Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
6
Favori
20.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canlı Yayını kaçıranlar için, Mehmet Demirkol dan GS ve hamza dengesizoğlu yorumları

'' İşkembeden laflar, ezber bunlar ''

http://www.ntvspor.net/video-galeri/iskembeden-laflar-ezber-bunlar

http://www.ntvspor.net/video-galeri/spor-servisi-16-eylul-2015

• Oyuncu şişirmeler başladı yine,denayer ilk maçına göre iyi oynadı ama bu kadar abartılacak bir oyun sergilemedi.
    Defansta büyük hatalar yaptı,tabi takımın en iyi oynayanı olunca taraftar hemen oooo denayer çok iyi demeye başladı.
    Yukarıda rivayı satalım alalım felan diyenler var bir gidin Allahını seversen.
  • acaba ne zaman istifa edecekler
  • Sizin denginiz benfica.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza Hoca, bu şekilde garip garip kadrolar çıkarıp saçma sapan futbol oynatmaya devam ederse, olmayacak adamdan önlibero, forvet, ortasaha yaratmaya çalışmaya devam ederse bana göre ilk yarının sonunu zor görür.

• Galatasaray'ın Atletico Madrid'e yenilmesi süpriz değil. Sistemini çok iyi oturtmuş yıldızlarını satsa dahi hala Barca ve Real ile kafa kafaya mücadele eden bir takım. Sorun Galatasaray'ın yediği 1 golden sonra çok çabuk teslim olması. Büyük taraftar desteği ile buraya gelen her takımı baskı altına alıp üstlerine gitmeden oynarsan burda gelir Astana da senden 1 puan koparabilir. Bakın Olympiakos bundan 1-2 sene önce Atletico ve Juve ile aynı gruptaydı. Adamlar evinde öyle bi baskı yaratıyo ki içerde maç vermiyo kolay kolay. Verse dahi çok zorluyor rakiplerini. Galatasaray'ın Olympiakostan ne eksiği var? Eksiği yok fazlası da var belki ama malesef gerek yanlış kadro gerekse yanlış bir oyun anlayışıyla yenilgi kaçınılmaz oldu. Deplasmanda denenir bu sistem belki ama içerde GS böyle oynamaz oynayamaz.
  • Bir açıdanda takımın böyle kötü sonuçlar alması iyi,diğer türlü dursun-hamza ikilisinden kurtulamayız.
    Böyle sonuçlar almaya devam ederlerse ocakta hepsine güle güle deriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

Sizin denginiz benfica.

"Sizin denge niz benfica" diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Oyuncu şişirmeler başladı yine,denayer ilk maçına göre iyi oynadı ama bu kadar abartılacak bir oyun sergilemedi.
    Defansta büyük hatalar yaptı,tabi takımın en iyi oynayanı olunca taraftar hemen oooo denayer çok iyi demeye başladı.
    Yukarıda rivayı satalım alalım felan diyenler var bir gidin Allahını seversen.

Bizimkiler hep böyle ilk maç gördülermi coşuyorlar sonra fos çıkıyor.

• Bir GS taraftarı olarak yıllardır hep macera arayıp, daha sonra kendi oyunumuzu oynayalım taktiği ne zaman bitecek merak ediyorum.Bir kulübün oyun stili veya kadro dizilişi vardır.Bunu bile zor beceren maalesef bir takımız...
  • Hamza hoca geçen sene takıma müdahale etmezdi bu sene ne olmuşsa artık bozmadığı yer kalmadı.
    Zaten ilk yarı bitmeden oyuncu değiştirerek ne kadar saçma bir 11 ile çıktığını anladı ama atı alan Üsküdar'ı geçti.

Ayrıca bu sezon Muslera çok formsuz, hatalı goller yiyor, herkesin düşüş yaşadığı zamanlar olabilir Cenk i oynasınlar bence

• Galatasaray şampiyonlar liginde birşey kaybetmiş değil bizim rakibimiz atletico madrid değil zaten 2 yıl önce final oynamış bir takım gerçi şu an o kadar güçlü değiller ellerindeki oyuncuları kaybetmişler ancak yinede güçlü bir ekip

dünkü oyunda çok da üstün oynamadılar sadece her avrupa takımının yaptığı gibi yakaladılar mı affetmediler.. Adamlar pozisyona girince atıyorlar bir de net kaçırdılar ikinci yarıda

biz de 2. yarı fena oynamadık podolskinin ceza sahasının dışından vurduğu bir top var direğin yanından geçti kaleci tersteydi tutsa gol, ceza alanının içinde bomboş haldeyken ayağının çime takılması var, denayerin kafası var direği yalayıp çıktı. bunların dışında ufak tefek pozisyonlarımız var atleticodan daha fazla ancak o topu içeri sokamıyorsan işte sonunda birsürü eleştiriye maruz kalıyorsun.. Oysa astana yen uefa dasın.. Benficadan puan al 2. olarak gruptan çıkmaya yakınsın....

Takımda konsantrasyon eksikliği var inanmıyor takım bana öyle geldi... ligde de öyle sanki bir sürü pozisyon var ama gol yok rakip geliyor pozisyonu buldu mu atıyor.. Muslera da çok vasat bir oyun ortaya koyuyor.. Geldi mi herşey üst üste gelir derler ya aynen o hesap... Osmanlı maçı olsun miy olsun sivas olsun kötü çok da kötü oynamadık bakın fener kasımpaşa da çok mu iyi oynadı da 3 puan aldı veya trabzon kayseride çok mu iyi oynadı biraz da şans lazım ama o hiç yok bizde...

Hamza hoca bence iyi niyetli ve fazla iyi niyet maraz doğurur derler ya o hesap her yorumcu hamza hocanın üstüne düşmeyen işlere maruz kaldığını ve bunları da yüklendiğini söylüyor abdurrahim albayrak neden gönderilir ali dürüst neden gönderilir? bu adamların işlerini de hamza hoca yapmaya çalışıyor futbolcu paraları kontratları vs transferlerin neden yapılmadığı sorularıyla cebelleşiyor bence gerçekten gönülden bir galatasaraylı hamza hoca bu yuzden elini taşın altına koymuş soranlara ben istiyorum yönetim almıyorlar demiyor veya mali yapımız elvermiyor demiyor ya da ben bırakıyorum buraya kadar demiyor... bunları açık açık söylemesi gereken dursun özbek ve yönetimi.. Madem mali açıdan zorluklar vardı transferler uefa mali kriterlerine takıldı o zaman taraftara medya ya ibrahimoviç geliyor demeyeceksin... Bunun nedenini de borsa da hisse senetleri düşmesin veya kombine satışları azalamasın diye sölemediler diyen var ama bence dürüst olmak lazım bakın beşiktaş VEFA sezonu ilan etti çok mu başarısız oldular? Gerekirse galatasaray yönetimi de çıakcak ve haziran ayında anlatacaktı durum bu diyecekti... Fenerbahçe geçen yaz sadece diego transferiyle kapattı onlarda son ana kadar şampiyonluğa oynadılar..

Bence takımımıza güvenmeliyiz henüz kaybedilmiş birşey yok avrupa liginde hep destek tam destek ile de bu ligde yine kafaya oynarız yeterki o inanca sahip olsun oyuncular ve arkadalarında güven hissetsinler hamza hocaya da destek olmak lazım... Medya da tamamen sansasyonel habercilik moda mehmet demirkol yerden yere vurmuş daha önce neden emreyi oynatmadın diyenler şimdi emre mi oynar diyorlar ?

• Canlı Yayını kaçıranlar için, Mehmet Demirkol dan GS ve hamza dengesizoğlu yorumları;

'' İşkembeden laflar, ezber bunlar ''

http://www.ntvspor.net/video-galeri/iskembeden-laflar-ezber-bunlar

http://www.ntvspor.net/video-galeri/spor-servisi-16-eylul-2015

• kalavar kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun şu. Bizim taraftarın en çok sevdiğim özelliği, kaybetmeyi kendimize yakıştıramıyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş yenildikleri anda destek çıkıyorlar ben buna karşıyım.
    Ne destek olucam benim ekonomik hayatim kötü giderse gs mi yardımcı oluyor. Galatasaray basiretsiz bir başkanın elinde ne transfer yapabildi ne de elindeki güzel oyuncuları tutabildi.
    Benim isyanım fenerbahçeli ve beşiktaşlı kafada olan galatasaray taraftarına.
    23.55 fifaya belgeleri yolluyorsun amatör kulupmüsün ya böyle mallık yapan kulüp için destek olmaya giden gs taraftarınada yazıklar olsun. Dursun gitmedikçe gs yenilsin diye dua edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenk

Hocam sorun şu. Bizim taraftarın en çok sevdiğim özelliği, kaybetmeyi kendimize yakıştıramıyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş yenildikleri anda destek çıkıyorlar ben buna karşıyım.
    Ne destek olucam benim ekonomik hayatim kötü giderse gs mi yardımcı oluyor. Galatasaray basiretsiz bir başkanın elinde ne transfer yapabildi ne de elindeki güzel oyuncuları tutabildi.
    Benim isyanım fenerbahçeli ve beşiktaşlı kafada olan galatasaray taraftarına.
    23.55 fifaya belgeleri yolluyorsun amatör kulupmüsün ya böyle mallık yapan kulüp için destek olmaya giden gs taraftarınada yazıklar olsun. Dursun gitmedikçe gs yenilsin diye dua edicem.

iyide bı takımın devamlı ıyı gunu olmazkı ... dewamlı basarı mı ıstıyosun o zaman barcelona yı falan tutmam gerek.. Ben sahsen fenerbahce her durumdayken sonuna kadar destegımı verırım...

• güldürdün kardeş çok uçmaya gerek yok
  • öncelikle astana maçlarında 2de2 yapmak lazım sonra benfica maçları zorlanabilir. avl ye kalınamaması fiyasko olur. avl ilerlemek açısından 3 takımla güzel sonuçlar doğurabilir.
  • kalenin kendine güveni kalmamış , defans acemi , orta saha çökmüş , ileri uç yetersiz
  • tamam çok iyi değildi galatasaray ama 2.yarı iyi top oynadılar. bu kadar kötü transfer yapan bi takıma göre iyi verim alındı. Burak ve Umut gerçekten formsuz. Muslera da öyle. Ama maksimum verim alındı 2.yarıda.
  • Neden kiziyosunuzki hamzaya,oyunculara.hazirlikli degilmiydiniz zaten gecen seneden,bu transfer donemi izlenen politikadan yasanacaklara..faciadan baska bisey beklemiyo gs'yi..parasi sevdasi cok olan bi baskan,hirslida bi hoca gelirse gs anca o zmn toparlar.

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.