Şimdi Ara

Skystar3 Vista ya uyumlumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çok yazılmış, çizilmiş tüm bu konu ile alakalı topiclere baktım ama bu kartı windows vistada kullanmış işi bilen bir kardeşimiz yardımcı olursa çok sevinirim. Bu kartı almayı düşünüyorum Vistada sorunsuz çalışıyormu ? Kısa devre kartı anakartı yakma gibi bir durumu varmı, Kendi kutusunda gelen yazılımlar yenimi , yoksa benim yenilerini bulup yüklememmi gerekecek, Eğer yüklemem gerekirse ne lazım, nereden temin edeceğim.?

Şimdiden değerli cevaplarınız için çok teşekkürler.

• Ben ss3 alalı 1 hafta oldu xp ile kullanıyorum ama vista ile kullanan var şahsen demedim vista yüklemeyi düşünmediğim için kendi cd çeşitli yazılımlar var yani zengin bir içeriğe sahip diyebilirim ancak içinde prog dvb bir üst sürümü bulabiliris cd içeriğinin alta ekliyorum
    bu arada kutudan çıkan kumandayı prog dvbyle kullanamıyorsun 8 ytl ye alıcı alıyorsun ek olarak ancak o şekilde kullanabiliyorsun prog dvb de bu mantıksızlığı bende anlamadım ama maalesef öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crysis_10 -- 4 Haziran 2008; 20:26:25 >

• Yani CD içeriğindeki ProgDVB vs. güncelmi ? Sen herhangibir sorun yasadınmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreaM0707

Yani CD içeriğindeki ProgDVB vs. güncelmi ? Sen herhangibir sorun yasadınmı ?

güncel olmasa bile skystar3.com dan en güncel cd yi indirebilirsin 150mb
  • Anladım... Sipariş ettim ama halen üretici firmadan bekleniyor yazıyor... :) Euro 2008 başlamadan elimde olması lazım :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreaM0707

Anladım... Sipariş ettim ama halen üretici firmadan bekleniyor yazıyor... :) Euro 2008 başlamadan elimde olması lazım :D

iptal et vehttp://www.sigmaelectronic.net/tr/FEEDBACK.HTM burayla telefonla görüş bugün yollarlarsa yarın elinde olur. 1. elden almış olursun fiyat konusunda da bişeyler yapabilirler.
    güvenebilirsin

• İstanbula oturuyorsan hayber bilgisayardan alabilirsin bir iki şubesi var ben kartal şubesinden aldım kadıköydede satıyorlar.hepsiburada'dan alacaktım bende en erken 3 günde geliyor oda en iyi ihtimalle gittim direk aldım yazılım konusunda sıkıntı yaşamazsın ancak kullanacağım prog dvb sınırlı 4. ve 5. serisini kullanabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crysis_10 -- 5 Haziran 2008; 20:05:41 >
  • 4. ve 5. serisi derken , program tutorial mi geliyor ?
  • soru yanlıs bence vista bu cihazlara uygun mu olucaktı
  • uygun
  • İshtare sen kullanıyorsun demekki :) Vistada sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreaM0707 -- 6 Haziran 2008; 10:48:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.