Şimdi Ara

Skyvision vs skystar HD2, gbox server desteği hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç aydır tv kartı ve receiver konusunda araştırma yapıyorum. Evdeki talep üzerine sonunda receiver olarak d-smart lı bir next cihaz aldım. Bigisayar içinde Skystar HD2 kartının çok methini duydum forumlarda. Ancak pahalı oluşu bir kaç ay daha erteleyecek sanırım kurmak istediğim sistemi..
    -- Şuan kurulu olarak iki ayrı 90lık çanağa bağlı Türksat ve Hotbird uyduları var. Ben buna aparat ile iki uydu daha bağlamak istiyorum. (Tv kartlarının maksimum 4 uydu desteklediğini okudum.)
    -- Üçüncü uydu olarak sanırım eurotelsat (DT uydusu offline download buradan yapılabiliyormuş) bağlamalıyım.
    -- Dördüncü olarak da dbox dediğiniz paylaşım olayıyla ilgili üstdeki üç uydunun haricinde şifreli xxx kanalları açısından tavsiye edilen bir uydu bağlamayı düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir? (apartla Türksat ve hotbird uydularından birine bağlanması gerektiğini hatırlatırım.)
    -- Ayrıca (skyvision alırsanız gbox server bulmakta sıkıntı yaşamazsınız) demişsiniz. Bu serverlar nasıl? nereden bulunur?? paralımıdır? Skystar HD2 alırsam neden bulmam zordur?
    -- Şifreli kanalları çözücü programlar vasıtasıyla çözebilmek mümkün müdür?. Hangi programlar önerilir.
    -- Tv Kartını hangi programla kullanmalıyım.
    -- Skyvision tv kartı skystar HD2 ye göre kıyaslanırsa artıları/eksileri nelerdir.

Yukarıdaki konular ile ilgili cevaplarınızı bekliyorum...
    Şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.