanlara niye gideyim? Ulfric'e gittim. Ama dark elftim bir kaç münasebetsizce laf etti onlara da gitmedim

• Bende başta Imperialleri tutuyordum ama oyun içinde olan olaylardan stormcloaklara geçtim. Bir kere General Tullius bu efsanelere inanmıyor veya inanmak istemiyor.(Halbuki Helgen'de tam kellemiz gidecekken Alduin basmıştı) Ayrıca Thalmorlar en nefret ettiğim kişiler. Adamlar Nordların dinini yasaklamış savaş da bu yüzden kıvılcımlanıyor zaten. İmparatorluk Thalmorları bile başından atmaya acizken Skyrimi nasıl yönetebilir. Stormcloaklar zaten Imperiallerden ziyade Thalmorları sevmiyorlar. Hatta Imperiallere ''Thalmorların kuklası diyorlar.

(Ulfricin sesi ayrı bir etken )

Yanlışım varsa düzeltin
  • arkadaşlar hangi seviyeye kadar taraf seçmek gerekiyor bir sınırı varmı? ben suan 15 lvlim paso hayvan avladım haydut kestim ve demircilik kastım. daha görevlerin başında erken lvl atladım sanırım:) ırkım wood elf sizce hangi tarafı seçeyim?

edit:wood elf olarak en iyi hangi tarafta para kazanılır?
    @TheAnormaly
    @SellYourSoul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 4 Mart 2014; 12:07:10 >
  • İki kez bitirdim oyunu ve aynı olan tek şey nerede bir thalmor görsem sorgusuz sualsiz kesiyor olmamdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 3 Mart 2014; 16:03:51 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.