Şimdi Ara

skystar a modül takabilirmiyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • skystar da modül girişi yok ama bunu harici olarak takma imkanı var mı? adult kanalları açan bazı kartlar var bilindiği üzere ben bunları kullanmak istesem böyle bi imkan varmı.bu işin pek ayrıntısını da bilmiyorum daha yeni kullanmaya başladım.http://www.odakuydu.com/kategori.php?katid=2 verdiğim linkte modüller var bunları kullanabilirmiyiz skystar da.

• şu anda ben kullanıyorum opos kart ama digerlerinden haberim yok ama yinede onlarda çalışır kartı okuyacak yükleyi lazım sana modül degil kolay gelsin...
  • biraz daha açıklayıcı yazsan sevinirim inan hiçbirşey anlamadım.bu konuya yabancıyım da daha yeni aldım kartı.sonuçta skystar la bu ücretli yayınları izlemek istiyorum nasıl yapabilirim?
  • Arama yap bu bölümde Phoenix Programmer yaz, bir sürü sonuç çıkacaktır önüne..

Göz at onlara, belki yardımcı olurlar
  • Phoneix Programmer ya da başka bir programerı modül niyetine kullanabilirsin Skystar ile.
    Abone kartları modül girişi olmayan kartlarda bu şekilde kullanılır.
    Phoneix Programmer 25-30 ytl civarı,
    Promim Programmer ise 60-70 ytl civarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NetX

Phoneix Programmer ya da başka bir programerı modül niyetine kullanabilirsin Skystar ile.
    Abone kartları modül girişi olmayan kartlarda bu şekilde kullanılır.
    Phoneix Programmer 25-30 ytl civarı,
    Promim Programmer ise 60-70 ytl civarı.

hmm, ii öyle olsun bakalım

Hocam bu Promim Programmer nası bişi ben ilk defa duydum ??
  • saolun arkadaşlar anladım şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smart modül aktivasyonu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal kartla veya opos kartla seyredeceksen Phoenix Programırlar 20 YTL civarında.

Marmara han Atakan elektronikte var adaptörde gerektirmiyor USBden cereyan alıyor.
  • ya arkadaşlar ben bu phoenix programmeri nerden alabilirim.antalya da oturuyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.