skystar da modül girişi yok ama bunu harici olarak takma imkanı var mı? adult kanalları açan bazı kartlar var bilindiği üzere ben bunları kullanmak istesem böyle bi imkan varmı.bu işin pek ayrıntısını da bilmiyorum daha yeni kullanmaya başladım.http://www.odakuydu.com/kategori.php?katid=2 verdiğim linkte modüller var bunları kullanabilirmiyiz skystar da.
şu anda ben kullanıyorum opos kart ama digerlerinden haberim yok ama yinede onlarda çalışır kartı okuyacak yükleyi lazım sana modül degil kolay gelsin...
biraz daha açıklayıcı yazsan sevinirim inan hiçbirşey anlamadım.bu konuya yabancıyım da daha yeni aldım kartı.sonuçta skystar la bu ücretli yayınları izlemek istiyorum nasıl yapabilirim?
Arama yap bu bölümde Phoenix Programmer yaz, bir sürü sonuç çıkacaktır önüne..
Göz at onlara, belki yardımcı olurlar
Phoneix Programmer ya da başka bir programerı modül niyetine kullanabilirsin Skystar ile. Abone kartları modül girişi olmayan kartlarda bu şekilde kullanılır. Phoneix Programmer 25-30 ytl civarı, Promim Programmer ise 60-70 ytl civarı.
quote:
Orjinalden alıntı: NetX
Phoneix Programmer ya da başka bir programerı modül niyetine kullanabilirsin Skystar ile. Abone kartları modül girişi olmayan kartlarda bu şekilde kullanılır. Phoneix Programmer 25-30 ytl civarı, Promim Programmer ise 60-70 ytl civarı.
hmm, ii öyle olsun bakalım
Hocam bu Promim Programmer nası bişi ben ilk defa duydum ??