Şimdi Ara

skystar2 mi yoksa skystar3 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SS3, SS2 den çok daha iyi bi karttır, SS2 nin şahsi fikrimce en büyük eksiği kısa devre korumasının olmayışıdır. Sırf bu nedenden dolayı bile SS3 tercih edilmelidir
  • arkadaşlar 2 gün önce ss3 rev 3.0 aldım konu biraz eski ama yinede tv kartı alacakların bilmesini istedim.kart mükemmel ötesi diyebilirim çünkü aynı zamanda ss2 usb kullanıyorum.çanak olarak 90 cm vede samsung lnb ile thor uydusunu izliyorum.daha doğrusu izlemeye çalışıyodum.sinyal çok düşüktü ve en ufak rüzgarda spor kanalları gidiyodu hele bir kanal varki müzikmax hiç izleyemiyordum.çanağı 120 cm aldım fayda etmedi yerini değiştirdim fayda oda yemedi sonra bu ss3 ü gördüm forumlarda ve her ...... para veriyoruz birde türk malı olanı deniyelim dedim.vede izmirde olbim bilgisayarda buldum vede aldım.şimdi o izleyemediğim kanalları çok rahat izliyorum.kart mükemmel ancak tek sıkıntı vista 64 bit drıverının olmaması.bazı arkadaşlar ss2 nin gerçek sinyali gösterdiğini ss3 ün ise sadece görüntüden ibare olduğunu söylüyorlar.bir kere ss3 kullansınlar birdaha ss2 nin yüzüne bakmazlar.xp de çok rahat bişekilde kuruluyo.zaten öyle bir cd hazırlamışlarki kuramaman mucize olur.eğer ki izmirde oturan arkadaşlar varsa ve görmek isterlerse 2 kartlada gösterebilirim.diceksinizki reklammı yapıyosun evet türk malını reklam yapıyorum alman malını değil.sonuç itibari ile kart çok iyi herkese tavsiye ederim.kartı 01-12-2008 tarihinde aldım.saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: makinist76

arkadaşlar 2 gün önce ss3 rev 3.0 aldım konu biraz eski ama yinede tv kartı alacakların bilmesini istedim.kart mükemmel ötesi diyebilirim çünkü aynı zamanda ss2 usb kullanıyorum.çanak olarak 90 cm vede samsung lnb ile thor uydusunu izliyorum.daha doğrusu izlemeye çalışıyodum.sinyal çok düşüktü ve en ufak rüzgarda spor kanalları gidiyodu hele bir kanal varki müzikmax hiç izleyemiyordum.çanağı 120 cm aldım fayda etmedi yerini değiştirdim fayda oda yemedi sonra bu ss3 ü gördüm forumlarda ve her ...... para veriyoruz birde türk malı olanı deniyelim dedim.vede izmirde olbim bilgisayarda buldum vede aldım.şimdi o izleyemediğim kanalları çok rahat izliyorum.kart mükemmel ancak tek sıkıntı vista 64 bit drıverının olmaması.bazı arkadaşlar ss2 nin gerçek sinyali gösterdiğini ss3 ün ise sadece görüntüden ibare olduğunu söylüyorlar.bir kere ss3 kullansınlar birdaha ss2 nin yüzüne bakmazlar.xp de çok rahat bişekilde kuruluyo.zaten öyle bir cd hazırlamışlarki kuramaman mucize olur.eğer ki izmirde oturan arkadaşlar varsa ve görmek isterlerse 2 kartlada gösterebilirim.diceksinizki reklammı yapıyosun evet türk malını reklam yapıyorum alman malını değil.sonuç itibari ile kart çok iyi herkese tavsiye ederim.kartı 01-12-2008 tarihinde aldım.saygılar

arkadaşlar bende eski bir ss2 kullanıcısıyım, ilk önce isim olayını bi açıklığa kavuşturalım, sigma mühendislik ss2 lerin türkiye distribütörüymüş zaten ve skystar ismini satın almışlar ve patentinide almışlar yani ortada bir taklitlik durum yok, şuan ss3 usb kullanıyorum ve eski tv kartımdan çok daha iyi yayın alıyorum ve arkadaşın dediği gibi kurulum çok kolay.

• selam arkadaşlar...

hiçkimseyi veya hiçbir firmayı kayırma adına değil sırf hakkaniyet adına birşeyler yazmak için foruma üye oldum. diğer forumlarda okuduğum kadarıyla üyelerden bazıları birbirlerine çok laf atıyor ve tartışmaya giriyorlar eğer bana laf atıp tutacaksanız boşuna uğraşmayın kimseyle tartışmaya niyetim yok lütfen hiçbirşey yazmayın. zaten yazsanız da okumamaya çalışacağım. bunlar benim fikirlerim ve benim tecrubelerim. sizin fikir ve tecrubeleriniz farklı olabilir. ben nasıl size saygı duyuyorsam siz de bana saygı duymalısınız.........

şimdi gelelim olaya. sırf hakkaniyet adına yazıyorum. uydu tv kartları alanında tecrubem var. ilk aldığım cihaz flydvb trio cardbus idi. çok gelişmiş ve karasal yayın desteğide olan hibrid bir cihazdı. kesinlikle memnun kalmadım. kanal çekem gücü çok zayıf ve de ancak kanalların yüzde 10 unu ancak gösterebiliyordu.

ardındna bunu bırakıp alanının en iyisi diye lanse edilen nedense türk milletinin de türk hayranlığından çok alman hayranlığının hortlamasına neden olan ss2 kart alayım dedim. alanın en iyisi en kaliteli cihazı alacağım diye niyet edip aldım. arkadaşlar kesinlikle söylüyorum bu flydvb triodan hiçbir farkı olmaayn hatta eksiği olan dengesiz bir cihazdan başkası değilmiş. onu da aldığıma bin pişmanım.

neyse bu cihazı da elden çıkarıp daha iyi ne olabilir diye araştırırken ss3 le karşılaştım. önce tabiiki çok yadırgadım çünkü adamlar resmen bir isim hırsızlığı gibi bişey yapmışlar. kesinlikle tasvip edilir bir yanı yok. ama özelliklerini okudum ve denemeye karar verdim ve ss3 aldım. ve yaklaşık 2 aydır kuulanıyorum.

hakkaniyet adına söylüyorum. en büyük derdim olan kanal çekiş konusunda neredeyse fly ve ss2 yi ona katlıyor. bu açıdan çok memnunum ve bugüne kadar hiçbir sorunum olmadı. ayrıca türk firması olması, teknik destek vermesi, internet sitesi gibi artıları da cabası.

uydu tv kartı alacak arkadaşlar yukardaki satırlarda tek kelime yalan yoktur. kimseyi desteklemek veya kötülemek niyetim de yoktur. herkesin özgür iradesi vardır.

ben şunu söylemek istiyorum: diğe kartları bilmem çünkü kullanmadım. kullanmadığım cihaz hakkında da konuşmam. ama bu 3 cihaz içinde hangisini alayım diyenler varsa benim tavsiyem kesinlikle skystar3 tür. keşke ismi bu olmasaydı. ama böyle yapmışlar yapacak birşey yok. o şirket sahipleirnin sorunu.

bana tv kartları, bilgisayar vb konularda atıp tutacakların boşuna kendilerini yormamaları için yazıyorum: bilgisayardan çok iyi anlarım ayrıca bt öğretmeniyim. üzerine felsefe ve dkab dersi öğretmenliği de yapıyorum. saygılarımla...

(not: bu yazıyı ilk defa donanımhaber forumuna yazdım başka forumlara da kopyala yapıştır yapmayı düşünüyorum)

• Hort
    ss3 almayi planliyorum acaba win7 destegi war mi yaa win 7 de calisan muadil bi kart onerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Hort
    ss3 almayi planliyorum acaba win7 destegi war mi yaa win 7 de calisan muadil bi kart onerin

Skystar 3 her ne kadar 2 den ust model olsada 2 kadar kendini sevdiremedi tutulmadi bence Eger sd kanallar icin alcaksan skystar2 iyi HD kanallari izlemek icinse skystar 2 HD guzel karttir bende skystar USB HD var guzel sorun olmadi hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Hocam hd kanallarla izlenmeyecek normal sd izlenecek ss2daha uygun fiyata bulabiliyorum 35-40 liraya alirim ancak win7 sikintisi var ss3 u de bu yuzden almak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Hocam hd kanallarla izlenmeyecek normal sd izlenecek ss2daha uygun fiyata bulabiliyorum 35-40 liraya alirim ancak win7 sikintisi var ss3 u de bu yuzden almak istiyorum

Kim diyor win 7 de sorunlu diye arkadasim da var ss2 windows 7 kullaniyor senelerdir hic bi sorunu yok tas gibi kart yinede sen bilin tabide

• 7-8 yorum okudum 2007 olduğunu sonradan gördüm.
  • ss2 bende mevcut almak isteyen varsa satabilirim...
    windows 7 de stabil bi sekilde calismakta bende sorun yasamadim hic...
    masaustu pc yi kullanmadigimdan dollayi tv kartinida ihtiyacaim yok... herhangi bir sorunu yoktur...

• skystar meselesinde bu konunun yıllardır yakında takipçisi ve orjinal skystar ları yıllardır satışını yaptığımız için yakınen biliyoruz. Sigma skystar ismini yıllar önce4 skystarlar TR ye yeni girmişken patentlemiştir. Bu isimde de tv kartı çıkarmıştır. Bunun bilgisini alan skystar firması ( Technisat almanya) ile davalık olmuşlardır. Bu süre zarfında sigma yeni ürünler çıkarmaya devam etm iştir. Davanın sonucunu bilmiyorum ancak bu ismi devam ettirdiğine ve birçok model ürettiğine göre sigma bu ismi özümsemiş durumda.
  • eski anılarım canlandı ss2 yi duyunca.keyleri ne kadar merakla beklerdik amd cpu alınca kasmalar yavaşlardı bilgisayarda hey gidi günler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.