Şimdi Ara

skystar2 mi yoksa skystar3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: atorbaci

skystar2 2.d rev. ile kısa devre koruması geldi.yani artık var.

buna eminmisin
    bende öyle sanıyordum ama maalesef yokmuş

ss2 ile motorlu çanak kullanamazsınız

lnb ve kabloların islanmaması gerekli

bende ss2 kullanıyordum ve sırf bu yüzden satılığa çıkardım

kartın başına heran herşey gelebilir

ama ss2 ninde hakkını yememek lazım yapamadığı şey yok

ama tavsiyem ss3 olur

2-3 güne kadar ss3 kartım geliyor ss2 ile olan farkları ayrıntısı ile buraya bizzat iki kartıda kullanan bir kişi olarak yazarım

ss2 ile ilgili bir çok bilgi burada var
    kısadevre koruması olmadığınıda bu yazıyı okuyunca anlayacaksınız
    http://forum.donanimhaber.com/m_3621003/mpage_1/key_//tm.htm#3954458

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokosit -- 1 Nisan 2007; 15:18:14 >

• lokosit kardeş hayırlı olsun neticeyi bekliyoruz Bakalım ak mı kara mı anlaşılır yakında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

lokosit kardeş hayırlı olsun neticeyi bekliyoruz Bakalım ak mı kara mı anlaşılır yakında.

walla ss2 kartımı bugün kargoya verdim ss3 te hepsiburada da tedarik sürecinde bekliyor

tv kartsız benim pc bomboş gibi bişey valla

arkadaşım çok araştırdım ss3 şu anda alınacak en iyi kart diye düşünüyorum
    hem kısadevre koruması var hemde tuneri çok güçlü
  • İşte bence de öyle gibi çok gidiyorlar adı yüzünden bu kartın üzerine ama diğer forumlarda bayağı memnun kalan kullanıcı görüncde dikkatimi çekti şu an için kendime laptopta olduğu için skyvision starbox aldım ama masa üstüne de bir tane bundan düşünüyorum ilerde.
  • quote:

İşte bence de öyle gibi çok gidiyorlar adı yüzünden bu kartın üzerine ama diğer forumlarda bayağı memnun kalan kullanıcı görüncde dikkatimi çekti şu an için kendime laptopta olduğu için skyvision starbox aldım ama masa üstüne de bir tane bundan düşünüyorum ilerde.

bu skyvision starbox dediğin usb olanımı yoksa başkabi türmü:))

kullanıpta kötü diyen görmedim ss3 hakkında
    ss2 yede kötü diyemem oldukça iyiydi memnundum ama ss3 technisatın olmasa bile ss2 den üstün yanları var nedense ilginçtir bu kısadevre olayını kafama taktım
    ama kullananların söylediği tunerlerinin çok güçlü olması ve pc yi kasmaması tercih etmemdeki en büyük sebep

bu arada ss3 pcl yi iptal ettirdim ve sigmadan ss3 usb 2.0 siparişi verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokosit -- 3 Nisan 2007; 11:26:00 >

• aRKADAŞLAR BEN DE SS2 ALDIM FAKAT 2.6D OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM Bİ TÜRLÜ DE BULAMADIM.NASIL ANLARIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahraman_turk12

aRKADAŞLAR BEN DE SS2 ALDIM FAKAT 2.6D OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM Bİ TÜRLÜ DE BULAMADIM.NASIL ANLARIM.

kartının arka yüzünde yazar

güle güle kullan
    anteni takarken pc nin fişi çekiliyken dikkatli tak
    birde kablolarda ve lnb de ıslanma olmaması için önlemini al ondan sonre çalıştır kartını
  • Twinhan visionplus diye geçiyor ama Türkiye de skyvision diye geçen marka. Evet usb2.0 bu da ama henüz daha hat yok bi çanak ayarlayacağız inşallah yakında. Yanlız ss3 usb 2.0 olduğunu bilmiyordum sende güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 4 Nisan 2007; 1:43:43 >
  • quote:

Twinhan visionplus diye geçiyor ama Türkiye de skyvision diye geçen marka. Evet usb2.0 bu da ama henüz daha hat yok bi çanak ayarlayacağız inşallah yakında. Yanlız ss3 usb 2.0 olduğunu bilmiyordum sende güle güle kullan.

iyi bir tercih güle güle kullan
    çift çanakmı kullanacaksın
    kaliteli dieseq,lnb ve anten kablosu kullan gerçekten çok farkediyor
  • Kayın pederlerin Yazlıkta ortak sistem var orada sadece hotbirden 1 2 kanalı çekti yani kanal bayağı çok bulmaya buluyor da açmaya kalkınca açılmıyor kalite 32-38 arası öbürü l de 47 gibi acaba sorun bu mu eksik kodekten falan mı dersiniz? lokosit kardeşimizin dediği gibi lnb disq ve kablo lazım eve ondan döşetmeli. Bu arada sky satar ın da usb2.0 modeli çıkmış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 10 Nisan 2007; 0:46:36 >
  • SS3 usb girişlisi warmi ?

laptop için kullanacagim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsa

SS3 usb girişlisi warmi ?

laptop için kullanacagim

doğrudur skystar3 usb 2.0 var ben kullanıyorum

tavsiye ederim
  • skystardan başka kart kalmadımıda skystarı seçiyorsun. bence hiç düşünme bile
  • bu ss3 kadıköyde nerde var beyler bulamıyorum bir türlü
  • bende tv kartı alıcam ama hangisini alsam ayrıca hangi şifreli kanalları çözebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavzi

bu ss3 kadıköyde nerde var beyler bulamıyorum bir türlü

Kadıköy Uzunhafız Sokak No:90 Daire 1 - 2 İstanbul
    +90 (216) 338 27 97 ve +90 (216) 338 94 83
  • quote:

Orjinalden alıntı: bicer79

bende tv kartı alıcam ama hangisini alsam ayrıca hangi şifreli kanalları çözebilirim

önerim skystar3 pcl yada usb tuneri en güçlü kart, kısadevre korumasıda var pc yi yormaz

tpsler, viewler, redlight...vs sinema ,spor kanalları izleyebilirsin
  • bişey daha sorucam kusura bakmassan hepsiburada com dan alıcaktım oradaki yorumlarda merkezi sistem varsa ii yayın çekmiyor falan yazmışlar doğrumu bu sorun çıkarmaz değilmi çünkü ben merkezi sistem e bağlıyacağım teşekkür ederim saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: bicer79

bişey daha sorucam kusura bakmassan hepsiburada com dan alıcaktım oradaki yorumlarda merkezi sistem varsa ii yayın çekmiyor falan yazmışlar doğrumu bu sorun çıkarmaz değilmi çünkü ben merkezi sistem e bağlıyacağım teşekkür ederim saol

arkadaşım ne kusuru paylaşım için buradayız
    hepsiburada da ürün yok zannedersem
    pcl olan şu anda stoklarda yokmuş (üretici firmada)
    usb olanı bulabilirsin oda merkezi sistemlerde sorunsuz

www.skystar3.com dan ayrıntıyı sorabilirsin

• teşekkür edrim saol o zaman en iyisi ss3 sanırsam onun usb olanı alayım ben
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.