Şimdi Ara

SKYSTAR2 2.6D Mİ YOKSA AVER TV DVB-S PRO MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dijital tv kartı alcam ama ne alayım karar veremedim. skystar2 2.6d almayı düşünüodum. Fakat şimdi aver dvb-s pro çıkmış. mavide skystar 76$ aver 74$. ikisininde özellikleri yazıo ama uydu hakkında pek bilgim olmadığı için karar veremedim. sizce ne almalıyım. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar

• mrb yaklaşık 4 yıldır sky star2 kullanıyorum ve cok memnunum dvb-s kartlar uzerıne cıkan butun yazılımlar ılk once sky star 2 ye gor yazılır yazılım konusunda sorun yasamak ıstemıyorsan sky star 2 den sasma derım rast gelsın..............
  • ben 2 kere ss2 aldım ikiside çok ısınıyordu neden peki ? biri 2.6b diğeri 2.6d idi bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 4 Ağustos 2006; 19:09:14 >
  • bencede skyvision al derim oldukca iyi
  • skystar2 2.6d
  • Niye arama yapmadan bu konuları açıyorsunuz merak ediyorum doğrusu? Bir dünya bilgi verildi bu kartlar hakkında ve tecrübe sahibi kişiler bu kartlar hakkındaki izlenimlerini buraya yazdılar. Emin olun arama butonu ile çok daha hızlı ve yararlı bilgilere ulaşacaksınız.

Sksytar2 2.6d revizyonunu ve Skyvision'u düşünebilirsin. İkisi arasında yapacağın tercih sana kalmış. Çok fazla fark yok aralarında, her yönden aynılar hemen hemen. Benim tercihim Skyvision'dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.