Şimdi Ara

Skystar 2 kurlum kullanım yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi skystar 2 cihazım var nasıl kullanırım . Öncelikle bilgisayara taktım kurulumunu yaptım ve bilgisayarda aygıt yöneticisinde görünüyor.Benim istediğim yardım bundan sonra nasıl tv izlerim yani hangi programla ve internetlemi yoksa (cihazın arkasında uydu anteni girişivar) uydu anteni ile mi yoksa ikiside gereklimidir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• ProgDvb diye arat google üzerinde ben bunu kullanıyordum internet üzerinde hazır kanal listeleri ve nasıl kayıt yapcan konusunda bilgi çok ve kullanımı en kolay olan proğram ve de şifreli kanalları ücretsiz izlemek için faydalı bir program

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Bu tv kartı ile uydu ( çanak ) anteni ile yayınları izleyebilirsiniz, receiver gibi düşünün bu kartıda.
    Bunun için (yayınları izlemek için) birde dvb oynatıcı programa ihtiyacınız var; kendi kurulum cd sinde var yazılım ama biraz zor gelebilir, bunun için Google'a dvb oynatıcılar yazarsanız fikir edibebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prog DVB iyidir tavsiye ederim.
  • RuthLessChap kullanıcısına yanıt
    önelikle dur ve bu mesjaı oku.turksata bi çanak anten taktır yada çift çıkışlı lbn alarak mevcut anteninden kablo çek.tv kartına bağla.önerim dvbviewer programıdır.bunu edin kur pcne.yine dvbviewerın kanal editörü ile tarama yaptır yada ben sana liste atayım ordan kanalaır arat.izlemeye devam et.aynı şekilde dvbdream da işini görecektir.prog dvb biraz sıkıntılı çalışıyor pek önermem.

uydu anteni ile mi yoksa ikiside gereklimidir

şu soruyu sorduğun için kendini cezalandır
  • Skystara çanaktan kablo çekiceksin.
    (Skystarın driverlarını aygıt yöneticisinden kurduktan sonra Setup4pc yi kuracaksın) soft_deen_SkyStar-2-TV-PCI_001 veya soft_deen_SkyStar-S2_001 kartın (dvb s2 ise ikincisini kur)
    kodek kuracaksın (HDpack1.9 ve clvdpack)
    İzleme programı olarak aşağıdakilerden birini kuracaksın
    Dvbdream_v2.6
    dvbviewer 5.1 orjinal.
    Hazır kanal listesi (dvbdream veya dvbviewer için) atacaksın. Diseqc ayarları varsa yapıp izliyebilirsin. (kendin de kanal taratabilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerererara -- 4 Temmuz 2015; 15:58:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative 4.1 kurulum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.