Bildirim
skystar 2
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tv kanallarının izlenememesi, daha doğrusu, farklı uydular arasında geçiş yapamaması çoğulukla diseqc switch ile alakalı olan bir durum. Dijital tv kartları genelde, switch konusunda seçici davranırlar; bunun için farklı switchler denemek gerekiyor.
SS2'nin bazı asus anakartlar ile ciddi sorunlar çıkardığını belirten kullanıcılar var. Ayrıca, daha önceki modellerinde kısa devre korumasının olmaması da bir dezavantaj (ama, basit işlemlerle bu sorun halledilebiliyor), yeni ürünlerde kısa devre koruması var mı bilmiyorum. Bir diğer mesele ise, 6 mbps'nin üzerinde veri akışlarında, görüntüde donmalar yaşanabilmesi; ama bu durum, sahip olduğunuz sistemle de alakalı. Yani, güncel, ortalama performansta bir sisteme sahipseniz, görüntülerde akıcılık problemi yaşanacağını sanmıyorum. Ayrıca, böyle bir durum olsa bile, sorunu halletmek için AltDVB yazılımı kullanılabilir...
Tavsiye edilme sebeplerine gelince; fiyatı uygun bir ürün ayrıca, yazılım desteği çok zengin
Bu konuda pek yorum yapmak istemiyorum ama, şahsi kanaatimce, Skyvision biraz daha sorunsuz bir kart...
-
Tavsiyelerin için sağol karde, diseqc switch nedir tam anlayamadım, birde skystar 2'yi sorunsuz çalışıtırabileceğim bir anakart önerin varmı yardımların için sağol. -
DiseqC switch, birden fazla çanak anten kullandığında, LNB'lerden gelen kablo sayısını bire düşüren ve kanal geçişlerinde anahtarlama yapmaya yarayan ufak bir alet...
Tv kartı için yeni anakart mı alacaksın?
Anakartın asus değilse dert etme. Eğer öyleyse de, kesin sorun çıkacak diye bir şey yok... -
Kurulumda gerekli ekipmanlar için, imzamdaki 2. linke bakabilirsin -
Zaten yeniden bir pc toplamayı düşünüyorum bunun yanıda birde güzel tv kartım olsun istiyorum ama aynı zamanda digiturk'ü cözmem lazım. Bunun skystar 2 ile olduğunu biliyorum ama bu kadar sorun yaşatacaksa hiç almıyayım diyorum. Eğer skyvision bu talebimi karşılayacaksa ondan alayım sizce nasıl olur. -
Forumda bu iki kart hakkında açılmış birsürü topic var. Bu topiclerde her iki kartı, hatta daha fazlasını kullananların (ben, dreamon, ozanunal, angel1, s.gerrard ) bu kartlar hakkında görüşleri ve izlenimleri var.
Arama yaparak bunları bulabilir ve daha detaylı bilgileri ulaşabilirsin. Kısa yoldan bana sorarsan Skyvision'u tavsiye ederim.. -
Hepinize çok teşekkur ederim gerçekten iyi yardımcı oldunuz sağolun... -
Rica ederim, kart aldıktan sonra da her konuda (şifreli kanalları çözme hariç) burada sana yardımcı olabiliriz. Her aşamada çekinmeden buraya yazabilirsin. Bizler bunun için varız.
İyi forumlar... -
Toplayacağın yeni bilgisayar hayırlı olsun şimdiden.
SS2 ve Skyvision, Türkiye şartlarında, fiyat/performans oranıyla oldukça cazip markalardır. Ama, Skyvision, biraz daha sorunsuz... -
@boldshark, PM kutunu boşaltabilir misin?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X