Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 2. Maç | FC Astana - Galatasaray | 30 Eylül | (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.241
Cevap
2
Favori
19.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaslar takimin maddi durumu kotu.bu yil yaz ayindan itibaren hazirlicaktiniz kendinizi bu durumlara nolacakti gs yari final ceyrek finalmi oynayacakti bi sneijderle.idarelik transfer yapti takim.bekleyin 2-3 yil ekonomiyi toparlasinlar sonra basari bekleyin.bu futbolcularla hala beklenti icine girecekseniz daha cok uzulursunuz.bosverin bakin keyfinize yasayin hayatinizi.gsnin basarisina kalbur ustu transfer yapabildigi zaman girin beklenti icine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne ya sadece özette semihi gördüm çıldırdım bu nasıl bi oyun beyler geçmiş olsun ya diyorduk bari astanadan benficadan puan alırız valla 3.lük bile zor duruyor :(
  • uefa ya gitmektense grubu sonuncu bitirse daha iyi
    astanaya takılmak nedir yav
  • Fb-Gs ayırmadan türk takımlarının başarısız olmasının nedeni çok basit.Ligimiz çok aşırı kalitesiz ben izlerken sıkıntıdan ölüyorum resmen.Top oyunda kalmıyor bir kere.İstatistiksel olarak hesaplamışlardı bir tv programında.Ayrıca gençlere şans verilmiyor.Sinan yerine umut oynatılması bariz örneği.Ve aşırı derecede torpil var bu ülkede.Altyapılarda gözümle görüp utandığım şeyler oldu.Velhasıl önce iş ahlakı edinmemiz gerekiyor milletçe.

• Bilal selçuk semih carole Türkiye kupası ve ligin basit maçları hariç oynamamalı Umut hiç oynamamalı hiç yoktan Mourinho gibi çocukları oynat
  • Kimse alman panterimiz dünya starımız poldiye bişey yazmamış. Adam 70dk sahadaydı ben 1dk görmedim :)

• Her seyin sorumlusu hamzadir.poldiyi cikarip sneijderi sola selcuku ileriye zarbiyi saga koymanin baska bir aciklamasi olamaz.

• Selcuk kendini turkiyede sandi herhalde duser dusmez topu eline almalar falan. Orada turk hakemi yok.

Birileriyle dalga gecenler gereken cevabi astana tarafindan aldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Şu Avrupa maclarindan sonra ortaya çikan rakip taraftarlara oldum olasi anlam veremedim veremeyecegim. Kardesim ulkedeki futbol zaten berbat duzeyde sen birde gelip burada kendi ulkenin takimin yenilince goygoy yapip egonu tatmin ediyorsun. Sonra Turk futbolu gelismiyor yok Astana yok Molde yok bilmem ne diye agliyoruz. Bu kafayla daha cok aglariz biz. Su kupalara ne kadar fazla katilirsak ulke olarak; o kadar ulke icin faydali. Yoksa bu leş futbolu ligimizde izlemeye devam ederiz. Elin oglu ne kadar butceyle neler basariyor bunu gormek gerek. 7-8 takim gidecegine yarin 2 takim giderse ulkedeki leş futbolla ego tatmin etmeye devam edersiniz artik. Ulkenin 3 buyuk takimi Avrupa Kupasina cikinca 2 top yapamiyor adam akilli. Bunlari gorun at gozlugu ile dolasmayin.

Sen son senelerde Beşiktaş'ı izlemedin herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

bu denayere sezon sonu 15 milyon eu teklif etsek hicbir gs li ters karsilamaz..
    hayatimda gordugum en iyi 2-3 sag bek ten birisi adam.

Ki adamın gerçek mevkisi stoper :)

• Malesef bu sene bizden bir cacık olmaz. Bundan sonra izlemeyeceğim ve de strese girmeyeceğim.
  • Geçen sene full 4 yedik. Bu seferde 4 attık işte. Kaleleride karıştırmasak iyidi.

• sinirimden çatlıyorum 2009'da kurulmuş bir takım diye bitki geçiyorlar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Chedjou sakatmı bu adam niye Semih'i oynatıyor Chedjou'nun yerine bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

Arkadaşlar Chedjou sakatmı bu adam niye Semih'i oynatıyor Chedjou'nun yerine bilen var mı acaba?

Kadroyu hamza kurmuyor ki neyine alsın hatta değişiklikleri bile o yapmıyor maçın gidişatına göre değişiklik yok bu 11 i kuranda oyuncular kendi arasında anlaşıp sen şu dk çık ben bu dk gireyim diye anlaşıyorlar hamza ***** köşede izlesin

• quote:

Orijinalden alıntı: rindoshikachi

quote:

Orijinalden alıntı: diodeic

quote:

Orijinalden alıntı: H i d A N

quote:

Orijinalden alıntı: Axecalos

Geçen haftaki Fenerimin Avrupa maçındaki sonuca bi dünya laf eden tayfaya selamlar olsun.

Adamlar ŞL de 1 puan aldı.
    Siz AL de 0 puan aldınız.

Daha da küçülme istersen?

40 yilda bir derbi kazandiktan sonra ortamlara cikan BJK tarftari (temsili degil)

7 yıldır avrupa maçında galibiyet alamamış masum köylü(hakketen temsili )

Atramitos maçı marsta mı oynandı

• quote:

Orijinalden alıntı: KEDJUU

Bu. Maci gs puan alirsa. Sinirsiz cizcem hesabi

Ne zaman çiziyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala utanmadan 3. olalım diyoruz ya takıldığımız takım Astana..Bu demek oluyor ki uefa'da her takıma takılma olasılığımız %90..Dortmund gelicek hayatımızı karartıcak gidecek 4. olalım bari
  • Gruplar açıklandığında Galatasaray'ın en iyi ihtimalle 3.olacağını söylemiştim hatırlarsanız.
    Atletico'nun da durumu şu anda kötü. Evinde Benfica'ya yenildi.
    Galatasaray'ın 3 alıp gelmesi lazım denen maç için şimdi, diğer takımlar için de zor deplasman denmeye başlandı.
    Aslında şanşımız şu anki Atletico'nun durumu (kötü durumu). Kazansak, acaba 2.olarak çıkar mıyız?'ı konuşuyor olacaktık;
    Çünkü, Atletico yenildi.

Hamza Hamzaoğlu, Astana'ya karşı oynuyor. Golü attıktan sonra neden takımı geri çektiğine bir türlü anlam veremedim.
    Takım, size denk bir takım değil. Kazakistan'ın Milli takım ile oynadığı maçlar izlenmeliydi, fizik açıdan avrupa'nın pek çok takımına kafa tutacak derecede iyiler. (Kalite demiyorum, fizik)
    Baktığınızda, posizyon da buldular. Hatta, Galatasaray'dan daha fazla posizyonları var.

Bakıyorsun yine; Galatasaray'ın elindeki kadro gerçekten yetersiz, Kimse kendisini kandırmasın boş yere. Forvet hattı için Umut Bulut var.

Rakip takımlara bakıyorsun; Gomez yoksa Cenk giriyor, Fernandao sakatsa Persie oynuyor vesaire.

Podolski'nin de yaptığı şey hususunda hiçbir şey söyleyemem. Kazaklar çok düzgün insanlardır, terbiyesizlik yapmış, zira maç boyunca da hem ıslıklanması, hem de rakip oyuncuların sert müdahalelerine maruz kalması.

Astana için bu yıl hedef gruplardan çıkmak veya uefa'ya kalmak falan da değil öyle herkesin sandığı üzere. Adamlar şu an ''Biz şampiyonlar liginde oynuyoruz abi, şaka gibi'' kafasında ve bu yıl gelecek başarısızlığın onlar için hiçbir önemi yok, çünkü onlar da gerçeğin farkında.

tabi bu, Almanya'ya karşı oynarken nasılsa maçı kaybederiz biz diyip ipleri bırakmak anlamına da gelmesin San Marino gibi. (San Marino örnektir)

Üzücü tabi. 3 olup Uefa'da devam edecektik Galatasaray, en azından bu kadroyla 2.lik beklenmesin.

Şöyle bir düşüncem vardı, aynı kadroyu H.Hamzaoğlu yönetiyor olsaydı Fenerbahçe'nin kadrosu (Kaleci ve Sneijder'i koruduğumuzu düşünerek) bu gruptan Galatasaray olarak rahatlıkla çıkardı.

Son olarak, umarım Beşiktaş ve Fenerbahçe bu akşam yüzümüzü güldürür.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.